lula |
Odgovori | Stranica <1 56789 49> |
Korisnik | ||
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
prekrasno
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja u 99 % sluchajeva isto rezhem do motiva...upravo zbog te urednosti...Jeste da traje duzhe i da se zhiva napatim sa sitnim detaljima, al kao shto ti kazhesh volim da mi je sve potaman... Chak mislim da ne umem dobro da ischupkam pa cu kad budem imala prilike vezhbati to Josh jednom tebi sve chestitke ! |
||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
slažem se sa tobom, nije bitna kvantiteta, bitna je kvaliteta...i ja režem motive i to do krajnjeg ruba do kuda mogu...pokušala sam čupkati, ali mi se ne sviđa krajnji rezultat toga...ljepše mi je kada sječem...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo sa suncokretima je fantastično. Bravo!!!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Još jednom puno hvala, veliki ste mi poticaj i podrška...I volim čuti da nas ima još koji ...tako režemo salvete....! Znam da je to puno posla, ali meni osobno odmara živce. Ponekad kad ne znam što bih točno radila, jednostavno uzmem i rezuckam salvetice, stavim ih u plastične fascikle i čekaju svoje vrijeme. Mnogo puta me je to spasilo kad sam brzo trebala puno napraviti, jer su salvete bile pripremjene. Ostalo ustvari ide brzo. Šaljem vam puse za pohvale i kritike.
|
||
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ljepa,neobična,mladenačka
|
||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
fantastično...posebno detalj sa motorom...jako lijepa škrinjica...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lula, škrinjica je fenomenalna. Bravo!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala cure....meni je posebno draga, na njoj je sve što volim osim svoje djece, Zagreb, motori, i muzika. Naravno i salvete. Sve na istom mjestu. |
||
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pre - kra - sno!
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Izzy ...hvala...
|
||
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jako , jako lijepo Kutija za muzičke cd-e , ili?
Molom te razjasni nam ovaj uradak: 2k ili? |
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kutijica za uspomene.
Gitara , note ...salveta. Gore je slika ZG isprintana na papir, motor je sa papira kojeg sam kupila vani, ali žena koja mi je prodala rekla je da je to papir za zamatanje, ja sam se ponjela prema njemu, kao prema onom debljem decoupage papiru. Na kraju je 2k....
|
||
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Savrsheno !!!!
|
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tvoja škrinjica je savršena.....
|
||
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odlična kutija,a i ovo sa papirom za zamatanje je odlična ideja.
Nisam znala da se i sa njim može raditi. |
||
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moraš uvijek probati....i tako ćeš svašta otkriti. Moram priznati da mi je malo bilo onak ... biti ili ne biti..., ali u najgorem slučaju bi ju prefarbala i počela iz početka.
|
||
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
znaci i papir za umotavanje je dobar za decoupage...hvala na ideji...kutijica predivna..
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
odusevljena sam kutijicom,stvarno predivno napravljena
|
||
Odgovori | Stranica <1 56789 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |