Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pisala poruku i izbaci me, baš me najlutilo
![]() ![]() ![]() ![]() Lorica uvjek te čekam noću u mom vrtu, ja i ti kao dva ratna druga tulumarimo po temama noću ![]() Ako ne procvjeta iduću godinu hortenzija će biti natamburana. Maženje paženje i ništa. Zakopana je dublje tako da je niska, to sam uradila da mi se lakše primi i prezimi hladnoću. Bilo je dosta problema oko zakorjenjivanja, nadam se da će me dogodine nagraditi cvjetovima za silnu brigu. Za dva draga gosta u mom vrtu ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Flavija nadmašila sam samu sebe
![]() Alisa kad budeš prebacila lavandu iz posude malo joj raširi korijenje i u rupi u koju sadiš vilama izbodi stranice, dodaj i malo kupovne zemlje. Tako će ti se korijen lakše ukorijeniti i širiti, a s tim i preživjeti zimu. Hladnije ti ne može biti nego kod mene na terenu, tako da lavanda sigurno preživi. U biti mislim da je kod mene jedno lavanda a drugo lavandina, ali koje je koje pojma nemam. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ništa zato ako je prestala cvasti hortenzija, ako može malo ju poreži, i to grane koje su ove godine cvale, ona će na proljeće opet baciti pupove i procvjetati.....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tri puta hura za Ureu i picekov .......
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Smrčkice predivnooooooo...I hvala na savjet za lavandu,ovih dana se mislim šta ču sa njom.Sad je u saksiji,prebacit ču je u vrt,i malčirati..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lorica
![]() Ma hortenzija je od premještanja i pokušavanja najbolje pozicije i grada(Rijeka- Fužine -Rijeka - Fužine, do zla Boga da je vlak) za ukorijeniti, na kraju prestala cvasti. Uzalud đubrenje specijalnim đubrivom za hortenzije. A valjda će do godine dati sve od sebe, samo da mi poživi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasni ostići, ali i ortenzija ti je predivne boje
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Eto ostić pojeo hortenziju
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Eto !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
wow! di nesta hortenzija? Lijepi ostići.
|
|
![]() |
|
Samo da vidite što je urea 7 i kokošiji briketi napraviše od ostića.
![]() Ostić 18 travnja. ![]() 3.kolovoz ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako si na kontinentu možda bolje u proljeće, a ako si u umjerenijoj klimi možda je bolje kao Hojčeka. Kod mene je i onako na -20 izgledala užasno. Još jedino što ću uraditi je malčarirti jer mi je druga lavanda bila u boljem stanju zbog malča. ![]() Hvala Fuksijica na pohvali i što si prošetala mojim vrtekom ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Smrcko, pposjetila sam ponovo tvoj vrt i uzivala u tvom cvijecu.
Jako mi se svidjaju tvoje crvene kadife, bugica, dalije. Imas i jako lijepo povrce. Svaka ti cast. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti i ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, Hojčeka i Otočiću sad sam se sjetila što se desilo zadnju zimu sa lavandom. Ostala je kakva je, na proljeće sam dugo mislila da je mrtva 100%. Jednu sam izvadila da nešto drugo posadim i vidjela da je korijen živ. Orezala pustila da naraste
Vjerojato moraju ostati grane, jer one kao i hortzenziji u hladnijem podneblju pomognu da preživi. 6. travanj ![]() Nakon porezivanja 16.travanj. ![]() 18. svibnja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala vam za savjet o Lavandi...znaci i ja bih mogla moju osisati sad u nedjelju,ako stignem...
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Hvala Lora
![]() ![]() ![]() ![]() Sad će neki reći " I vidi se" ![]() Nato kakve krasne riječi zboriš, nadam se da to neće biti samo bajka o Šmrcku ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja režem lavandu kao i Anaida, vidjela sam da tako rade i kod nas na javnim površinama.
A sada se režu i sade reznice |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya, ne znam ni ja da li je moj način ispravan - ali se pokazao dobrim
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |