Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gerberi1 - decoupage galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

gerberi1 - decoupage galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 41>
Korisnik
Poruka
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 588
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 09:57
jani kako to mislis da moze i drvofix....pa to bi bilo odlicno,jos nisam cula da moze i on umjesto crakla.....skuzila sam da je i u kistovima problem...ja radim sa jako malim promjerom kista pa mozda je u tome trik zasto mi se ne pojavljuju velike raspukline.....pokusacusa penzlom.....
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:04
ovo je jdna slikica za moju necaknju....radjena je sa rizinim papirom,ja sam nasla cisti bijeli papir pa sam malo crtala po njemu......
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:07
evo malo eksperimentiranja sa crnim...nisam bas zadovoljna....
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:10
Tatjana-bg nam je dala ideju! Mislim da je u temi zamjene stavila kako se umjesto laka crackle stavi drvofix i onda s fenom s hladnim zrakom suši.....poviri malo tamo vidjet ćeš.... Jako me zanima kako to funkcionira pa se danas spremam probati!

Sviđaju mi se tvoji novi radovi!
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:10
a ovo je opet oslikana tikva za kolegicu..................
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:14
eto...zasad toliko od mene ....jedva cekam da vidim kako se koriste drugi materijali,i jos da se zahvalim svima vama za vase strpljenje i savjete,mogu vam reci da mi se vise svidja kad tapkam sa spuzvicom nego kad nanosim sa kistom i puno je urednije....hvala vam svima za vase savjete......nadam se da cete ih imati jos za mene........ako kome treba salveta rado cu ih poslati.....idem ih slikati i staviti,nadam se da mogu na ovu stranicu,da neotvaram novu
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:28
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:31
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 10:33
................11 i 12 nemam puno par komada,pa ako nekome treba neka se javi
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 14:57
Vidim da si nova pa nam dobro došla smile73 radovi su ti lijepi...jako mi se svidila tvoja slika sa prve strane....a za salvete imaš već otvorenu temu u razmjeni i nabavki materijala....
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 22:41
vallisa hvala lijepa na dobrodoslici........sliku sam ubacila posto njih imam najvise a i samo sam se s njima bavila prije decoupaga......hvala i za obavijest za salveteSmile
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 22:05
 Prekrasni radovi smile89, dobrodosla među teta salvete:-)
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2011 u 10:27
Biljana 59,hvala ti lijepa na dobrodoslici.....sve ste mi vi tete salvete puno pomogle sa svojim komentarima....zahvaljujem vam se......smile78
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2011 u 09:28
smile169dobro nam dosla mlada teta salveta,divni radovi,samo nastavi.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 11:16
hvala lijepa sarita banana na dobrodoslici i na podrsci......smile79
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 11:42
smile169
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 21:23
draga Julija D saljem ti puuuuuuuno pozdrava         smile78
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 11:46
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 12:03
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 12:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.