kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 80> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Kaća moram ti kao apsolutni novak napisati da su me tvoje kutijice i više nego inspirirale u radu.Toliko savjeta,šablonica ,tutorijala......ma sve mi se zbrkalo.Pregledala sam sve tvoje stranice i iz njh puno naučila
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
izbrisala inbox
![]() maslina,karmen,natasa i andora hvala vam najljepsa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ovo je rad moje prijateljice,totalno se zarazila salvetnom uz mene..sinoc sam joj pokazivala raspucavanje obicnim kraklom i pittorico(jes da se bas sve i ne vidi od salvetice sa tekstom),i evo rezultata ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,sve mi je tvoje krasno i prijateljici cestitka,bravo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kaća, ponovno prekrasne kutijice, svaka na svoj način.
Ova s tipkama je baš posebna ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
haha upravo sam prije par minta držala salvetu s notama o odmjeravala ju na jednoj kutiji........a ovu s limunima sam odmjeravala za jednu zdjelu....
prekrasne kutije.......prva je posebna,ta salveta je genijalna a violinski ključ si odlično napravila.......makovi su mi jako drago i super si ih smjestila na kutiju.......sviđa mi se kako napraviš donji dio na kutijama....
![]() a prijateljici čestitka,pod tvojim patronatom će brzo postati majstor.....
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prvo da pohvalim a šta drugo nego kutijicu ili škrinjicu kako već
![]() danas smo upravo o tome i pisale ali ja bih te zamolila da mi objasniš kako si napravila donji dio kištrice sa notama ja sam nešto pokušavala ali nije to ono pravo. ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Joj, Kaćo, natirala si me da se prijavim!
Kutije su ti fenoooooooooomenalne!!! Ostavila si me ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pedivne kutijice
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kaćo ovo je sve fenomenalno i pohvale tebi kao učiteljici a prijateljici isto kao dobroj učenici. Sve mi je
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nemam riječi,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
au lako je tvojoj prijateljici ima odličnog učitelja ,ajde budi moja prijateljica
![]() |
|
![]() |
|
cure drage hvala vam na komentarima,ljubin vas
![]() ![]() andora donji dio kutije sa notama sam najprije premazala sa smeđom uljanom,zatim sam zlatnu temperu pomijesala sa blending gelom i s tim premazala..nisam tufkala nego bas grubim potezima,kao kad trljas nesto,samo u istom smjeru,mazala..s tim da sam na kraju okrenula grubi dio spuzvice i s njim trljala,skidajuci visak boje i na taj nacin postigla da na mjestima od ispod izviruje ona smeđa uljana..i na kraju sam opet sve ispolirala smeđom uljanom..eto,nadam se da sam dobro objasnila ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Krasne su kutije,svaka čast a što se prijateljice tiče,lako je biti dobar učenik kad imaš dobru učiteljicu!Mogla bi ti nama ovdje domaćim malo održati poneki tečaj,vidila bi da bi i mi bili dobri đačići!a za ovu muzičku kutiju palo mi je na pamet-Maslina je napravila novčanik pa da se vas dvije dogovorite,zamisli u jednu ruku novčanik, u drugu kutiju pa preko rive,bila bi glavna,a šta kažeš!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kutije su mi prekrasne . Naročito mi se sviđa donji dio . Na takvim djelovima se vide majstori. S kakvom sttrukturnom bojom si napravila violinski ključ?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su fantastija
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Kaćo tako sam lijena za ostavljanje komentara, ali bez brige sve revno pratim i divim se redovno tvojim kutijama koje su sve redom jedna lijepša od druge! Međutim, ovi makovi ....jednostavno
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...još jedna serija krasnih kutijica, bravo kaćo!!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Stvarno nije pošteno! Oću i ja radit takve kutije - škrinje
![]() Super super super super!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ajme, kako ovdje odluciti koja je ljepsa od koje... zapravo, moram li uopce odlucivati? Neka netko to ucini u moje ime ja zaozbiljski ne znam... sve su savrsene
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |