Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andrea, željno očekujemo novog člana, i ja sam danas vrbovala jednu curu koja se odnedavna bavi cvjetnim uređenjem okoliša kuće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Samoborke z demižonke (damjane - da prevedem za južnjake).
Najte me pozabiti...
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Gombanje je počelo!
![]() ![]() ![]() ![]() Samoborci piju vino z lonci .... ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pa, naravno, nema smisla Šefi da se kitim "tuđim" perjem"!!! Se nisam ja Šraka (glavni ženski lik na Samoborskom fašniku)!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kaj je soseda! Smo ti preveć pa žicaš pojačanje!
Samo ga ti pripelaj- već bumo mi i za njega našli ljepe reči! ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Sli kartice sam si zabranila peglati, a i ostalo je izostalo! Preveć sam pjevala "Ja volim gibat, gibat...", pa sam odustala i od gibanja sa peglom! Bit će dana za to!!! ![]() Moram s vama podijeliti dogodovštinu! MPK=Dea išla kod prijateljice na rođendan, pa tako pao dogovor da ostane kod nje na spavanju. Roditelji prijateljice predivni, društvo opuštajuće... i tako naravno pogled na terasu i okoliš kuće, sve sam snimila!!! ![]() I u razgovoru uz kavu ja mami od prijateljice "... vidim da imaš lijepu zbirku biljkica, baš je predivna!" A ona odgovora "Ma, ja kad i nešto zalijep to uvene, to je MM!!!" Zgodnih detalja je bilo, bačva za vino ukrašena šumskim jagodama, limuni se oporavljaju, na ogradi terase drvene kopanjice, a u njoj tegle sa cvijećem... itd... Čini mi se da ću uskoro dobiti društvo iz Samobora sa predivnim slikama! Samo treba malo vremena, ipak!!! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa vidim počeli su nametnici, nažalost i moje je ruže nešto napalo, biti će hrđa kao i kod tebe. Moram staviti sliku da mi pomognete što da nabavim od insekticida ili slično, ali to ću pod ruže.
Ti Andrejička peglaj, peglaj, peglaj , peglaj - tako ide neka pjesmica - sli peglanje kartica zabranjeno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Budući sam naišla na problem sa nečim sličnim kao uši tj. zelene muhice, slika je na bolestima, i na ruži hrđu (čini mi se), danas sam bila opasna sa špricom.
Insekticid i fungicid u kombinaciji, a ajmo tražit "zlotvore"!!! ![]() A, tek nakon borbe, u novu košaru ispod prozora zasadila cinije i kokotić... još ću nešto dodati, ali tek ću vidjeti kaj!!! ![]() A sad gibam malo navlačit peglu!!! ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo Andrea, super što imaš vremena za radove...a izgledalo bu fenomenalno!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Radi se naveliko,bravo,bravo
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ide to tebi Andrea, svaka čast!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Surfinija i brahi...
![]() izgleda. Meni su nikle samo dvije rudbekije...šmrc |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Evo nije subota, ali baš sam vesela koliko toga sam danas uspjela napraviti.
U jutarnjoj šetnji naravno da su 3 surfinije završile doma. Trebalo je njih smjestiti. Prepikala par mladih biljčica na mjesta u vrtu i tokom ovog tjedna odlučila si uljepšati pogledati ispod prozora: radovi u etapama - ovako je izgledalo ![]() Rolete su uvijek u spuštenoj fazi, ali kad god dojdem na prozor pogled je ![]() ![]() Drač uklonjen, stavljena pletena košara u koju će nešto uskoro biti zasađeno ![]() Pogled na košaru iz udaljenosti ![]() Ova gornja hrpa zemlje na jesen mora u većini završiti na detaljima sa donje slike ![]() Nove surfinije ![]() Surfinija i brahi... ![]() ![]() Možda još nešto zaboravila navesti, ali sutra je nastavak radova!!! Ja na djelu tj. presađivanju roze rudbekije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, pa čekamo subotu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nažalost već par dana nemam aparat da vas razveselim sa slikicama. Nisam ništa radila na vrtu, ali sutra poslije podne krećem u akciju!!!
Jedan mali kutak koji nitko ne vidi baš previše nego ja sa prozora... a i sepetići koje sam prelakirala prozirnim lakom čekaju da nešto počne u njima rasti. To bum ostavila za subotu!!!! ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I ja sam u istom problemu
![]() |
|
![]() |
|
Zbog gužve na poslu danas nisam stigla svoje biljkice niti pogledati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da, da... bilo bi bolje kad bi se organizirala na način "drugi rade, ja nadgledam"!!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Drage moje - jasno je da kod Andreice sve ide kao po vurici i da svi rade pa ipak ona zna komandirati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andrea, slikice će valjda biti kad to sve bude u punom cvatu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |