Moj maleni cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 20> |
Korisnik | ||
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bergenia hvala na posjeti,točno-pogodili ste.(..."idete li dalje ili ostajete na bojleru"?... pitao bi Oliver Mlakar u nekom davnom kvizu) Malo šale draga moja,da ja sam iz Srednje Dalmacije. P O Z D R A V !!!
![]() |
||
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
|
prekrasno mirijam odusevljen sam....svaka ti cast:D
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
slatki su ti pomagači
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Preslatki su!
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Vec sam opet bila kod tebe i vidjenom se divila ![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
laprantus i ljubičasti ostić su mi glavni favoriti iza onog malog iscjeljitelja s dudom!!!! A ovo žuto kraj laprantusa ne raspoznajem, kaj je to, nikada vidjela!!! ali zapisat ću na listu "želim imati"!!!! Ako je gazanija za koju ja mlatim da je trajnica, ubit ću koga treba za nju!!! Pozdrav iz sunčanog Međimurja!!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
Da draga Freeland to je gazanija,što se boje tiče doista neznam koja je bila početna to jest koju sam kupila.Gazanija je trajnica i meni sve boje sljedeće godine cvijetaju ovom žutom.Ove koje vidiš na slici tu su 3 ili 4 godine,nisu baš mažene ali me nisu razočarale.Ako želiš baš takovu iskopam ti grmić pa rasadi i uživaj.Lijepi pozdrav iz vjetrovitog Paga.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
predivno
![]() a sada je sve ljepše i ljepše, samo sklanjaj od bure |
||
![]() |
||
|
]
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Znači ti si Pažanka. Pojačava se otočka ekipa, to mi je baš drago.
|
||
![]() |
||
|
Nisam Pažanka po rođenju ali živim u Pagu.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
divan ti je vrt,ali tvoj ljubicasti ljepotan je
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
juka
![]() |
||
![]() |
||
|
Mari,doista nema pravila kad će juka cvasti(bar meni !).Mojoj kćeri u Zagorju cvijetaju redovno svaku godinu a moje ??? Već sam doktorirala na njima i nikako da usaglasimo stavove. P O Z D R A V !!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
pozdrav patuljcima i službenim čuvarima
![]() mačak stvarno budno čuva ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
honorarni odgajatelji i bodljići su prelijepi, juka sa svojim cvijetom isto, ona je meni lijepa i bez cvijeta
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
|
Ma juka je super biljčica,lijepa ,dekorativna a tako malo traži.Kad procvijeta a uvijek cvijeta bogato to je naprosto praznik za oči.
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |