Krizantema - Chrysantemum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod mene (Gorski kotar) već treću zimu prezimljava "Mary Stoker" ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Lijepo izgleda :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
To je slikano 2010. (vidi se iz priloženog). Namjerno sam stavila ovu na kojoj se vidi datum, jer je na prethodnoj stranici jedna od tema bila - vrijeme cvjetanja pojedinih krizantema. |
|
![]() |
|
Sunburst ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
Dobila sam sadnice krizantema (koje je teta s tržnice obrala prije svih svetih), uzela sam Green button i Lime green spider, što sad s njima?
Da ih sadim ili da ih čuvam u podrumu do proljeća? |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Posadi ih u vrt
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Do prije par dana ovako je izgledao moj vrtURL=http://imageshack.us/photo/my-images/338/fotografija0648.jpg/]
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ovo je vec ozbiljan uzgoj :o))
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Anđelkad,prekrasan ti je vrt,uživam gledajući ga a znam da je to i jako puno posla
|
|
![]() |
|
Sunburst ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
Posadila sam u posudu, pa ću spremiti u podrum, jer se bojim da bi mi smrzle.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
sun mislim da si dobro napravila.ja moje ostavim vani samo malo prekrijem,ali ipak od svake vrste izvadim i spremim u podrum.nekad mi prezime one vani,ali nekad i ne
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasna boja,jako su lijepe |
|
![]() |
|
Enrikova nona,prekrasne su ti te žute
|
|
![]() |
|
Može pitanje za onoga tko zna? U Konzumu sam kupila prekrasne krizanteme uvezene iz Nizozemske,kako da ih sačuvam do iduže godine i posadim u vrt.Nisam vješta u postavljanju slika da ih pokažem ali prekrasne su...
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Izvadi iz pitara i posadi u vrt,kad ocvitaju poškaraj na1/3 i pokrij slamom,suhim lišćem...nečim.Ako si u hladnijem djelu zemlje zaštita je obvezna naročito za te iz uvoza.Početkom trećeg miseca već bi tribali počet izlaziti mali izboji..Sritno! |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anđelkad hvala na odgovoru i savjetu.S obzirom da sam u Slavoniji zime su opake a bilo bi mi žao da propadnu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |