Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasne su ruže ali četkovac mi je
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ruže došle na svoje a ti ih sigurno miluješ svako jutro, znam da nijednu nemaš u vazi jer se ne smiju rezati jer bi ti odrezalo dio srca , četkavac, zvončići itd. itd. neću nabrajati sve je prekrasno a tek novi kamenjar kad se raspojasa bit će blagodat za oč,i moj
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ruže su ti prekrasne, u ovo su doba najljepše. Sigurno im se i sama diviš svakodnevno. S pravom. A zvončić, ne mogu vjerovati kako je raskošan. Ostala sam bez teksta kad sam ga vidjela.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Koje plavetnilo ! Da li taj zvončić uopce ima lišće ! Ružice - kraljice, krasni pupoljci.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Zar ti je campanula medium već procvijetala?? Obožavam je, a tvoja je tako lijepa!!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Znala sam ja da će ruže cvasti,četkovac,lonciera ma sve pet
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Onaj bijeli pup gore na početku stranice.......ajd priznaj da nije pravi, ne može biti....prelijep ti je !
A bome i onaj crveni odmah iza njega oduzima dah. Vjerujem da si ponosna na njih, a bome imaš i na čega biti, bila bih i ja. Lijep ti pozdrav, uživaj u ružama i pokaži nam ih opet ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
o Bože dragi ...čime hraniš onu kanpanulu
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Zvončić ostavlja bez daha!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ajme andjelka koje krasne ruze...a zvoncic
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |