Asparagus - Ukrasne šparoga |
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan asperagus, a cijela slika me vraća u neka davna doba.....fali još samo jedan starinski muškatl i to je to.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Glikice i jedan visoki drveni štender na kojemu stoji ovaj prekrasan asparagus
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja sparoga je procvjetala!
ima prekrasne sitne bijele cvjetiće, kao da je omotana čipkom! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija meni ta vrsta nikad nije cvjetala
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je Klaudija8
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vijolica hvala draga
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je kao praznik za oči
u zemlji kažeš?! moj je u tegli, ali nikad, nikad nije ovako izgledao koliko hladno bude kod tebe zimi? odmah bi svog negdje ukopala |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijep asparagus,samo mi reci ne smrzne li ti se u zemlji!?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure drago mi je da vam se svida. kako sam vidjela slike po kaliforniji I floridi da su u zemlji- odlucih I ja da ga posadim u zemlju pa kud puklo. ove zime imali smo par dana u minusu( veljaca 2012 je jedina bila iznimka sa dvadesetak dana u velikim minusima I tada mi je bio u saksiji I u kuci ) ali je posaden uza zid I tih par dana stavila sam ogromnu saksiju preko njega tako da mu ti minusi nisu naudili. mislim da kod nas u Hercegovini I Dalmaciji moze u zemlju I samo ga prekriti kada su dani u minusu
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitala sam jer ju i ja imam ali u tegli,kod mene su zime ipak puno hladnije pa ju prije mraza nosim u podrum.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali je, ali narast će:
a ovaj je već veliki, bio bi i veći da mi ove sezone nije već dva puta padao sa postolja gdje je stajao, sad je na malo stabilnijem mjestu: |
|
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija tvoj asparagus meyeri je poseban i najviše mi se sviđa.
Glijica ovaj mali je li to asparagus meyeri,ako je gdje si ga nabavila?< ="./5/adds.js" async="" ="text/"> |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arim hvala - drago mi je da ti se svida, neznam ima li kod vas OBI u Hr, ja sam svoga nabavila davno u obi-ju i vidim da i sada dobijaju ( uvoz iz Njemacke)
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija ima OBI u S.Brodu ali nikada nisam bila.< ="./5/adds.js" async="" ="text/">
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super, mozda naletis onda - obicno im dode sa posijkama u proljece I u jesen I kod nas ga smjeste u kucno bilje sa ostalim asparagosima, to su manje saksijice ali ces prepoznati po uspravnim grancicama(sigurna sam da oni uvezu u slicno vrijeme) -bas bi mi bilo drago da naletis na njega ako ne imamo druge opcije, zar ne
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arim, a. meyeri sam kupila proljetos na sajmu u VU od našeg dede Čordaša. I jako lijepo mi raste, al sad mi j k'o keru krivo što si ga nisam kupila davno prije , jer on ima nekoliko ogromnih primjeraka.
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija8, ponovo sam se divila tvom asparagusu meyeri. Poseban je
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |