Moj maleni skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1 6970717273 93> |
Korisnik | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, koliko rascvijetanoga u tebe ima, sad san se sjetila svoje bergenije, moram je pogledati ima li pupova! u tvoj vrt san došla poslje nekoliko snježnih, tvoj kao da je na južnoj polutki |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miro baš je lijepo k tebi navratiti na malo doze zelenila!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JJOOOJJJJJ,pa ti isto imaš moju "ŽUTU"!!! Jesu li ovo njene grane!!!!!Moja je malecka, a neznam kako će preživjeti zimu, plus toga, neznam ni gdje sam je i u koju teglu posadila, a neznam ni kako bi izgledali mladi listići, neznam ni kaj tražiti kad je usvakoj tegli u rodilištu gužva!!!! Ali mi dolaze 3 doktorice, pa če rodilište detaljno pročešljati!!!!! |
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, prekrasne ružmarine imaš, niski i zbijeni, grmoliki, daj probaj zakorijenit jednu grančicu koja puzi po zemlji,ta već zna da treba pustit korjenčiće, meni od vršnih grančica nikada ne uspije, ili čak naraste 5 cm i krepucne!!!!! |
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro pa kod tebe se sve rascvalo kao usred ljeta
super mi je sada gledati cvijećke, čak draže nego preko ljeta kada cvatu posvuda a moram priznati da malo zavidim na klimi i mogućnosti da se sve sadi u zemlju direktno i ne sprema zimi |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj pa šta reći nemam više riječi za ovo nešto ovako predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirice, krasni je ružmarin, oa božićni kaktus, ljetni čempres.. Kod mene bjelina a kod tebe uživam u cvijeću i bojama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon draga mnogo toga procvita i prođe,ali još se ponešto nađe zahvaljujući toploj jeseni
Misty bergenija mi je draga i zbog cvita ,a i lišća Bako hyala pa ove godine nisam mezadovoljna sa vrtom u ovo doba godine Antonija pa ti si južnije od mene,hajde pogledaj,mislim da i tvoja cvita Sunceeee uvijek dobrodošla ,a ja obožavam vaše bijele vrtove Freeland44 pa može i ona biti u tvom vrtu,grančica i u zemlju(reci i stiže)žuta je penjačica,a najbolje se vidi kod Lantane,ako hočeš imam viška,a ružmarin ide odmah u zemlju za tebe Kontesa hvala,u ovo doba godine svaki cvitić vani je dragocjenost Niho hvala Moon hvala Anaida,ružmarin procvao kao u proliće,drago mi je da ti se sviđa |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam se ugrijala
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros sam gledala ostiće kod antonije, one lila. I boja ovih tvojih mi je jedna od ljepših!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko je bijelih slika, hoćemo još tvojih šarenih!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mirice, vidiš kako je kod tebe lijepo šareno.. rascvjetano i cvjetno.. A kod mene samo bijelo, bijelo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira, nema dugo tvojih slika!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa Miro poslije ovih rascvjetanih biljkica ozbiljno se bavim mišljuda zimu provodim na moru,pa makar i u šatoru,zaista predivno
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Odgovori | Stranica <1 6970717273 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |