Ceanotus |
Odgovori | Stranica <1 5678> |
Korisnik | |
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ga imam, konačno, i jedva čekam da ode ovo bijelilo, da se konačno uselim u svoj vrtek !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koji je to kultivar Free ? Ako dobro vidim Victoria ? baš se radujem vidjeti ga kako će ti napredovati !
|
|
belica,zagreb
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free, to je vec lijepi grmcic.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grmić je lijepi a u kultivare se ne razmim !! Najvažnije mi je da ga konačno ... imam !!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kreće uskoro... krcat je pupovima
|
|
belica,zagreb
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belica, za jedno deset godina, i moj bude takav |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, ako mu pogodiš uvjete, u jednoj sezoni će ti puno narasti, moj se udesetorostručio već prve godine. Samo ga oreži nakon cvatnje. Ja svog i po 2x orežem do jeseni.
|
|
belica,zagreb
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga seni, ovo je fantastično. Moj je star tri godine i u vazi je pa samo mogu zamipljati da bi bio ovakav da ga mogu smjestiti vani. Jednom riječi fantastičan je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ovo je.... ma nemam riječi
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, mislim da ne može dugo biti u vazi. Ovaj ima pri zemlji deblo debelo dvadesetak cm. Kad sam ga sadila u zemlju bio je mali pa sam oko njega stavila okrugli element od kojih se prave dimnjaci, od terakote, da ga ne zgazimo. Taj je element prije par godina od njegove debljine puko.
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wauu Seni pa ovo je nešto predivno
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seni ovako nešto se ne viđa svaki dan.... fantastično izgleda.
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Seni taj tvoj pravi tepih plavetnila , šteta što ga neću sad uživo vidjeti.
I moj je evo polako krenuo više otvarati pupove, za dan dva i biti će tepih plavetnila isto |
|
belica,zagreb
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 5678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |