Naš početak |
Odgovori | Stranica <1 56789 22> |
Korisnik | |
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi,pogotovo ovaj zadnji tanjur!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se , prekrasan zadnji tanjur
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko dugo se spremaš na početnički tečaj,godinu dana??Mislim da bi stvarno trebala ići,odavno si skužila sve i usavršila pa sad možeš početi sa podukom početnika(za samu poduku ti ga ne treba a kad već toliko forsiraš..a uči početnike onda)
Od radova nebum ni jednog izdvojila,znamo da je Andrein van konkurencije,a od tvojih su svi
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gle gle kak su se raspištoljile s radovima!! svaka čast cure, ovaj s limunima je superrrr!!!!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivnoooo
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako sam ponosna!!!!
Moji pokloni su oduševili!!! Jupi!!! Već su mi najavile radove na staklu, samo da radionu preselim u Zg! |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar si se bojala da neće oduševiti ?
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea samo naprid, radovi su predivni
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, a posebno tanju s limunima
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo.. meni je klupica baš zakon!!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema me par dana na forumu, dođem danas i nađem puno puno lipih radova
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, bravo baš te krenulo
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klupica je slatkica..
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svim ljubiteljima dekupaža
Prvi put se javljam na ovu temu, iako sam je duže vremena promatrala. Ovdje nastaju prave umjetnine. Meni su najljepši amaterski radovi, zato što osoba daje sve od sebe na ne poznatom i uči kroz svaki rad. Andreice radovi su sve bolji i bolji, vidi se napredak i da stičete osjećaj za to što radite. Kutija za stvari mi je posebno lijepa i ona sa špagicom. Baš sam mislila kako su oni nabori lijepi i mislila sam da je to glinena posuda, kad ono tvoj dizajn. Upotrebljavaš moje omiljene boje zelena, narandžasata. Prelijepo , kreativno i poučno. Nadam se da ću se i ja ohrabrirti i skočiti u vaše vode. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Superička, staklo je stvarno zakon a što reči za motiv, kao da sam ga birala. Bravisimo!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Večeras odlučila da u školu pošaljem ukras za ovo doba, tako su nastale i ove dve slikice na stiroporu...
I ova dva jajčeka isto za školarce! P.S. Nakon korištenja bezbojnog laka mi se slike sdeformirale, a baš je MM to rekao da bi se moglo desiti! |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andreja...super su ti ovaj jajčeka
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ste to napravile. Ja ne vidim nikakve greške koje navodiš.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea baš je slatko sve šta si napravila.
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |