Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 272>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 10:41
Ja ih i jesam dublje posadila , da ih sačuvam ako Bog da od zimeHug
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 10:52
Kontessa, ne brini, ponovit ćemo.

Nebi im zima trebala škoditi kad ih voki ima u Novom Sadu vidi:
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 11:01
Hoya imaš veeeeeeeeeliku smile78  i ovaj puta sam zapamtila...idu kao i tvoji  20 cm u dubinu
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 08:56
Calocephalus. Mislila sam da ću s njim imati problema. Nezahtjevan:
(ovo što nedostaje da bi radio kuglu - to je zato što stalno dijelim - ali Wink...)

U rasadniku su bile na kolicima za otpis. A djelovale su još žive. Evo ih nakon oporavka:

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 09:54
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Calocephalus. Mislila sam da ću s njim imati problema. Nezahtjevan:
(ovo što nedostaje da bi radio kuglu - to je zato što stalno dijelim - ali Wink...)

U rasadniku su bile na kolicima za otpis. A djelovale su još žive. Evo ih nakon oporavka:

bravo za ruže, em su spašene, em prekrasno napreduju icvijetaju

sviđa mi se ova srebrenkasta biljka, dali je trajnica i gdje se može  nabaviti  smile78

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:14
Vidi bromelija tu:

samo meni se iz postova čini da nije trajnica, mada su mi rekli da je. 
Lako se ukorijeni. Pokušat ću spremiti reznicu - možda uspijemo pa bude za dijeliti.
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:30
Ona otpisana ruža, sad je prava kraljica!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:43
Sivac je baš zanimljiv, cvate li?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:45
Kako mi je žao da ih nisam uzela još. Imam još bijelu koja tek ima pupove. A bile su samo 5 kuna.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 11:35
Obožavam ruže u pitarima. Prekrasne su ti.

A onaj srebrni grm, kad gledam zamišljam da sam indijanac. Volim da imam nešto što me podsjeća na nešto posebno, kao američka pustinja. Sad sam već kolekcionar.Wink
Hvala ti na osjećaju 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 11:45
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Sivac je baš zanimljiv, cvate li?

Ima one male kuglice na vrhu i jutros sam ih probala malo rastvarati da vidim ima li sjemenčice. Nešto mi nisu jasni jer su rekli da žuto cvate, a moji su stalno sivi. Možda još nisu otvoreni. Bo ...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 11:47
Šmrcko, kad sam kupovala taj grmić rekli su mi da je to biljka koju viđamo u kaubojskim filmovima. To su, kako kažu, one kugle koje se kotrljaju po pustinji.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 11:48
Sivi grm je saš zanimljiv a ruže su super!!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 11:48
Hvala Lilly!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 11:56
Ja volim Indijance. Oni su bili blago ovog svjeta, bjeli čovjek je već što jeste ne trebam ni pisati.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 12:01
smile227stvarno imaš lijepoga i raznovrsnog cvijeća, krumpirko ti je za 5!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 16:10

šmrcko evo i tebi .

Minimode, snalazimo se, više održavamo, manje obnavljamo, ali ide ! 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 01:27
Slušaj, stavi te slikice više jednom. Nemoj da ja dolazim tamo slikati i stavimu moj vrt, pa će me hititi sa foruma. Ozbiljno ti kažem
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 13:36
Bila je smrcko, ali od njenih prijetnji ništa. Nije slikala pa moram ja. Neozbiljna je 

Ovu mandevilu (ili dipladeniju) sam kupila za pokon. Samo sam malo štipnula pelcer. Tko zna možda uspije!
Kupila sam dvije male japanske mirte (bijelu i crvenu).
A ovu sam lantanu (u pozadini) našla između alstroemeria. U hladu se ožilila. To je iz Lantaninog paketa. Sad samo da vidimo boju.
Moj krumpirko ima dva "krumpira". Što da radim s njima? Mogu li sijati kao i zimsku trešnju? 

Ima li netko problema sa puževima ? Ako vam to može biti utjeha - vidite moje. Ovi vole talog od kave, vole i pužomor ... Jadne moje masline CryCryCry 
A ovo sam slikala da pokažem OTOK i svima kojima sam slala santoline - nemojte se bojati jako odrezati. Ovi mladi izdanci su bili samo točkice kad sam ih rezala:
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2009 u 13:51
Kako je lijepa, bolje da je sebi ostaviš. Lantanu bi mogla uzgojiti kao stablašicu kad je već ovako visoka. Puževa ima i kod mene i sve se vješaju po suhoj travi, ma neznam što tamo rade i jedu.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.