Bigmamma's dvorište |
Odgovori | Stranica <1 6970717273 74> |
Korisnik | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, Anastazija, .
O, Ivna, a otkud si ti izronila??? Je, astrantia je. Imam i bijelu i purpurnu, al bijela neda cvijeta ove godine. Nešto se naljutila na mene. Zato se i lupinus i tritoma i hemerocalisi splašili prijetnji s izgonom, i eno ih cvatu i pupaju. |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da su pretnje izgonom dale rezultata |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo, uredno, tamo su mi slatke campanule
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve tako uredno i lijepo, uživam šetajuci tvojim vrtom
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači tak, zaprijetiš izgonom i onda cvate. Idem odmah mojoj tritomi priprijetit... lani napupala i imala neki degenerični cvijet, a ove godine nije ni degenerični.
Astrantia ima krasan cvijet... a di je glomerata u cvatu? Nisi ju poslikala.
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas mi je slatka nigela,gledam u svim vrtovima vec procvala a moja tek raste,ja je sijala ovog proljeća....dvoriste ti je bas lijepo,tako uredno i sve na svom mjestu..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, koliko gostiju!
A ja provela vikend kod svekrve u čistom ljenčarenju. Ona mi kuhala, prala, ja samo ležala. Dobro, jučer cijeli dan sam joj kamenjar plijevila i prorjeđivala, al to se ne računa. |
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je, to me Konte naučila. I pali, očito! |
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, hvala ti. I meni su preslatke campanule. Imam ih 4 vrste, s tim da persicifolia od BB-e još ne cvate. Možda će kasnije, a možda tek druge godine. |
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katek, ono narančasto raskuštrano je neven. A glomeratu sam slikala, kaj nisam? Ako nisam, idem odmah van ispravit grešku. I, da, ima i podmladak, tako da slobodno računaš na njega. |
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nigellu nisam nikad sijala. Pretprošle godine, kad sam se upustila u avanturu zvanu "uređenje vrta i okućnice", presadila sam od svekrve izrasle biljčice, koje su se vremenom same rasijale i sad ih stalno čupam i prorijeđujem, jer bih je rado zadržala u nekim okvirima koje sam zamislila. Al lako što bi ja. Ona bi drugačije, pa se već nekako "doselila" na sve dijelove dvorišta. |
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha daj bože da se i meni tako rasiju po svuda, i to onda očekujem jer je moja spala u vrt od tebe. Nadam se da si ju zacoprala da i meni tako raste.
|
|
belica,zagreb
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da mahnem sve ti je krasno!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene tebi bigić, uživam u tvojim panoramskim, a ne moram ti ni reći koliko bih uživala sjesti s tobom pored onog kamina
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljubica, ne bum ti treći put pisala pp, jer bi moglo biti
zemi metlu i pometi sandučić... |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike predivnog dvorišta mogu ti reći da si postala pravi majstor, da ne velim umjetnik
P.S. nemoj ići u moj vrt dok ti muž gleda |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belica, Vijolica, Misty, Maruška, hvala na pohvalama , evo sva sam .
Nekako sam mislila da je gužva i strka iza mene, al sam se prevarila. Još uvijek traje. Neka, neka, proći će i to. Jedva čekam početak srpnja da sprašim sa svojima kod šogorice u Gorski kotar, pa da se pošteno odmorim. U međuvremenu, udostojih se danas prošetat svojim dvorištem, koje me, iako nema baš previše pažnje u zadnje vrijeme, svejedno usrećuje svojom ljepotom i nagrađuje moj trud i rad. Nadam se da ćete uživat kao što sam i ja. Za početak, jedan mah-mah od moje najstarije talibanke koja je nedavno otkrila svoju ljubav prema konjima. Nepoznata, tj. zaboravih joj ime Pa geumčić, koji škrtari s cvijetom već treću godinu. Njemu sam zaboravila priprijetit |
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odgovori | Stranica <1 6970717273 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |