maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam naravno,saljem ti sutra ako stignem,moze...adresu imam...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
E jel te zanimaju salvete sa motivima životinja - pas, mačka, patke, antilope i papige, te imam duple?
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
sori ovo je trebala biti privatna poruka
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ako tko ima mozda monsteru i ukrasne koprive bit cu jako zahvalna...
![]() |
|
![]() |
|
popunjujem svoje oglase ,sve sjeme vrijedi jos a ovo potrazujem ako tko ima,moze i najmanja sadnica ili reznica...
-caladium -dipladenia ![]() ![]() -seflera sarena -hibiskus kucni -maranta -biberovac -ukrasne koprive ![]() ![]() a da ne ispadne da samo trazim ![]() ![]() ovo dajem u zamjenu -reznicu seflere obicne ![]() ![]() -reznice kucne lozice.. slike mozete pogledati u mom vrtu... sjeme popisujem pa cu ima i njega... |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
ja ti mogu poslati epiphylum. pošalji mi adresu
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vidim da nudiš čičoke već sam ti spomenula, reci cijenu i plati ću poštarinu
![]() Rado bi uplatila na neki tvoj račun jer me preuzimanje (ovisno što se šalje jer ne znam kolike su čičoke.) zna koštati tri puta skuplje nego kad pošiljatelj plati. Npr. 14 kn kad pošiljatelj plaća = a kad ja platim kod preuzimanje ako pošiljatelj nije platio oko 4o . ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma kaj ti pricas?! nema prodaje kod mene
![]() sutra ti saljem cicoke a ti samo uzivaj i posadi...nisam ti ih spakirala puno jer ti je za sadnju dosta par manjih grudica,ako zelis za upotrebu za prehranu reci i saljem veci paketic... i nema spominjanja novaca ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj nemoj tući na dijeti sam i mršava kao štiglić , boliiii
![]() Ma ne treba mi puno tek da počnem s njima. Imaš li moju adresu? Poslat ću ti adresu Hvala velika ![]() |
|
![]() |
|
ok onda moze ovako
![]() |
|
![]() |
|
Može i ovako
![]() |
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
Jedan mali savjet u vezi čičoke. Ljusku koju ogulite sa čičoke kada ju čistite nemojte bacati u kompost ili u smeće. Zakopajte ju u zemlju i od te ljuske će izrasti biljka.
Sadite je negdje skraja, ne baš u vrt jer je jako invazivna.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ja bi ti udomila ovu - kalateju(zeleno crvena) vec zakorijenjenu -
ali od ovog tvojeg nemam kaj tražiš nemam ništa!!! možda nekaj drugo ?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
nata07 jednu sam već poklonila,pogledat cu imam li jos jednu al tek iduci tjedan mogu poslati...nema me doma... javim ti,moze?
a za čičoku je najbolje negdje posaditi na kraju ili cak ograditi u zemlji gdje ce rasti jer se brzo prosiri...i za koru nisam znala,thanks al imam dosta cicoke pa mi kora nije potrebna... |
|
![]() |
|
molila bi ako netko ima sukulent ili gdje vec spada
Aichryson domesticum (mise ears).. .to je sta sam nasla naziv..neznam kako se kaze po nase domace ![]() |
|
![]() |
|
ponavljam
posto imam dosta cicoke dajem kome treba.. ![]() imam male mladice plavi zvoncic,sad je vrijeme da se prime... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
plavi zvončić? imaš negdje sliku tog cvjetića? (ne znam o čemu se radi, ali zvuči zanimljivo) je li trajnica ili jednogodišnja biljka? sobna ili vrtna? ja imam neke zvončike, ali uvijek sam zainteresirana za nešto novo ![]() |
|
![]() |
|
evo slikica od ljeta
![]() biljka je jednogodisnja al baca sjeme jako pa je mozes imat godinama..ja sam je od shashe dobila i eto sad imam za podijeliti od jednog njezinog..ona znas... |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
maslačak, imaš ovih plaviš zvončića ili sam zakasnila
![]() |
|
![]() |
|
imam...ima ih dosta...naravno kad ce nestati javim...oni se razgranaju i simpa su pa ih ne treba saditi gusto...spakiram ti...trebas jos sta?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |