valliSa - moj kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
Ludilo od radova!
![]() ![]() Krasna mi je ona boca na prethodnoj stranici (crno-bijela),baš mi je po ukusu! Sjajno! Jel' to print, salveta ili? ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Hvala cure
![]() Lily motiv na crno bijeloj boci je print prenesen transfer tehnikom... |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Pre-pre-predobro!
Stvarno zanimljivo s ovom tehnikom, odlično ti ide. Kad sam vidila prvu sliku boce, promislila sam: šteta što nema običaj kao ja da slika sa svih mogućih strana. Od ove boce da ima 4-5 slika sa svih strana, ne bi mi bilo mrsko uopće. Nek si bar škljocnica malo zaokrenutu za jani. Nije mi jasno ono nešto "čipkasto" okolo-šta ti je to?! Al izgleda da bolje ne može! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Mare sutra slikam pa ti stavim još koju slikicu...nisam slikala više bojeći se da vam ne budem dosadna...ono čipkasto je kit za drvo stavljen preko zategnute čipke a nakon sušenja sam potufkala lagano bitumenom...inače za moj gušt boca puno lipše izgleda u prirodi nego na slici a još je nisam lakirala...
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma meni je i ovako na slici odlična!
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() mare evo još nekoliko slika.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() mislim da sam sad napravila puni krug... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Koji divni radovi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa hvala na posjeti i lijepim rječima, "čipka" je kit za drvo navučen preko zategnute čipke pa poslije potufkan bitumenom....
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Boca je prava antikna, a u ambijentu još više dolazi do izražaja.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Boca je ludilo. Transfer sa crno bijelog printa ili u boji
![]() |
|
![]() |
|
elza,tanja [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" />
tanja transfer su crne vitice i to je print,slika u boji je salvetica :) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Boca je odlična, drugačija od svih koje sam vidjela
|
|
![]() |
|
Citiram Otok!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Neobična, romantična, nježna, zaista drugačija od drugih, bravo
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Boca je zaista puni pogodak - čista 10!!!!
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ja ne znam postaviti ovako lijepu čestitku, ali se pridružujem lijepim željama i od srca ti čestitam rođendan
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |