Pachira - Money tree |
Odgovori | Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam imala predivnu Pachiru ali je crkla jadnica, odjedom je pocela venzti,listovi otpadati...nisam ju uspjela spasiti...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso,reklo bi se(budući da je to drvo novca) da si bankrotirala
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...pa skoro da je tako...razumiju me oni koji su nedavno kupili nekretninu , ali za koju biljcicu se uvijek nadje
|
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso,za kucu vrijedi i pretriti malo,ali barem se ne guzvas u stanu
Jel ostalo sto od pahire..
kako je deblo pri zemlji? zivo?
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema nje vise Tibore, prosle godine crkla, ali sada gledam ovu na slici fridinu, pa kod moje nije bilo tako korjenje iznas zemlje, mozda ju je to ubilo, dosla je takva zatrpana, nije joj ovako virilo izvan zemlje...
a ovo za kucu, naravno u pravu si plus ovo dvoriste koje sada imam, ma ne bi se mjenjala za ne znam ti kakv stan :) |
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem |
|
tibor
Mladi grm Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem maso da ne bi!
I ja tako mislim,kuca je kuca
A ja u stanu
E ono na slici pri zemlji je deblo..
ona ima tanak korjen
|
|
oceana
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam Pachire, moja je kod mene tek malo manje od mjesec dana...
Tibore, i ja sam u stanu i svako malo vrtim namještaj lijevo-desno, prema potrebi biljaka . Jednom sam zbog benjamina izbacila kauč iz boravka, tj. stana... no kad je trebao radni stol doći na red, shvatila sam da oba benjamina trebam udomiti... |
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oceana,
znaci nisam jedini u tim mukama
Sad sam zakrcio sve izlaze na terasu..
al kad ne mogu odoliti
|
|
tibor
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oceana,samo redovito orosavaj pachiru
|
|
oceana
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala TIbore, budem, tj. radim to od prvog dana kad je stigla, a čak je izdržala 8 dana bez prskanja vodom kad sam bila na putu. Shvatila je da mi je jako stalo do nje pa se održala . Biljke koje su dugo sa mnom pravi su borci, što su sve preživljele zbog mog načina života...
Ažurirao oceana - 13 Studeni 2007 u 18:29 |
|
oceana
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I znaš ono...."Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna"
|
|
noacha
Novo sjeme Pridružen: 29 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mojoj biljčici su popadali svi listovi..jedino što imam dva nova, maja maja majušna listića..
ali sve skupa mi baš i ne izgleda najbolje,još uvijek ima plijesni na njoj
|
|
SueZP
Upravo klijam Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro svima!
Citala vas neki dan tu, i gledala ovo predivno drvce, a prekjucer slucajno u Konzumu naletih na njega. I kako ga onda ostaviti tamo, kad je to tako obecavajuce drvo!? Evo slikica, a vi slubodno udrite sa savjetima, sto bi sada trebalo napraviti...Teta u cvjecarnici mi je rekla da bi bilo dobro do proljeca ju ostaviti u ovoj zemlji u kojoj je dosla, pa da ju onda presadim. Sta vi mislite? |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mmmm frererooooo,o cvijetu je riječ
Za pacirukrasna je.
O njoj ništa ne znam,nekim čudom,nikada je nisam ni imala
|
|
SueZP
Upravo klijam Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam niti ja nikada cula da se tako zove, gledala sam ju nekoliko puta po cvjecarnicama, bilo mi je lijepo to isprepleteno stablo i listici, a kad sam vidjela sto ste tu pisali o njoj...Jednostavno nisam mogla odoljeti! I cak ju nisam ja kupila, vec MM. Ni rijeci nije rekao! Nevjerojatno!
|
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vole i MM cvijeće samo se nekako nećkaju u priznanju,ali kad treba kupiti večinom su za
|
|
SueZP
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MM jos ima traume iz djetinjstva od džungle! Njegova majka je l"luda" po tom pitanju. A njega je obicno zapadalo zalijevanje, kad god bi negdje otputovali...tako da ga "džungla" bas ne veseli previse...
Ali, neka, promijenit cemo mi to, polako, ali sigurno... Ne bu ni znao kaj ga je snaslo! |
|
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SueZp
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Hara
Novo sjeme Pridružen: 09 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što da radim, a jer.... Već oko dva tjedna držim grančicu pashire u vodi, a od korjenčića ništa, ništa....tek se jedva nazire nekoliko bijelih točkica. I još mi se čini da su se i listovi nekako ovjesili.
Da pokušam staviti ju u zemlju, ha?
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |