Kontesin vrt |
Odgovori | Stranica <1 7172737475 104> |
Korisnik | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga kontesa šteta što stalno pada kiša pa nemamo novih sličica, vjerujem da bi opet bilo što za slikati, a evo i sunčeko se malo promigoljilo možda već jednom svane i ljepše vrijeme.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana
Panda hvala Smail nadam se da će i za vikend ostati sunčeko, ali kako me krenulo od proljeća...svaki vikend pada kiša |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Asteri su ti prekrasni
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije me bilo dugoooo u tvom vrteku evo me oči mi ispale od gledanja pa vrt ti je divan cvijeća ko u priči,neznam kaj mi je ljepše achimenesi,rudbekie,fuksije i svašta kaj neznam ponovit ..ma divno..viš kak ti veliš to krampanje urodi plodom
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah draga kontesa baš je kiša dosadna, da li si prošli vikend bila na brijegu i ima li što novo tamo.
|
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene ljenčine
smail..ima tek po koji novitet...većinu biljaka sam spremila pod krov da ih ne uhvati mraz, a za koj dan će i u podrum gore su već noći hladne mislim da je ovo fuksijama posljednja predstava ove sezone iako one cvatu i ne mare za zimu ova roza se nacvala ove godine i projekt stablašica se lijepo drži defnitivno ju moram presaditi jer je počela prevrtati teglu...tek kad sam pregledavala slike, primjetila sam da joj pozadina i nije baš reprezentativna, ali zanemarite to on je tek sad stigao cvasti, a već mu je i hladno grčki oleander ovako je izgledala gaura, dok vrba koju smo ružili nije pala na nju, koja je isto sad odlučila cvasti, a cijelo ljeto cmolji sa cvetekima, ali narasla je ko šašava vrbolisni suncokret je otišao na bar 3 m zaboravila sam privezati aster pa se malo raširio i još dalije pacifika se lijepo opremila pupovima, ali vrba je i nju malo okrznula i polomila...vidjet će mo kako će to izgledati sve je manje cvijeta...lišće mijenja boju i sad će doći do izražaja cvijećke sa zanimljivim lišćem |
|
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa al su se okitile fuksije sa cvjetovima,ne znam koja mi je najljepsa!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje cvijece cvjeta a ja sam za moje tako zabrinuta ! Samo da nije
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konti prekrasne sličice biljaka. No kraljice tvoga vrta su definitivno fuksije
P.S.Ponedjeljak izvršavam obećanje....... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe na bregeku cvjetna jesen! Nekako mi se čini da nam je svima listpad ljepši što se cvijeća tiče nego što je bio kišovit i prohladan rujan... Bar je kod mene tako. Fuksije su ti krasne! A na prvoj slici, di si slikala fuksiju, si iza nje baš lijepu panoramu šumovitog bregeka primila...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksije su lipo rascvitane
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje lijepe fuksije, i ostalo je lijepo. projekt stablašica mislim da je uspio
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fuksije ne da su krasne, nego su prekrasne , a moram priznati i sve ostalo lijepo cvjeta
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curičke drage, hvala vam na lijepim riječima
nikako se pozabaviti izgledom gredica, ali doći će i to na red...čim me linost pusti |
|
Zagorski bregi |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bormeš ti je sve lepo rascvateno, pravi mali Zagorski raj
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja fuksije do sada uopće nisam imala. ako do godine nabavim koju ti ćeš biti "krivac" za to, ove tvoje su prekrasne.
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja glasam za fuksije,zaista si ti lijepe,ali istalo ne zaostaje za njima,kad je lijepo vrijeme jesen na zagorskim bregima je prekrasna
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej, evo me napokon kod tebe! fuksije su mi prekrasne!!!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo cvijeće , a mogla si nam malo slikati brege, mora da je prekrasno na bregima u jesen...
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 7172737475 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |