Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 272> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ih i jesam dublje posadila , da ih sačuvam ako Bog da od zime
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kontessa, ne brini, ponovit ćemo.
Nebi im zima trebala škoditi kad ih voki ima u Novom Sadu vidi:
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hoya imaš veeeeeeeeeliku
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sviđa mi se ova srebrenkasta biljka, dali je trajnica i gdje se može nabaviti ![]() |
|
![]() |
|
Vidi bromelija tu:
samo meni se iz postova čini da nije trajnica, mada su mi rekli da je.
Lako se ukorijeni. Pokušat ću spremiti reznicu - možda uspijemo pa bude za dijeliti.
|
|
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Ona otpisana ruža, sad je prava kraljica!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sivac je baš zanimljiv, cvate li?
|
|
![]() |
|
Kako mi je žao da ih nisam uzela još. Imam još bijelu koja tek ima pupove. A bile su samo 5 kuna.
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Obožavam ruže u pitarima
![]() A onaj srebrni grm, kad gledam zamišljam da sam indijanac ![]() ![]() Hvala ti na osjećaju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ima one male kuglice na vrhu i jutros sam ih probala malo rastvarati da vidim ima li sjemenčice. Nešto mi nisu jasni jer su rekli da žuto cvate, a moji su stalno sivi. Možda još nisu otvoreni. Bo ...
|
|
|
|
![]() |
|
Šmrcko, kad sam kupovala taj grmić rekli su mi da je to biljka koju viđamo u kaubojskim filmovima. To su, kako kažu, one kugle koje se kotrljaju po pustinji.
|
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sivi grm je saš zanimljiv a ruže su super!!
|
|
![]() |
|
Hvala Lilly!
|
|
|
|
![]() |
|
Ja volim Indijance
![]() |
|
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
šmrcko evo i tebi Minimode, snalazimo se, više održavamo, manje obnavljamo, ali ide !
|
|
|
|
![]() |
|
Slušaj, stavi te slikice više jednom. Nemoj da ja dolazim tamo slikati i stavimu moj vrt, pa će me hititi sa foruma. Ozbiljno ti kažem
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bila je smrcko, ali od njenih prijetnji ništa. Nije slikala pa moram ja. Neozbiljna je
![]() Ovu mandevilu (ili dipladeniju) sam kupila za pokon. Samo sam malo štipnula pelcer. Tko zna možda uspije!
![]() Kupila sam dvije male japanske mirte (bijelu i crvenu).
A ovu sam lantanu (u pozadini) našla između alstroemeria. U hladu se ožilila. To je iz Lantaninog paketa. Sad samo da vidimo boju.
![]() Moj krumpirko ima dva "krumpira". Što da radim s njima? Mogu li sijati kao i zimsku trešnju?
![]() Ima li netko problema sa puževima ? Ako vam to može biti utjeha - vidite moje. Ovi vole talog od kave, vole i pužomor ... Jadne moje masline
![]() ![]() ![]() ![]() A ovo sam slikala da pokažem OTOK i svima kojima sam slala santoline - nemojte se bojati jako odrezati. Ovi mladi izdanci su bili samo točkice kad sam ih rezala:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kako je lijepa, bolje da je sebi ostaviš. Lantanu bi mogla uzgojiti kao stablašicu kad je već ovako visoka. Puževa ima i kod mene i sve se vješaju po suhoj travi, ma neznam što tamo rade i jedu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |