Teine kućne čarolije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam malo dotutnjila s posla i krenula u "turistički obilazak" mojeg malog carstva i moram priznati da se iz sata u sat situacija mjenja. Vidi se došlo je proljeće i sada me dočekuje puno cvijetova kad dolazim s posla. Nekima 24 sata nije puno, ali kad vas dočeka ovako nešto onda se pitate gdje je vrijeme prošlo.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
unatoć voluharicama ipak je ostala
![]() ovako je bilo prije ![]() a sada ![]() |
|
![]() |
|
a ako ne odem od foruma sve će biti u travi kao ova ružica
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Jedna ali zato posebno vrijedna perunika zapela mi za oko... fotkice supač, domori malo, ne trči stalno...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Franjici zapela perunika za okeco a meni tvoj "zanimljivo" nalakiran nokat
![]() A kaj da velim,već mi te je bezveze hvaliti(da se ne ubraziš
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ovo je divota,prava rapsodija.
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Tek sada sam otkrila tvoje čarolije cvijeće je prekrasno,a čizme su zakon.
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moj favorit je ona posebna ljubičica, ali sve je fantastično, da i ja sam primjetila nokat na prvoj slici - fora je
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Vidim vidim ja njima pokazujem cvijeće, a one zapele za nokat
![]() No moram se pohvaliti inače "bum pukel" danas me je MM opet iznenadio jednim praktičnim priručnikom za odabir, uzgoj, izlaganje, oplemenjivanje i održavanje orhideja (David Squire). Još ga nisam proučila jer sam popodne bila u metropoli, ali polako sad ću ja to |
|
![]() |
|
Sinoć malo šetala po metropoli i šokiralo me
![]() vjerovali niti jednog cvijetka. A budući da dnas pada kiša, bacam se na proučavanje ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tea, sve ti je prekrasno ali su mi se posebno svidjeli oni metalni nosači na prozorima, gdje si to nabavila, nije ti valjda muž to radio???
Znaš li ti da ja imam tetu u Petrinji i da bih te mogla iznenaditi???
vidiš kaka se ja lijepo ponudim doći u goste... ali ne brini se i teta i obje rodice već odustaju od zvanja, jer tako rijetko dođem da su se već navikli na moje vrdanje...
Sve ti je za 5!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Proljeće samo ti navrati, ja ti više volim goste nego da moram nekuda ići.
Nosači su kupljeni, tj. radio ih je pravi dobar stari majstor koji sve kuje ručno po naruđbi. Dakle sve što ti zamisliš - on napravi. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma tko zna kad ću ja na tvoju stranu... a nosači su stvarno mrak, kao i sve što ste napravili doma... izgleda super!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
obećanje . obećanje . još si dužna proljeće
|
|
![]() |
|
Branka, ne kužim???
Ali danas je baš neki težak dan, tako da i nije čudno što ne kužim što sam dužna???
Da nisam nekome nešto obećala a da ni ne znam???
Molim te - prosvjetli me!!!
|
|
![]() |
|
Dok vani peče li ga peče ja se odlučila za kupovinu. Kupila par teglica i naravno kod kuće ih odmah napunila.
Cijelo popodne sam ljenčarila, ali zato sam se večeras i malo umorila. Prvo sam sve zalila, a toga imaaaaaaa.... Onda sam malo prolupal oko 20:00 sati i uzela kosilicu u ruke i pokosila moju livadicu koja još nije za pokazati (nekih 50x14 m). I na kraju sam bila preumorna da bi sve to slikala, pa vam evo jedna stara ![]() |
|
![]() |
|
Teak sve mi je kod tebe super, ali imam ja i jednu zamjerku!!!
Hajde molim te kada slikaš biljke piši ispod kako se koja zove.
![]() |
|
![]() |
|
ovo je plavi slak..... Za imena ti samo mogu reći da ću se potruditi jer poznata sam po tome da imena cvijeća ne znam, a nabavljam sve što mi se svidi i preveć je toga za zapamtiti odjednom. |
|
![]() |
|
Onda smo iste!!!
I ja kupim što mi se sviđa ali imena nikako zapamtiti, već me je pomalo sram,jer će ljudi pomisliti da sam totalno luda, ali sada mi je lakše kada znam da ima takvih još!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |