Moj posjet Holandiji |
Odgovori | Stranica <1 5678> |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je isto nešto interesantno sjemenke eukalyptusbaum.....potječe iz Australije, naraste do 2 m visine i traži toplinu,a cvijetovi na slici izgledaju super....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je isto zanimljivo.....Tražila sam sjeme adenijuma,ali nisu imali....Ovo sam našla a lićilo mi je na adenijum.Zove se mini-baobab,naraste do 50 cm,potječe sa Madagaskara, a isto traži toplinu....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je sjeme žutog klematisa-heliosa....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je aster Hulk,dosta izgleda zanimljivo....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam i poseban cosmos,koji je dosta skup(3 eura) u odnosu na drugo cvijeće....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ovo mi je nepoznato a zove se moricandia,Saharska perla,traži toplinu i naraste do40 cm....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je suncokret u zgodnom pakovanju u maloj teglici u koju se posadi,cijena 1 euro...
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šarena djetelina u pakovanju kao i suncokret...Još sam dobila nekog sjemena,vidjeti ću što će izrasti....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na kraju večerašnjeg iscrpnog izvještaja lijepa biljka koja je uglavnom zabranjena,jedino u Holandiji nije.....Naravno to je konoplja odnosno marihuana koja raste u vrtu kod prijatelja od moje prijateljice...Kod njih se može posaditi 5 biljaka za vlastite potrebe....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivnog sjemenja, biljaka za koje nisam čula...Tvoj vrt kao i obično obilovat će novim posebnim biljkama
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno...ogroman izbor cvijeća a sviđa mi se sve što si kupila...jedva čekamo da ti sve procvate..
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovdje bi dodala kako sam se uvjerila u mnoge priče o Nizozemskoj na vlastite oči,jedino od svih je istina kako je tamo hladno,pa su mi u sred ljeta bile premalo vesta i čarape,a cvijeće i sve te priče tamo se uzgaja na umjetan način.Amsterdam je divan kao atrakcija ai mjesto u kojem sam stnovala 5 metara ispod razine mora,tao je zbilja zanimljivo, i još me to začudilo kako npr.bazga cvate tamo u 7.mjesecu,a kod nas u svibnju,ta vegetacija u Nizozemskoj traje samo 2 mjeseca,vidite da smo mi zapravo puuno toplija zemlja s dobrom iraznolikom klimom
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno si izabrala, nadam se da će ti sve nići i da ćemo uživati u cvijetnoj raskoši
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora draga, sjemenja ima,tako da ću u proljeće imati posla...Lukovice ću zasaditi ove dane samo da stane kiša...Hvala ti na posjeti...
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefkaja hvala na posjeti i na pohvalama.Kupljeno sjemenje i lukovice biti će posađeno i ako bude sreće biti će i za djeljenje....
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510 hvala ti na posjeti i komentaru.Ja sam tamo bila svega 10 dana i nisam tako dobro upoznala Holandiju kao ti koja si tamo živjela.Naravno da je naša klima bolja,a i još puno toga, ali oni su znali napraviti od cvijeća izvozni proizvod br.1.Osim toga toliko krava nisam davno vidijela,koliko ih ima uz prugu i autocestu....Nije ni čudo da imaju odlične sireve i mliječne proizvode....Još je jedna stvar koja im puni državnu blagajnu, a to je legalizacija prostitucije i kakih droga...To baš nije za neku pohvalu ali državi donosi veliki novac...Kod nas bi moglo toga puno biti bolje ali očito država nema sluha za neke stvari koje bi donosile dobit...
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Bromelija na posjeti.Nadam se da ću imati sreće i da će mi kupljeno sjemenje i lukovice niknuti i da ću uživati u njihovoj ljepoti,a i vi zajedno sa mnom.....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Zrinka
Već proklijao Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda, hvala ti na ovim slikama. Uživala sam, pregledavajući ih. Veselim se sličicama od biljaka koje si kupila
|
|
pHoEnixx
Nedavno posijan Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nevjerojatno..kakav izbor cvijeća .Lukovice su prekrasne..i još toliko toga, egzotičnih nekih biljaka..Hvala ti, jako lijepo
|
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zrinka hvala ti na posjeti i pohvalama.Veselim se i ja novim biljkama nadajući se da će me uveseliti sa svojim cvijetovima....Sve će to biti prikazano i na ovim stranicama.....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica <1 5678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |