nunin vrt |
Odgovori | Stranica <1 56789 24> |
Korisnik | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala macak.
Evo nešto novih slika |
|
Sponzorirani linkovi | |
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karanfili
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošle godine sam kupila mix cvijeća gdje je bio i ovaj cvijet.Neznam pravi naziv ali mi izgleda kao neka vrsta zvončića.
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od ove ruže pravim sok:
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna predivno jee.Interesuje me onaj karanfil na drugoj slici,jel trajnica.Ja sam ga kupila ove godine i lijepo cvjeta,a ne znam ništa o njemu.Ni naziv lat,ne znam.Ako znaš šta javi
|
|
vikica46
Upravo klijam Pridružen: 21 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Nuna! Najviše mi se sviđaju oni drveni sanduci i žabice.
Moram u subotu na plac da pokušam naći sadnice žabica.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žabice (lavići, zečići, zjevalice) su baš lijepi, ja zaboravila ove godine na njih.
A kako praviš sok od ruže?
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa hvala,karanfile sam sijala prošle godine.Cvijetali su iste godine i prezimili .Tačan naziv ću ti provijeriti sutra.
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vikica46cvijeće u drvenim sanducima je sada više rascvijetalo, stavit ću nove slike uskoro.Inače sanduci su djelo MM.
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok sok od ruža pravim na slijedeći način:
Poberem latice ruža i operem ih.Stavim oko 3 litra vode da proključa.Kada proključa, prelijem preko latica i ostavim desetak minuta da odstoji.Zatim procijedim dodam jedan limuntos i šećera po želji i to je to. |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna je ova ruža od koje praviš sok.
|
|
život je more
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lantana,a tek kako miriše.
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Impatiens neumorno cvijeta a begonija ga prati u stopu:
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće je prekrasno, ali ruža mi je favorit..jel moguće dobiti koju grančicu za probati zapelcati?
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobila sam i ja takvu ruzu,posadila je i vidim da se primila
jel ovo na zadnjoj slici narandzasto papucica?boja je predivna |
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Frida.Naravno da je moguće dobiti ružu.Šalji adresu na PP. |
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo narandžasto je begonija.Uzgojila sam je iz jednog malenog pelcera.Danas sam je presadila u veću saksiju. |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna kod tebe uvijek sve prekrasno..Hvala na odgovoru za karanfil,znači ima šanse da prezimi,pa na proljeće krene ponovo..Baš me vesele trajnice
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa nema na čemu da zahvaljuješ, tu smo da pomognemo.Ja isto volim trajnice.Svakog proljeća me obraduju.
|
|
nuna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto malo sam uslikala u svome vrtu
ovaj cvijetić je sam niknuo ,ne znam kako se zove |
|
Odgovori | Stranica <1 56789 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |