tinaV |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
baš, baš dobar tanjur
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
||
prekrasni radovi---naravno crnozlatni tanjur je favorit
![]() |
|||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
sa ovim zlatno-crnim tanjurom si me oduševila! prekrasnooooooooooooooooooooooo! |
|||
![]() |
|||
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
||
jaooooo..ta zena sto primi to pozlati!!!
![]() |
|||
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Ovaj me oborio ....jako lijepo.
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
SVE je
![]() |
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Svi su mi tanjuri lijepi ali ovaj zadnji je zlato
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Potpisujem...ovaj zadnji je poseban....iako...nekako mi najviše pljeni pažnju onaj okrugli sa ružom u sredini...nekako mi je baš sjeo ![]() |
|||
![]() |
|||
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
||
hvala svima i ja sam moram priznati zadovoljna,mada sam bila skeptična kada sam radila taj crni tanjur
|
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
jako jako lijepo teta, opet si nadmašila samu sebe. mogla bi malo doći do mene pa da zajednički odradimo kakcu radionicu u mom ateljeu....
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
...mogu i ja s vama ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
||
Tanjuri i meni krasni ali onaj okrugli ću izdvojiti! Bravo!!!
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
ne mogu nista izdvojit,sve mi je prekrasno,jako lijepi radovi
![]() |
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
...oki-doki......ali prvo sutra ti v ZG.....idemo na.....kavu... kaj ne? ![]() |
|||
![]() |
|||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
||
uvijek me ponovno obraduju lijepi i nadahnuti radovi, da se ne ponavljam, ovaj put me posebno obradovala poruka NADALIVZ , očekujem nove radove.Srdačan pozdrav.
|
|||
![]() |
|||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
||
lijepo i posebno...
|
|||
![]() |
|||
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
||
strpljenje nam je pri kraju,a poslije orhideja na crnoj podlozi očekujemo nešto novo i naravno još ljepše, teško je održati visoke standarde, ali ti to možeš.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
tina-v javlja drugim sredstvima komunikacije da se nemože prijaviti na forum i dalje se družiti sa svima nama ,molim administratora ili moderatorice za pomoć hvala na savjetima.
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
nada poslala sam ti pp ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |