LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 7172737475 111> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko je ono tražio slike....Gioia? hahahaha sad će biti i previše
Portulache
Ageratum
Dahlie
Priznajem, blage veze nemam što je, ali mi se svidja,pogotovo u mojoj omiljenoj boji
Ipomee/Slak
Moji Coleusi/Koprive
Hoyini u vrtu, listovi su im kao moja ruka
Kućni Hibiscus na terasi. Svaki cvijet kad se otvori je druge nijanse
Euphorbia Milii
I za kraj, za nekoga tkjo se tek lani počeo baviti kaktusima, ovo je posebno zadovoljstvo
Mislim da je zaista dosta, slijedeći puta još. Ne plašite se neću tako brzo
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika nije nikad previše,vidim da imaš puno boja prkosa,dalija je prelijepa,hibić također,a kao šećer na kraju si stavila kaktus pun cvjetića
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora ovo je prelijepo! Tebe nema nema, a onda bum!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim te lijepo, di si ti sa slikicama ranije
Sinoć mi nešto nije bilo dobro te sam ranije legla i ne vidje ovu ljepotu, i nemoj da kukaš da nevalja ovo nevalja ono kad ono prava cvjetna džungla. Predivno |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeee Lora koje divote! Tako jednostavne biljčice a daju tako puno, naročito koprive i prkosi. Ma sve je predivno, hvala ti na toj uživanciji. Ja imam problem sa vincom, listovi joj posmeđe i otpadaju, ne znam što da napravim. Još jedno veliki !!!!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravi ti napisati, stavi lanac na kaktus da misteriozno ne nestane. Ili još bolje stavi ga kao mamac i onda te objaviš na TV
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet ja.
Ne treba mi pelc od narandžaste lantane, dobila sam je iz tvog sjemena i pravim staballce. Sad mi trebaju 1.roza ( ako se nepojavi iz mog sjemena, još se ništa ne zna koje su boje) 2.naravno limun žuta 3.i crvena |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sreća da me kiša potjerala u kuću pa nisam propustila ovu ljepotu. Lora moja draga, predivno ti je cvijeće i već sam negdje napisala: Zadovoljstvo mi je takvoj osobi dati sjemenku ili pelcer! Sve ti je ljepše nego li u mom vrtu. Oplemenila si svaki listak, svaki cvijetak ...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau, najprije me oduševio prkos, pa ono žuto, za koje nemaš pojma što je - to smo dobili od korijenka i moja cvate, ali na kraju onaj predivana kaktus, zbilja je nagradio tvoju novu ljubav prema kaktusima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nama naše Lore u velikom stilu. Koprive su ti baš krasne, o kaktusu da i ne govorimo-
Ono žuto je solanum |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je prekrasno, ali meni nekako naj sobni hibiskus, crveni gerber i prkosi, a bome i euforbija |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno ,Divno, Divno je Swe.
Al koliko različitih koprivica
Bravo Lora
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej,ovakva sam bila na kraju razgledavanja tvog cvićaI nemoj nikad reći da je previše slika,nego daj još,ma kome cvića previše?
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice i ja sam jedna od onih koja s nestrpljenjem čeka tvoje slikice, tako da se slažem s curama da slika nikad previše!! Imaš prekrasne boje slaka, a i koprivice su super, pa onda moram izdvojiti i hibiskus i mlječiku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora slika nikad previse ,pogotovo kad imas sta pokazati ...koprive su preljepe,dalija isto ...ono zuto je solidago.brzo se siri.
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i hvala baš ste drage
A sad moram redom, jer ću se inače izgubiti Mali Kaktus prkosi nisu nikako htjeli procvasti no kad su počeli, svaki dan me iznenade novom bojom. A kaktusima sam se zarazila ovdje, imam ih još pa ću staviti drugom prilikom. Medo ma nije bum. To ti fotić radi Šmrčkice, kaktus sam osigurala kod "Croatia osiguranja"pa ako nestane nek oni traže lopova, a ja dobijem "veliku lovu" i častim svih. Skoro zaboravih da ne bi ti i "plavu" lantanu Sunceeee/jesam napisala dovoljno "e")za vincu je majstorica Šmrčko Hoyice meni je tvoj vrt i sve ostalo posebno, odmah bi se zamijenila. Za biljčice, koliko god ih pazim i mazim da samo znaš koliko sam vaših forumskih upropastila- To nikad ne mogu prežaliti. Triša i ti si jedan od krivaca što sam se zarazila sa kaktusima. Samo sam za sada još uvijek s njima na "vi" Otok,Mari, Anči, Toni, Mira 021 velika hvala, dragi ste mi gosti Anaida, sjeme tog slaka sam dobila od prijateljice iz Italije. Nastojat ću skupiti sjeme.....A koprivice, ako bude zdravlja, voljela bi dogodine proširit kolekciju. Nešto su me ove godine jako oduševile posebno one u zemlji. Gioia hvala za ime solidaga i Još jednom H VA L A svima na posjeti. Nadam se da nisam nikoga zaboravila |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lori, ako imam ja neku biljku koja nije uspjela, a koju ne možeš prežaliti slobodno reci, spremit ću ti!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj forum siri zarazu |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam što hoćeš pošpricat ćeš mi lantanu plavom tintom i uvalit je pod plavu
Ovo sam obećala ali je krivi, ali nema veze nek se nađe |
|
Odgovori | Stranica <1 7172737475 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |