Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 111>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 23:57
Tko je ono tražio slike....Gioia? hahahaha sad će biti i previše
Wink
Portulache

Ageratum

Dahlie

Priznajem, blage veze nemam što je, ali mi se svidja,pogotovo u mojoj omiljenoj boji

Ipomee/Slak

Moji Coleusi/Koprive

Hoyini u vrtu, listovi su im kao moja ruka

Kućni Hibiscus na terasi. Svaki cvijet kad se otvori je druge nijanse

Euphorbia Milii

I za kraj, za nekoga tkjo se tek lani počeo baviti kaktusima, ovo je posebno zadovoljstvo

Mislim da je zaista dosta, slijedeći puta još. Ne plašite se neću tako brzoWinkBig%20smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 06:46
Slika nije nikad previše,vidim da imaš puno boja prkosa,dalija je prelijepa,hibić također,a kao šećer na kraju si stavila kaktus pun cvjetićaClap
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 06:54
Lora ovo je prelijepo! Tebe nema nema, a onda bum!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 10:29
Molim te lijepo, di si ti sa slikicama ranije smiley1745.gif
Sinoć mi nešto nije bilo dobro te sam ranije legla i ne vidje ovu ljepotusmile39, i nemoj da kukaš da nevalja ovo nevalja ono kad ono prava cvjetna džungla. Predivnosmile120
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 11:42
Ajmeeee Lora koje divote! ClapClapClap Tako jednostavne biljčice a daju tako puno, naročito koprive i prkosi. Ma sve je predivno, hvala ti na toj uživanciji. Ja imam problem sa vincom, listovi joj posmeđe i otpadaju, ne znam što da napravimUnhappy. Još jedno veliki smile141!!!!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 12:13
Zaboravi ti napisati, stavi lanac na kaktus da misteriozno ne nestane. Ili još bolje stavi ga kao mamac i onda te objaviš na TVLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 12:51
Opet ja.
Ne treba mi pelc od narandžaste lantane, dobila sam je iz tvog sjemena i pravim staballce.

Sad mi trebaju
1.roza ( ako se nepojavi iz mog sjemena, još se ništa ne zna koje su boje)
2.naravno limun žuta
3.i crvena
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 13:01
Sreća da me kiša potjerala u kuću pa nisam propustila ovu ljepotu. Lora moja draga, predivno ti je cvijeće i već sam negdje napisala: Zadovoljstvo mi je takvoj osobi dati sjemenku ili pelcer! Sve ti je ljepše nego li u mom vrtu. Oplemenila si svaki listak, svaki cvijetak ...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 13:28
Vau, najprije me oduševio prkos, pa ono žuto, za koje nemaš pojma što je - to smo dobili od korijenka i moja cvate, ali na kraju onaj predivana kaktus, zbilja je nagradio tvoju novu ljubav prema kaktusima.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 14:19
Evo nama naše Lore u velikom stilu. Koprive su ti baš krasne, o kaktusu da i ne govorimo-
Ono žuto je solanum
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 14:54
StarStarStarStarStar
sve je prekrasno, ali meni nekako naj sobni hibiskus, crveni gerber i prkosi,
a bome i euforbija
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 21:57
Divno ,Divno, Divno je Swe.

Al koliko različitih koprivica

Bravo Lora smile213 
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 22:00
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 23:28
Hej,ovakva sam bila na kraju razgledavanja tvog cvićasmile93I nemoj nikad reći da je previše slika,nego daj još,ma kome cvića previše?smile71
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 08:11
Lorice i ja sam jedna od onih koja s nestrpljenjem čeka tvoje slikice, tako da se slažem s curama da slika nikad previše!! Imaš prekrasne boje slaka, a i koprivice su super, pa onda moram izdvojiti i hibiskus i mlječiku!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 09:34
Lora slika nikad previse ,pogotovo kad imas sta pokazati ...koprive su preljepe,dalija isto ...ono zuto je solidago.brzo se siri.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 23:22
     smile79   i hvala baš ste drage

A sad moram redom, jer ću se inače izgubiti

Mali Kaktus prkosi nisu nikako htjeli procvasti no kad su počeli, svaki dan me iznenade novom bojom. A kaktusima sam se zarazila ovdje, imam ih još pa ću staviti drugom prilikom.

Medo ma nije bum. To ti fotić radiBig%20smile

Šmrčkice, kaktus sam osigurala kod "Croatia osiguranja"pa ako nestane nek oni traže lopova, a ja dobijem "veliku lovu" i častim svih.Big%20smileBig%20smileWinkWink
Skoro zaboravih da ne bi ti i "plavu" lantanu WinkWink

Sunceeee/jesam napisala dovoljno "e")za vincu je majstorica Šmrčko

Hoyice meni je tvoj vrt i sve ostalo posebno, odmah bi se zamijenila. Za biljčice, koliko god ih pazim i mazim da  samo znaš koliko sam vaših forumskih upropastila- To nikad ne mogu prežaliti.CryCry
Cry
Triša i ti si jedan od krivaca što sam se zarazila sa kaktusima. Samo sam za sada još uvijek s njima na "vi"Embarrassed

Otok,Mari, Anči, Toni, Mira 021 velika hvala, dragi ste mi gosti

Anaida, sjeme tog slaka sam dobila od prijateljice iz Italije. Nastojat ću skupiti sjeme.....A koprivice, ako bude zdravlja, voljela bi dogodine proširit kolekciju. Nešto su me ove godine jako oduševile posebno one u zemlji.

Gioia hvala za ime solidaga

i Još jednom   H VA L A  svima na posjeti.
Nadam se da nisam nikoga zaboravilaTongue

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 06:33
Lori, ako imam ja neku biljku koja nije uspjela, a koju ne možeš prežaliti slobodno reci, spremit ću ti!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 07:00

Ovaj forum siri zarazuTongueTongueTongueTongueTongue

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 22:57
Znam što hoćeš pošpricat ćeš mi lantanu plavom tintom i uvalit je pod plavusmilie_girl_292.gif

Ovo sam obećala ali je krivi, ali nema veze nek se nađesmilie_girl_263.gif
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,327 sekundi.