Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 104>
Korisnik
Poruka
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 10:30
Draga kontesa šteta što stalno pada kiša pa nemamo novih sličica, vjerujem da bi opet bilo što za slikati, a evo i sunčeko se malo promigoljilo možda već jednom svane i ljepše vrijeme.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 10:49
Lantana Hug
Panda hvala Embarrassed
Smail nadam se da će i za vikend ostati sunčeko, ali kako me krenulo od proljeća...svaki vikend pada kiša LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 08:59
Asteri su ti prekrasniThumbs%20Up
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2010 u 22:43
smile55smile93
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2010 u 21:10
nije me bilo dugoooo u tvom vrteku Big%20smile evo me oči mi ispale od gledanja pa vrt ti je divan cvijeća ko u priči,neznam kaj mi je ljepše achimenesi,rudbekie,fuksije i svašta kaj neznam ponovit ..ma divno..viš kak ti veliš to  krampanje urodi plodom LOL
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2010 u 22:56
Ah draga kontesa baš je kiša dosadna, da li si prošli vikend bila na brijegu i ima li što novo tamo.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 22:59
evo mene ljenčine Wink
smail..ima tek po koji novitet...većinu biljaka sam spremila pod krov da ih ne uhvati mraz, a za koj dan će i u podrum Confused gore su već noći hladne

mislim da je ovo fuksijama posljednja predstava ove sezone iako one cvatu i ne mare za zimu Wink ova roza se nacvala ove godine

i projekt stablašica se lijepo drži Smile defnitivno ju moram presaditi jer je počela prevrtati teglu...tek kad sam pregledavala slike, primjetila sam da joj pozadina i nije baš reprezentativna, ali zanemarite to Wink

on je tek sad stigao cvasti, a već mu je i hladno Embarrassed grčki oleander

ovako je izgledala gaura, dok vrba koju smo ružili nije pala na nju, koja je isto sad odlučila cvasti, a cijelo ljeto cmolji sa cvetekima, ali narasla je ko šašava

vrbolisni suncokret je otišao na bar 3 m

zaboravila sam privezati aster pa se malo raširio LOL

i još dalije

pacifika se lijepo opremila pupovima, ali vrba je i nju malo okrznula i polomila...vidjet će mo kako će to izgledati Wink

sve je manje cvijeta...lišće mijenja boju i sad će doći do izražaja cvijećke sa zanimljivim lišćem Wink

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 00:07
kontesaa al su se okitile fuksije sa cvjetovima,ne znam koja mi je najljepsa!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 00:10
Tvoje cvijece cvjeta    smile186    a ja sam za moje tako zabrinuta ! Samo da nije   smile185
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 00:12
Konti prekrasne sličice biljaka. No kraljice tvoga vrta su definitivno fuksije

P.S.Ponedjeljak izvršavam obećanje.......

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 05:35
Kod tebe na bregeku cvjetna jesen! Nekako mi se čini da nam je svima listpad ljepši što se cvijeća tiče nego što je bio kišovit i prohladan rujan... Bar je kod mene tako. Fuksije su ti krasne! A na prvoj slici, di si slikala fuksiju, si iza nje baš lijepu panoramu šumovitog bregeka primila...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 07:16
Fuksije su lipo rascvitanesmile64
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 09:16
smile227koje lijepe fuksije, i ostalo je lijepo. projekt stablašica mislim da je uspioThumbs%20Up
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 09:27
Fuksije ne da su krasne, nego su prekrasne Thumbs%20Up , a moram priznati i sve ostalo lijepo cvjeta
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 09:34
curičke drage, hvala vam na lijepim riječima smile78
nikako se pozabaviti izgledom gredica, ali doći će i to na red...čim me linost pusti LOL

Zagorski bregi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 10:44
Bormeš ti je sve lepo rascvateno, pravi mali Zagorski raj
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 11:36
Draga moja fuksije do sada uopće nisam imala. ako do godine nabavim koju ti ćeš biti "krivac" za to, ove tvoje su prekrasne.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 11:50
I ja glasam za fuksije,zaista si ti lijepe,ali istalo ne zaostaje za njima,kad je lijepo vrijeme jesen na zagorskim bregima je prekrasnaTongue
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 12:27
hej, evo me napokon kod tebe! fuksije su mi prekrasne!!!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 13:30
Lijepo cvijeće Clap, a mogla si nam malo slikati brege, mora da je prekrasno na bregima u jesen...
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.