Sukulenti u cvatu |
Odgovori | Stranica <1 56789 46> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar, baš si ih lijepo posložila! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo se sunčaju,jel ih navečer unosiš unutra?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ujutro ih iznosim,navecer unosim ,a to sto je na sliki je jedna trecina od onoga sto unosim i iznosim ..planiram od sljedeceg tjedna polako ostavljat ih i van...vidit cu ..zao bi mi bilo da i jedan propadne sad kad je proljece na vratima
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar - baš se lijepo sunčaju, meni su neki u zavjetrini cijelu zimu vani, a i ostali će brzo van. Krasni su ti |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, preslatko je, tako me vesele ti mali anježni cvjetići....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija - divna je
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija , ovo je posebno lijepo ali obzirom na tvoj zeleni palcic to nije ni cudo !
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno je lijepo natalija...zeleni prstici,dobro kazes gute fre ,ajme da mozes samo povirit na njeno stepeniste meni je to nesto najbolje za vidit
|
|
Vir |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh Natalija,kako je lijep
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam, ali mislim da nemam puno veze s uspjehom ovog sukulenta jer je jako zahvalan i nezahtjevan
kod mene žive dosta asketski, kod nekih forumaša bi to već bile raskošne biljke sa mnoštvom cvjetova |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija, predivan je
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wow,tako su cakane vase biljcice,idem uskoro u nabavku slicnih.
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji sukulenti su vec par dana vani ,ne unosim ih više..ova crassula je cijelu zimu spremala se procvjetat ,dugo joj je trebalo al isplatilo se čekat jer je cvijet lijep
|
|
Vir |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna je
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo još nisam vidjela. Krasna je.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar- stvarno se isplatilo čekati, predivna je
|
|
tara2009
Već proklijao Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivnaaaa je......
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktsu - 3 cvjetne stapke stvarno joj je dobro kod tebe
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |