Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Teine kućne čarolije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Teine kućne čarolije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
Korisnik
Poruka
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 11:37
Danas sam malo dotutnjila s posla i krenula u "turistički obilazak" mojeg malog carstva i moram priznati da se iz sata u sat situacija mjenja. Vidi se došlo je proljeće i sada me dočekuje puno cvijetova kad dolazim s posla. Nekima 24 sata nije puno, ali kad vas dočeka ovako nešto onda se pitate gdje je vrijeme prošlo.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 11:40
unatoć voluharicama ipak je ostala

ovako je bilo prije

a sada

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 11:43
a ako ne odem od foruma sve će biti u travi kao ova ružica

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 13:04
Jedna ali zato posebno vrijedna perunika zapela mi za oko... fotkice supač, domori malo, ne trči stalno...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 19:44
Franjici zapela perunika za okeco a meni tvoj "zanimljivo" nalakiran nokatsmile156
A kaj da velim,već mi te je bezveze hvaliti(da se ne ubrazišBig%20smile)
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 19:49
Ovo je divota,prava rapsodija.
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 20:01
Tek sada sam otkrila tvoje čarolije cvijeće je prekrasno,a čizme su zakon.smile57
meni je super u životu
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 20:08
Moj favorit je ona posebna ljubičica, ali sve je fantastično, da i ja sam primjetila nokat na prvoj slici - fora jesmile120
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 21:33
Vidim vidim ja njima pokazujem cvijeće, a one zapele za nokat smile156
No moram se pohvaliti inače "bum pukel" danas me je MM opet iznenadio jednim praktičnim priručnikom za odabir, uzgoj, izlaganje, oplemenjivanje i održavanje orhideja (David Squire).

Još ga nisam proučila jer sam popodne bila u metropoli, ali polako sad ću ja to
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 09:51
Sinoć malo šetala po metropoli i šokiralo me

vjerovali niti jednog cvijetka.

A budući da dnas pada kiša, bacam se na proučavanje

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 10:51
Tea, sve ti je prekrasno ali su mi se posebno svidjeli oni metalni nosači na prozorima, gdje si to nabavila, nije ti valjda muž to radio???

Znaš li ti da ja imam tetu u Petrinji i da bih te mogla iznenaditi???
vidiš kaka se ja lijepo ponudim doći u goste... ali ne brini se i teta i obje rodice već odustaju od zvanja, jer tako rijetko dođem da su se već navikli na moje vrdanje...

Sve ti je za 5!!!TongueThumbs%20Up
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 11:17
Proljeće samo ti navrati, ja ti više volim goste nego da moram nekuda ići.

Nosači su kupljeni, tj. radio ih je pravi dobar stari majstor koji sve kuje ručno po naruđbi. Dakle sve što ti zamisliš - on napravi.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 12:36
Ma tko zna kad ću ja na tvoju stranu... a nosači su stvarno mrak, kao i sve što ste napravili doma... izgleda super!!!
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 12:43
smile128 hvala, hvala...... kad kreneš ti se javi....
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 14:51
obećanje . obećanje  . još si dužna proljeće 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 15:00
Branka, ne kužim???
Ali danas je baš neki težak dan, tako da i nije čudno što ne kužim što sam dužna???
Da nisam nekome nešto obećala a da ni ne znam???
Molim te - prosvjetli me!!!
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 22:16
Dok vani peče li ga peče ja se odlučila za kupovinu. Kupila par teglica i naravno kod kuće ih odmah napunila.
Cijelo popodne sam ljenčarila, ali zato sam se večeras i malo umorila.
Prvo sam sve zalila, a toga imaaaaaaa....
Onda sam malo prolupal oko 20:00 sati i uzela kosilicu u ruke i pokosila moju livadicu koja još nije za pokazati (nekih 50x14 m).

I na kraju sam bila preumorna da bi sve to slikala, pa vam evo jedna stara

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 14:21
Teak sve mi je kod tebe super, ali imam ja i jednu zamjerku!!!

Hajde molim te kada slikaš biljke piši ispod kako se koja zove.
smile61Ja još uvijek učim imena i biljke same, pa eto, "neka ti ne bude zapoviđeno"

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 22:36
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Teak sve mi je kod tebe super, ali imam ja i jednu zamjerku!!!

Hajde molim te kada slikaš biljke piši ispod kako se koja zove.
smile61Ja još uvijek učim imena i biljke same, pa eto, "neka ti ne bude zapoviđeno"

ovo je plavi slak..... Za imena ti samo mogu reći da ću se potruditi jer poznata sam po tome da imena cvijeća ne znam, a nabavljam sve što mi se svidi i preveć je toga za zapamtiti odjednom.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 08:36
Onda smo iste!!!

I ja kupim što mi se sviđa ali imena nikako zapamtiti, već me je pomalo sram,jer će ljudi pomisliti da sam totalno luda, ali sada mi je lakše kada znam da ima takvih još!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.