Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj posjet Holandiji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj posjet Holandiji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5678>
Korisnik
Poruka
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:56
Ovo je isto nešto interesantno sjemenke eukalyptusbaum.....potječe iz Australije, naraste do 2 m visine i traži toplinu,a cvijetovi na slici izgledaju super....
sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:05
Ovo je isto zanimljivo.....Tražila sam sjeme adenijuma,ali nisu imali....Ovo sam našla a lićilo mi je na adenijum.Zove se mini-baobab,naraste do 50 cm,potječe sa Madagaskara, a isto traži toplinu....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:08
Ovo je sjeme žutog klematisa-heliosa....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:12
Ovo je aster Hulk,dosta izgleda zanimljivo....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:15
Kupila sam i poseban cosmos,koji je dosta skup(3 eura) u odnosu na drugo cvijeće....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:27
I ovo mi je nepoznato a zove se moricandia,Saharska perla,traži toplinu i naraste do40 cm....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:37
Ovo je suncokret u zgodnom pakovanju u maloj teglici u koju se posadi,cijena 1 euro...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:41
Šarena djetelina u pakovanju kao i suncokret...Još sam dobila nekog sjemena,vidjeti ću što će izrasti....
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:48
Na kraju večerašnjeg iscrpnog izvještaja lijepa biljka koja je uglavnom zabranjena,jedino u Holandiji nije.....Naravno to je konoplja odnosno marihuana koja raste u vrtu kod prijatelja od moje prijateljice...Kod njih se može posaditi 5 biljaka za vlastite potrebe....
sutra je novi dan
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 01:54
predivnog sjemenja, biljaka za koje nisam čula...Tvoj vrt kao i obično obilovat će novim posebnim biljkamaClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 06:33
Predivno...ogroman izbor cvijeća a sviđa mi se sve što si kupila...jedva čekamo da ti sve procvate..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 18:41
ovdje bi dodala kako sam se uvjerila u mnoge priče o Nizozemskoj na vlastite oči,jedino od svih je istina kako je tamo hladno,pa su mi u sred ljeta bile premalo vesta i čarape,a cvijeće i sve te priče tamo se uzgaja na umjetan način.Amsterdam je divan kao atrakcija ai mjesto u kojem sam stnovala 5 metara ispod razine mora,tao je zbilja zanimljivo, i još me to začudilo kako npr.bazga cvate tamo u 7.mjesecu,a kod nas u svibnju,ta vegetacija u Nizozemskoj traje samo 2 mjeseca,vidite da smo mi zapravo puuno toplija zemlja s dobrom iraznolikom klimom
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2009 u 22:46
prekrasno si izabrala, nadam se da će ti sve nići i da ćemo uživati u cvijetnoj raskoši smile71
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:08
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

predivnog sjemenja, biljaka za koje nisam čula...Tvoj vrt kao i obično obilovat će novim posebnim biljkamaClapClapClap
Lora draga, sjemenja ima,tako da ću u proljeće imati posla...Lukovice ću zasaditi ove dane samo da stane kiša...Hvala ti na posjeti...SmileSmileSmile
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:12
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Predivno...ogroman izbor cvijeća a sviđa mi se sve što si kupila...jedva čekamo da ti sve procvate..
Stefkaja hvala na posjeti i na pohvalama.Kupljeno sjemenje i lukovice biti će posađeno i ako bude sreće biti će i za djeljenje....WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:29
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

ovdje bi dodala kako sam se uvjerila u mnoge priče o Nizozemskoj na vlastite oči,jedino od svih je istina kako je tamo hladno,pa su mi u sred ljeta bile premalo vesta i čarape,a cvijeće i sve te priče tamo se uzgaja na umjetan način.Amsterdam je divan kao atrakcija ai mjesto u kojem sam stnovala 5 metara ispod razine mora,tao je zbilja zanimljivo, i još me to začudilo kako npr.bazga cvate tamo u 7.mjesecu,a kod nas u svibnju,ta vegetacija u Nizozemskoj traje samo 2 mjeseca,vidite da smo mi zapravo puuno toplija zemlja s dobrom iraznolikom klimom
Mari,5510 hvala ti na posjeti i komentaru.Ja sam tamo bila svega 10 dana i nisam tako dobro upoznala Holandiju kao ti koja si tamo živjela.Naravno da je naša klima bolja,a i još puno toga, ali oni su znali napraviti od cvijeća izvozni proizvod br.1.Osim toga toliko krava nisam davno vidijela,koliko ih ima uz prugu i autocestu....Nije ni čudo da imaju odlične sireve i mliječne proizvode....Još je jedna stvar koja im puni državnu blagajnu, a to je legalizacija prostitucije i kakih droga...To baš nije za neku pohvalu ali državi donosi veliki novac...Kod nas bi moglo toga puno biti bolje ali očito država nema sluha za neke stvari koje bi donosile dobit...SmileSmileSmile
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 00:34
Originalno poslano od člana bromelija bromelija napisao:

prekrasno si izabrala, nadam se da će ti sve nići i da ćemo uživati u cvijetnoj raskoši smile71
Hvala ti Bromelija na posjeti.Nadam se da ću imati sreće i da će mi kupljeno sjemenje i lukovice niknuti i da ću uživati u njihovoj ljepoti,a i vi zajedno sa mnom.....WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Zrinka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zrinka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 06:13
Jagoda, hvala ti na ovim slikama. Uživala sam, pregledavajući ih. Veselim se sličicama od biljaka koje si kupila smile78
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 18:55
Ma nevjerojatno..kakav izbor cvijeća .Lukovice su prekrasne..i još toliko toga, egzotičnih nekih biljaka..Hvala ti, jako lijepo
No premda star, mladac sam kao vrtlar
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2009 u 22:58
Originalno poslano od člana Zrinka Zrinka napisao:

Jagoda, hvala ti na ovim slikama. Uživala sam, pregledavajući ih. Veselim se sličicama od biljaka koje si kupila smile78
Zrinka hvala ti na posjeti i pohvalama.Veselim se i ja novim biljkama nadajući se da će me uveseliti sa svojim cvijetovima....Sve će to biti prikazano i na ovim stranicama.....smile64
sutra je novi dan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5678>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.