moje dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 6970717273 89> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,evo jedna još ovdje iako ne volim duplati slike.Stavila sam ih na temu vrbolisnog suncokreta.
Visok je no predivan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auuu,znači to je drugi cvijet.Žuta klasnica,ja mislila da je to isto ko i ono što mi je nedavno cvalo(obećala sam ga Lantani)...joj idem,ma ne mogu se imena sjetiti,budem navečer.
Lantana,pampasica mi je ove godine konačno lijepa.Zeznula sam i iskopala je pa rasađivala,svako malo djelila i onda je neka jadna bila.Sad je više ne diram,neka se oporavi do kraja,još joj malo visine fali i više cvijetova.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih je ponovila još jednom koliko je lijepa, stvarno očaravajuće
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Usamljena, nježna šinjorina (gospođica) na pločniku je naj,naj,naj......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čubar me oborio, pa me ostić oborio, pa me oborila i bijela muškatla.. Tako oborena uživala sam i u pogledu na sve ostalo u tvojem vrtu-ljepotanu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, vrt , pardon, dvorišče, ti je prekrasno, nema se tu kaj više novoga ze reći. Eksplozija boja, tako skladnih i svježih, sočnih, zdravih, tako da bih najradije raširila ruke i to sve stisnula k sebe,
Bravo majstorice
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno kod tebe šarenilo!
Pampasica osvaja!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha kod tebe kao i uvijek cvjetna rapsodija u vrtu.
Daj mi molim te reci gdje nabavljaš sjeme pakujca, ja već izlizala noge po opskrbnim centrima ali njegovog sjemena nigje nisam našla. |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šapni mi gdje se ta dicentra nađe baš se posebna
ahaaa ovo je klasnica žuta...u istom rasadniku smo se opskrbile, ali ja sam mislila da joj nekaj ne paše i da joj listići na vrhu žute |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno. Ne znam čemu bih se više divila!Trube, asteri.... A ona bijela pelargonija! Nikad ne bih rekla da je to to! Ipak glasujem za maćuhicu! Nevjerojatno gdje je izrasla jer je i podloga lijepa! Baš umjetnička slika. |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
satfan2009
Pustio korijenje Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno super.Dala si si truda.Stižem prvim avionom da te malo(čitaj puno) očerupam.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako,malo treba "prošetati" forumom,samo da znaš šta se sve nađe
Lana,šaljem danas
Kako me nije bilo par dana doma(samo smo na spavanje došli)svašta je meni procvalo.
Niski puzajući aster, nisam ni znala da ga imam dok ga kod Anaide nisam vidjela(barem mislim da je kod nje),jučer se skroz rascvao
A tu se pojavio i cvijet irisa.Svake jeseni mi jedan bijeli iris ponovo procvate.Nikad ne znam koji će jer su na nekoliko mjesta"razbacani" a jedan me razveseli
I nešto novoga....jučer je bila izložba cvijeća(nisam ni znala da je)u sklopu baroknih večeri i nisam bila karakter pa sam ovo kupila
caryopteris clandonensic"Heavenly Blue"(za Silvek) ili ,kako ga ja zovem"plavi čupavac"
|
|
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, pa taj puzajući aster je prekrasan. Bi se mogla ogrepsti za pelcerčić, naravno, kad ocvate? |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je dobar puzavac, a i čupavi ulov je dobar
|
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma prekrasnog astera svaka čast i jako je lijep grm
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, kod mene je brat blizanac puzajućeg astera, i cvate isto! Bijeli iris je jako lepeki! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan je puzajuči aster ne mogu ga se nagledati
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi put vidim puzajuci aster,stvarno je predivan:)
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Athena,Brome,pamtite pa kad ocvate pošaljem vam
|
|
Odgovori | Stranica <1 6970717273 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |