Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tinaV
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

tinaV

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
Korisnik
Poruka
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 16:06
baš, baš dobar tanjur
smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 16:55
prekrasni radovi---naravno crnozlatni tanjur je favoritSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 17:41

sa ovim zlatno-crnim tanjurom si me oduševila! prekrasnooooooooooooooooooooooo! smile79

Na vrh
BJELOVAR2005 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 171
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje BJELOVAR2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 00:43
jaooooo..ta zena sto primi to pozlati!!! Smile
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 08:08
Originalno poslano od člana tinaV tinaV napisao:

hvala,danas mi ide,evo ovaj se baš suši

Ovaj me oborio ....jako lijepo.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 08:17
SVE je smile93!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 08:41
Svi su mi tanjuri lijepi ali ovaj zadnji je zlato
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 09:06
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Svi su mi tanjuri lijepi ali ovaj zadnji je zlato

Potpisujem...ovaj zadnji je poseban....iako...nekako mi najviše pljeni pažnju onaj okrugli sa ružom u sredini...nekako mi je baš sjeo
Na vrh
tinaV View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 101
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaV Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 18:40
hvala svima i ja sam moram priznati zadovoljna,mada sam bila skeptična kada sam radila taj crni tanjur
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 10:38
jako jako lijepo teta, opet si nadmašila samu sebe. mogla bi malo doći do mene pa da zajednički odradimo kakcu radionicu u mom ateljeu....
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 10:42
Originalno poslano od člana nadalivz nadalivz napisao:

jako jako lijepo teta, opet si nadmašila samu sebe. mogla bi malo doći do mene pa da zajednički odradimo kakcu radionicu u mom ateljeu....

...mogu i ja s vama ....
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 10:52
Tanjuri i meni krasni ali onaj okrugli ću izdvojiti! Bravo!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 11:12
ne mogu nista izdvojit,sve mi je prekrasno,jako lijepi radovismile141
Na vrh
nadalivz View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nadalivz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 13:33
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

...mogu i ja s vama ....
A kakvo je to uopće pitanje hanči, pa naravno ali tebe treba i moliti da dođeš do mene...neeee????smile232
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 13:48

Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

...mogu i ja s vama [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> .... [IMG]smileys/emot27.gif" align="middle" />

A kakvo je to uopće pitanje hanči, pa naravno ali tebe treba i moliti da dođeš do mene...neeee????[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/11tuctuc%5b1%5d.gif" height="37" width="49" align="absmiddle" alt="smile232" />

...oki-doki......ali prvo sutra ti v ZG.....idemo na.....kavu... kaj ne?
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 21:11
uvijek me ponovno obraduju lijepi i nadahnuti radovi, da se ne ponavljam, ovaj put me posebno obradovala poruka NADALIVZ , očekujem nove radove.Srdačan pozdrav.
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 14:11
lijepo i posebno...
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 22:11
strpljenje nam je pri kraju,a poslije orhideja na crnoj podlozi očekujemo nešto novo i naravno još ljepše, teško je održati visoke standarde, ali ti to možeš.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 22:23
tina-v javlja drugim sredstvima komunikacije da se nemože prijaviti na forum i dalje se družiti sa svima nama ,molim administratora ili moderatorice za pomoć hvala na savjetima.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Srpanj 2009 u 00:17
Originalno poslano od člana nada-m nada-m napisao:

tina-v javlja drugim sredstvima komunikacije da se nemože prijaviti na forum i dalje se družiti sa svima nama ,molim administratora ili moderatorice za pomoć hvala na savjetima.

nada poslala sam ti ppSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.