Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dio vrta veličine 5-6 kvadrata.
Trenutno je ovako: ![]() ![]() 1. lychnis chalcedonica 2. lychnis viscaria plena 3.diathus barbatus 4.gypsophila repens 5. sysirinchium 6.erysimum 7.oenothera speciosa 8.pseudarmeria "balerina red" 9.coreopsis 10.tradescantia 11.geranium 12.geranium pyrenaicum 13.lysimachia nummularia 14.ajuga 15.potentila neumanniana 16.sedum tricolor 17.aubrieta 18.phlox 19.armeria 20.arabis caucasica plena |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Hvala catalpa!
bugica, drago mi je da uživaš u vrtu i uzvračam snježne pozdrave. Jutros se vrt zelenio a nakon 2 sata nestao pod snijegom! miska, jako mi se sviđa šešir na tvom smajliću! arčik i smrcko, ako će vam pomoći, za probu stavljam skicu i popis biljaka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Držim te za riječ i nestrpljivo čekam planove
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() luk vlašac je prelep...imam ga u mom vrtu ali nije tako lep kao tvoj... |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Uživam u obilasku
![]() mirisima,bojama i vrstama biljaka punim baterije i lakše podnosim zimu
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Uvijek uživam u tvom raskošnom vrtu i predivnom cvijeću! Ostavljam ti veliki snježni pozdrav do slijedeće šetnje...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Slavuj potpisujem sve što si rekla, mislim da samo ljubav može tako nešto i stvoriti,samo ljubav može potaknuti želju za učenjem i stjecanjem znanja kojeg ti imaš, hvala ti što ga dijeliš sa nama, šmrckva ideja je super i ja ću prepisivati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šmrcko, ako ovih dana snijeg ne zatrpa vrt, počet ću ti praviti nacrt, dio po dio. Ucrtati ću ti svaku biljku, a ti onda u potragu za njima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Meni je zanimljiv tvoj raspored biljaka, i mislim da si od rijetkih koja je to pogodila u potpunosti.
Sve je lijepo i kod drugih, ali kod tebe je posebno lijepo zbog pravilnog rasporeda. Znaš voljela bih da nam napraviš plan svojih gredica. Gredicu po gredicu da visimo raspored i vrstu biljaka. Baš onako tlocrt. Eh da mi se ušuljat u tvoj vrt i napraviti tvoj tlocrt sa položajem biljaka. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
arčik, hvala!
![]() Je, na zadnjoj slici je luk vlasac. Predivan je kada procvjeta. Cvijetovi, kada se uberu u pravo vrijeme, mogu se osušiti i super izgledaju u suhim iranžmanima. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
SlavujVk,
![]() vrt je prelep... da li je na poslednjoj slici luk vlašac u cvetu... |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Svima šaljem puno pusa iz mog vrta, iz vrta koji je nastao iz jednog jedinog razloga- iz velike ljubavi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rubensica
Mari miska JosipaNu Karli Hvala vam što ste mene i prirodu nazvale umjetnicama, što ste zastale na hrskavoj travi i uživale u ledenoj bajci, primjetile sjaj bisera na mojim biljkama... Da imam moč, svima bih poslala sunce! ![]() administrator panda marta78 Anaida Hvala vam! Drago mi je vidjeti vas! ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slavujčice, zavirila sam malo... i s osmijehom nastavila dalje.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Jako lijepo.
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Sve je već rečeno,danas ujutro kad sam ustala i pogledala kroz prozor sjetila sam se tvog mrazovito okićenog vrta,razmišljala sam da odem i pokušam malo slikati, brzo sam odustala jer tvoj vrt i slike su neponovljive i hvala ti što gledam ovu ljepotu.
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
I ja potpisujem priroda je umjetnica, ali bez tebe to ne bi išlo. Ti si stvorila a priroda je okitila. I tako ste se zajedno nadopunile.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nije samo majka priroda ovdje bila umjetnik....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ovo se zove ledena bajka!
Šetam po hrskavoj, bijeloj travi ![]() Ledeni kristali posuti po tvojim uspavanim ljepoticama sjaje kao biseri! Malo je klizavo ![]() Tragovi koje nađeš cijelom dužinom do klupe i natrag, su moji ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Ovo je fenomenalno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |