Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2015 u 21:35
Dio vrta veličine 5-6 kvadrata.
Trenutno je ovako:

1. lychnis chalcedonica  
2. lychnis viscaria plena
3.diathus barbatus
4.gypsophila repens
5. sysirinchium
6.erysimum
7.oenothera speciosa
8.pseudarmeria "balerina red"
9.coreopsis
10.tradescantia
11.geranium
12.geranium pyrenaicum
13.lysimachia nummularia
14.ajuga
15.potentila neumanniana
16.sedum tricolor
17.aubrieta
18.phlox
19.armeria
20.arabis caucasica plena                      

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2015 u 20:21
Hvala catalpa!

bugica, drago mi je da uživaš u vrtu i uzvračam snježne pozdrave. Jutros se vrt zelenio a nakon 2 sata nestao pod snijegom!

miska, jako mi se sviđa šešir na tvom smajliću!

arčik i smrcko, ako će vam pomoći, za probu stavljam skicu i popis biljakaWink

smile178    smile161  
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2015 u 00:17
Držim te za riječ i nestrpljivo čekam planove smilie_girl_303.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 22:09
...smrcko je dala super predlog...stvarno napravi nam skice...mnoge biljke koje vidim u tvom vrtu, nisu mi poznate...

luk vlašac je prelep...imam ga u mom vrtu ali nije tako lep kao tvoj...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 17:21
Uživam u obilaskušešircvjetnih otočića..
mirisima,bojama i vrstama biljaka punim baterije
i lakše podnosim zimu
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 10:07
Uvijek uživam u tvom raskošnom vrtu i predivnom cvijeću! Ostavljam ti veliki snježni pozdrav do slijedeće šetnje... smile99 A da treba puno ljubavi, strpljenja i rada - to si potpuno u pravu... uz poneku grešku, ispravljanje, učenje... i par godina da vrt poprimi oblik kakav želimo. Ja sam počela tek prošlo proljeće i još nije niti približno onome kako želim da bude. smile160 
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 10:00
Slavuj potpisujem sve što si rekla, mislim da samo ljubav može tako nešto i stvoriti,samo ljubav može potaknuti želju za učenjem i stjecanjem znanja kojeg ti imaš, hvala ti što ga dijeliš sa nama, šmrckva ideja je super i ja ću prepisivatiWinksmile79
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 00:37
Šmrcko, ako ovih dana snijeg ne zatrpa vrt, počet ću ti praviti nacrt, dio po dio. Ucrtati ću ti svaku biljku, a ti onda u potragu za njima Big smile. Mislim da sve biljke koje imam u vrtu mogu, što se tiče zime preživjeti i u tvojim brdima, jedino ih medvjedi mogu polomiti ako ih slučajno odluče prošetati tvojim vrtom.LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 00:27
Meni je zanimljiv tvoj raspored biljaka, i mislim da si od rijetkih koja je to pogodila u potpunosti.
Sve je lijepo i kod drugih, ali kod tebe je posebno lijepo zbog pravilnog rasporeda.

Znaš voljela bih da nam napraviš plan svojih gredica. Gredicu po gredicu da visimo raspored i vrstu biljaka. Baš onako tlocrt.

Eh da mi se ušuljat u tvoj vrt i napraviti tvoj tlocrt sa položajem biljaka.smilie_girl_303.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 00:24
arčik, hvala!Heart

Je, na zadnjoj slici je luk vlasac. Predivan je kada procvjeta. Cvijetovi, kada se uberu u pravo vrijeme, mogu se osušiti i super izgledaju u suhim iranžmanima.

Na vrh
arčik View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arčik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 00:04
SlavujVk, Tongue...
vrt je prelep...
da li je na poslednjoj slici luk vlašac u cvetu...
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 23:47
Originalno poslano od člana catalpa catalpa napisao:

Sve je već rečeno,danas ujutro kad sam ustala i pogledala kroz prozor sjetila sam se tvog mrazovito okićenog vrta,razmišljala sam da odem i pokušam malo slikati, brzo sam odustala jer tvoj vrt i slike su neponovljive i hvala ti što gledam ovu ljepotu.Hug
Draga moja catalpa, tvoja poruka me potakla da opet nešto napišem. Još su mi neke osobe rekle da kada vide moje slike, odustanu od stavljanja svojih slika. Moram priznati da mi je to neshvatljivo i pomalo smiješno jer svaki vrt je lijep na svoj način i svaki je zaslužio da se pokaže, jer niti jedan nije nastao bez truda. Na ovaj forum sam došla sa formiranim vrtom i normalno je da netko, tko je tek počeo stvarati svoj vrt, ne može imati ono što ja imam. Puno puta mi je postavljeno pitanje kako mogu imati ovakav vrt i puno puta sam rekla da treba biti strpljiv, da ne treba u kratkom vremenu nagomilati hrpetine biljaka, da je u početku najteže, da je moj početak trajao 10 godina...
Svima šaljem puno pusa iz mog vrta, iz vrta koji je nastao iz jednog jedinog razloga- iz velike ljubavi!

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 23:14
rubensica
Mari
miska
JosipaNu
Karli

Hvala vam što ste mene i prirodu nazvale umjetnicama, što ste zastale na hrskavoj travi i uživale u ledenoj bajci, primjetile sjaj bisera na mojim biljkama...
Da imam moč, svima bih poslala sunce!

administrator
panda
marta78
Anaida

Hvala vam! Drago mi je vidjeti vas!smile219

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 15:06
Slavujčice, zavirila sam malo... i s osmijehom nastavila dalje.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 23:08
Jako lijepo.
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 21:58
Sve je već rečeno,danas ujutro kad sam ustala i pogledala kroz prozor sjetila sam se tvog mrazovito okićenog vrta,razmišljala sam da odem i pokušam malo slikati, brzo sam odustala jer tvoj vrt i slike su neponovljive i hvala ti što gledam ovu ljepotu.Hug
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 20:43
I ja potpisujem priroda je umjetnica, ali bez tebe to ne bi išlo. Ti si stvorila a priroda je okitila. I tako ste se zajedno nadopunile.  Smile
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 20:24
nije samo majka priroda ovdje bila umjetnik....

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 19:01
Ovo se zove ledena bajka!
Šetam po hrskavoj, bijeloj travi
Ledeni kristali posuti po tvojim uspavanim ljepoticama sjaje kao biseri!
Malo je klizavoali to volim.
Tragovi koje nađeš cijelom dužinom do klupe i natrag,
su mojismiley

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 18:37
Ovo je fenomenalnosmile126
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.