dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 56789 119> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo gore je mini i još imam ove dvije boje e sad hoče li moje prezimiti vidjet čemo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i begonije i ako slika nije naj jer su stvarno veoma bogate i bujno cvjetaju
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo cvijeće. A žrtve ove zime ćemo prebrajati slijedeći mjesec. Čini mi se da najavljuju još jedan hladni val! |
|
Jurica
Već proklijao Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko fuksija!!!Vesele ove tvoje slike!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka moja, ponukana tvojim fuksijama išla sam gledati svoju malu kolekciju u podrum da vidim kako se drže.Ja ih imam i po nekoliko godina stare, uvijek ih držim u podrumu preko zime i do sad je sve bilo ok.Ali ove zime, tko zna .
Zanimljivo mi je gledati ove tvoje sve u cvatu i ove moje dolje u podrumu gdje strše samo grane ... |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako prija vidjeti
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moje su iste ali dali če prezimiti neznam jer sam ih slabo zalijevala zbog minusa vidječu šta če biti
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su brate mili -kako bi voljela takve imati -ja imam samo ljubićastu i dobro se drže za sad-eno već pustaju -listiće
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga niho neznam gdje se nalaziš ako moje prežive rado bih ti dala ove koje nemaš jer ja imam od svake po 2-3
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bosanka sam draga ----Bihać---ok ako sve bude u redu-onda ti šaljem od ove moje ljubićaste ili šta dr. želiš ali hvala ti najljepša
|
|
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka snijeg neću uopće komentirati, jer ga i kod mene ima puno kao i kod tebe.
Cvijeće ti je bilo prekrasno, ali da li sam dobro vidjela da si i ljubičice držala vani, na onom zidu pored svjetiljke?
I gdje držiš fuksije, na suncu ili u hladovini? Ja sam imala prošle godine jednu i super je izgledala ali je u par dana jednostavno nestala...
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajko djevojko komšinice ljepojkoooooo . Stvarno imaš divan vrt a mene si definitivno kupila sa onim preeeekrasnim petunijama to je moje najdraže cvijeće i jedva čekam ljeto da se i kod mene zašarene te ljepotice.Samo da znaš da si zbog petunija nagrabusila jer ču svakodnevno da te posjećujem ovdje .
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam kroz prozor - snijeg pada, pogledam tvoju temu i vidim prelijepo cvijeće. Sve je lijepo, ali fuksije....
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga sarajka, pojma nemam kako sam propustila otvorenje tvog vrta
a sad kad sam vidjela fuksije... kao i ivna, jako ih volim i stalno ih kupujem i mučimo se zajedno, jednu godinu dobro, drugu godinu jad i bijeda...već sad vidim da mi nisu sve preživjele u podrumu ali nabavit ću ja nove..bude ok cijena na proljeće, ali nikada mi nisu kao ove tvoje..bucmasti grmići sviđa mi se tvoj vrt i cvijeće, a glede snijega...a pa valjda će više porestati jer ja ga ne volim nikako, a tlači nas...i to tako kasno čekam sličice dalje... |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Petunije, fuksije, kombinacije boja, oborila si me s nogu
I mene jako zanima da li fuksije držiš na suncu? |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje sve koje volite fuksije.Ja ih držim vani od prolječa do duboke jeseni. kupila sam ih kao male presadnice 2008.g na pijaci herco.Sve su prezimile u podrumu i kad je došlo prolječe ja sam ih skratila za 2/3 i stavila vani.Inače svo imanje je cijeli dan u suncu i svo cviječe je izloženo suncu izuzev begonija koje su ispod pergola od vinove loze.Svo cviječe zaljev ljeti 2 x sedmično i to sa šlaufom jer ga ima puno a i valjda ga odmah naviknem na težak život.Što se tiče petunija ja ih jako volim jer mi pružaju mogučnost da svake godine gornji dio cvijetnjaka bude u drugoj boji te tako dobijem izgled da je to nešto novo. Isti tretman je i za petunije što se tiče zalijevanja.E sad jedna "tajna" kad dođe prolječe ja svu zemlju iz žardinjera i saksija skupim na jedno mjesto,kupim još dvije vreče zemlje u prodavnici i sve to pomješam i krenem redom saditi nove biljkice. i presađivati stare np. fuksije i to da stavim 1/3 zemlje pa pospem KAN- đubrivo pa malo zemlje pa onda biljkicu i zatrpam je do kraja,važno je da korjen ne dođe na đubre, e onda dobro zalijem i poredam. Tako da ja ne đubrim uopšte više cviječe več samo zaljevam i to se otapa i biljkice papaju. Eto drage moje tako da moje cviječe stvarno dobro napreduje bez velikog truda i igranja oko njega,
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaboravila sam prolječu odgovoriti da ono pored svjetiljke nisu ljubičice već gloksinijei njih posadim lukovice i stavim vani,evo još par slikica iz arhive
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože kod tebe baš ima jako intereesantni detalja da se baš malo treba zamisliti i uzeti ti neke tvoje ideje koje mi s ebaš sviđaju.predivno
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |