Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 6869707172 85> |
Korisnik | |
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica prelijepo proljece kod tebe
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi je tvoj bregek , svakim danom sve ljepsi !
Jedva cekam da vidim svoj ! |
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Treća sličica proljeća je preslatka a o plotiću da i ne govorim!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nuna, Miska, Klaudija, Gute fee, Floramye, hvala na posjeti, navratite opet. Krenuli su topliji dani pa ću valjda i slikati malo češće.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je opet lijepo s tim proljetnicama.A i plot ti je lijepo popravljen.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni su ti kukurijeci, Ana!
Eto, konačno nam stiže proljeće! Jeeeee!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blue Sky, bome ih nisam pomirisala. Sutra ću kleknuti pred njih i to obaviti pa javim rezultat
Camellia, dođi prekontrolirati kvalitetu radova Dadinica, danas je konačno bio dan bez ijednog oblačka svima |
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepe slike kukurijeka
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skoro pa sam preskočila te divne kukurijeke... znaš što prelijepi su mi ustvari ovako rascvijetani, ali ih uvijek nekako zaobilazim jer... prekratko mi cvatu.
Ali zato ona skimia.... uuuuhhhh, odmah sam zatitrala , prelijepa je |
|
belica,zagreb
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,
Belica, cvijet kukurijeka ustvari dosta dugo traje. Crveni sad već mjesec dana cvate. Kad ne cvatu, ima dosta drugih cvjetova, a najljepši dio je išćekivanje cvatnje. Tvoja skimija je ostala "tamo"? Kaj si nisi sve iskopala i odnesla sa sobom. Ja bi jer vjerojatno drugima ne znači isto ko i tebi. |
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi proljetni cvjetići kod tebe, ali glasam za obrt, ogradica je super
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su predivni tvoji kukurjeci a za plot si prava majstorica !!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posebni su ovi tvoji kukurijeci. Majstorica si za plotove, vjerujem ba bi brzo položila izradu košara.
|
|
život je more
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa, Korijenko, Lantana, hvala. Budem ga ponovo slikala kad narastu i procvatu božuri koji su iza njega. Mali je to plotić.
|
|
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno ti je na bregu, a o plotu nemam kaj reć osim odličan!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo, drago mi je vidjeti te na mom bregu. Hvala
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 6869707172 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |