Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 6970717273 243> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bože više sam na tvojoj temi nego u svojoj kuhinji -ženo ne čekaj više ništa kreći da vidiš ljepote i cvijetanja kod mene vidim da još imaš mijesta za neke nove posaditi . Do onog tvog rujna možeš 5 puta doći. A Nena što mi je poslala šokirala sam se to je za ne povijerovati. Triša otoj gospođi -Ervini poruči da i ona postavi svoju kolekciju a ne samo da šeta po tuđim-cvijetnjacima i baščama i dok se okreneš puna kesa od luka do krompira
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna "đungla"
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma stvarno divna sličica....neznaš jel ljepša stazica ili cvijeće oko nje...odlično!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Flavia.
Evo danas sam još malo slikala po dvorištu.
Agapantus - samo jedan ali vrijedan cvjetak
Noćne frajle izviruju sa svih strana i u svim bojama
Svašta ima ovdje, noćne frajle, roza trubice, kadifice, sve se bori za sunce
Jednostruke niske dalije - nikad ne znam kakve će izaći
Riocinus narastao ogroman, a iza njega u hladovim šepure se lijepi dečki
Tu su i razne dalie
Moj plavooki ljubimac balončić
Većinom plavo
Lila puzavac gura se između gusto izniklih turskih karanfila, a u podnožju jedne ruže i Lantanine žute penjačice, koja još nije žuta
Počeli su cvjetati makovi
Među frezijama potkrala se jedna lukovica gladiole - baš fino jer frezija nema već dugo
Ovu sam slatkicu dobila na Flori od naše Manči i puna je pupoljaka, kasnije ću vam reći kako se zove -
Ovaj predivan sedum dobila sam od Otok, presladak je - zna li netko ime
Ovo je došlo u Skradnik, ne znam od koga, a niti što je pa pomognite
Toliko za večeras
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je afrički ljiljan, eto vidiš da je procvjetao, ipak mu treba vremena, a sad će ih svake godine biti sve više.
Plavooki balončić je super. |
|
život je more
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je ovo Sedum spurium 'Variegatum' ili
puzava tustika Ima ga i ja! Sviđa mi se šarenilo njegovih listova! Iako moj nije nikad cvjetao?!
P.S. Drago mi je da ti je napokon procvjetao afrički ljiljan!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe uvijek sve prekrasno Mislim da su ona male biljčice balsamina impatiens - breskvice, ali biti ću sigurnija kad još malo porastu
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt i cvijeće su posebno lijepi, svaka čast na vrijednim rukama. Neumorna si u uređivanju vrta
Kad ću ja ovako imati. MM stalno prijeti. Danas sam složila tužnu facu i kupio mi dvije biljčice |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da se staza može još malo suziti da bude više mjesta za cvijeće meni ono liči na noćne frajle,ali nisam sigurna ovaj sedum je fenomenalan
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idem tražiti taj sedum po mom vrtu, nemam pojma gdje je
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uhhhhhhh koje ljepote svaka čast Triša i ova puzava tustika je predivna
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam najdraže moje, ma što bih ja bez vas, već unaprijed kad stavim slike veselim se komentarima, pa zato i stavljamo slikice, i zato kad god vidim nekog novog na forumu odmah idem pohvaliti, komentirati, jer to je takav poticaj za budućnost.
|
|
RIJEKA
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je strava ovaj šareni sedum, naša Otok sve neke jockere izvlači.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
agapandus(jesam li napisala tacno) i baloncic su najsladji
sedum sareni isto |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim da sam fulala,al nebitno
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gio možda je bolje afrički ljiljan - tako ga još zovu, a znaš to je cvjetna kugla u promjeru 15 cm sa malim cvjetovima, ma predivna je - inače gomolj, kažu znalci da se u vrtu širi. Vjerujem da će se raširiti i do tebe. |
|
RIJEKA
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da sam baš izvukla džokera, toga kod mene više nema
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha-ha ovo je super, sad ćeš od mene dobiti, mali najmanji pelcerić, kad ti budem slala pitaju, koju si rekla da nemaš.
Bergenijapuzava tustika - neću se mučiti s latinskim nazivom, ali ipak ću ga zapisati.
|
|
RIJEKA
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ostavi i za mene nešto malo ja planiram u rijeku a ne u Skradnik tamo nema više ništa sem krompira i ini kako kažeš pomidora
|
|
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
africki ljiljan, jedan ali bome vrijedan,prekrasan mi je..ma sve mi je prekrasno
|
|
Odgovori | Stranica <1 6970717273 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |