Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sobne lisno dekorativne biljke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pachira - Money tree
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pachira - Money tree

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
Korisnik
Poruka
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 09:47
i ja sam imala predivnu Pachiru ali je crkla jadnica, odjedom je pocela venzti,listovi otpadati...smile43nisam ju uspjela spasiti...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 10:01
Maso,reklo bi se(budući da je to drvo novcasmile216) da si bankrotirala
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 10:45
...pa skoro da je takosmile90...razumiju me oni koji su nedavno kupili nekretninu , ali za koju biljcicu se uvijek nadjeBig%20smile
Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 12:17
Maso,za kucu vrijedi i pretriti malo,ali barem se ne guzvas u stanuEmbarrassed

Jel ostalo sto od pahire..
kako je deblo pri zemlji? zivo?
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 23:03
nema nje vise Tibore, prosle godine crkla, ali sada gledam ovu na slici fridinu, pa kod moje nije bilo tako korjenje iznas zemlje, mozda ju je to ubilo, dosla je takva zatrpana, nije joj ovako virilo izvan zemlje...
a ovo za kucu, naravno u pravu si plus ovo dvoriste koje sada imam, ma ne bi se mjenjala za ne znam ti kakv stan :)
Na vrh
Hele View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 684
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hele Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 23:41
Originalno poslano od člana maso maso napisao:

...pa skoro da je takosmile90...razumiju me oni koji su nedavno kupili nekretninu , ali za koju biljcicu se uvijek nadjeBig%20smile

Potpisujem
Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2007 u 08:57
Vjerujem maso da ne bi!
I ja tako mislim,kuca je kucaWink

A ja u stanusmile43

E ono na slici pri zemlji je deblo..
ona ima tanak korjen
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2007 u 11:29
Obožavam Pachire, moja je kod mene tek malo manje od mjesec dana...
Tibore, i ja sam u stanu i svako malo vrtim namještaj lijevo-desno, prema potrebi biljaka Wink.
Jednom sam zbog benjamina izbacila kauč iz boravka, tj. stana... no kad je trebao radni stol doći na red, shvatila sam da oba benjamina trebam udomiti...
Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2007 u 16:46
Oceana,
znaci nisam jedini u tim mukamasmile96
Sad sam zakrcio sve izlaze na terasu..
al kad ne mogu odolitismile188

Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2007 u 16:46
Oceana,samo redovito orosavaj pachiru
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2007 u 18:28
Hvala TIbore, budem, tj. radim to od prvog dana kad je stigla, a čak je izdržala 8 dana bez prskanja vodom kad sam bila na putu. Shvatila je da mi je jako stalo do nje pa se održala Wink. Biljke koje su dugo sa mnom pravi su borci, što su sve preživljele zbog mog načina života...

Ažurirao oceana - 13 Studeni 2007 u 18:29
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2007 u 18:28
I znaš ono...."Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna" Thumbs%20Up
Na vrh
noacha View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje noacha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2007 u 14:34
mojoj biljčici su popadali svi listoviCry..jedino što imam dva nova, maja maja majušna listića..
ali sve skupa mi baš i ne izgleda najbolje,još uvijek ima plijesni na njojUnhappy
Na vrh
SueZP View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 113
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SueZP Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 08:31
Dobro jutro svima!

Citala vas neki dan tu, i gledala ovo predivno drvce, a prekjucer slucajno u Konzumu naletih na njega. I kako ga onda ostaviti tamo, kad je to tako obecavajuce drvo!?WinkSmile
Evo slikica, a vi slubodno udrite sa savjetima, sto bi sada trebalo napraviti...Teta u cvjecarnici mi je rekla da bi bilo dobro do proljeca ju ostaviti u ovoj zemlji u kojoj je dosla, pa da ju onda presadim. Sta vi mislite?

"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 08:58
mmmm frererooooo,smile42o cvijetu je riječsmile42
Za pacirusmile79krasna jesmile55.
O njoj ništa ne znam,nekim čudom,nikada je nisam ni imala
Na vrh
SueZP View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SueZP Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 09:01
Nisam niti ja nikada cula da se tako zove, gledala sam ju nekoliko puta po cvjecarnicama, bilo mi je lijepo to isprepleteno stablo i listici, a kad sam vidjela sto ste tu pisali o njoj...Jednostavno nisam mogla odoljeti! I cak ju nisam ja kupila, vec MM. Ni rijeci nije rekao! Nevjerojatno!
Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 09:26
Vole i MM cvijeće samo se nekako nećkaju u priznanju,ali kad treba kupiti večinom su zaWink
Na vrh
SueZP View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SueZP Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 09:30
MM jos ima traume iz djetinjstva od džungle! Njegova majka je l"luda" po tom pitanju. A njega je obicno zapadalo zalijevanje, kad god bi negdje otputovali...tako da ga "džungla" bas ne veseli previse...SmileSmile
Ali, neka, promijenit cemo mi to, polako, ali sigurno... Ne bu ni znao kaj ga je snaslo!Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2007 u 16:41
SueZp
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
Hara View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 8
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 15:39
Što da radim, a jer.... Već oko dva tjedna držim grančicu pashire u vodi, a od korjenčića ništa, ništa....tek se jedva nazire nekoliko bijelih točkica. I još mi se čini da su se i listovi nekako ovjesili.  smile183

Da pokušam staviti ju u zemlju, ha?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.