Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 7172737475 77> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divna šetnja tvojim vrtekom u kojem je proljeće već dobrano ušetalo i lijepo ga obojalo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako sam već sve to vidjela "tamo", evo da te i ovdje pohvalim: divota !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja prekrasna divota, uživala sam gledajući slike
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
sanja9802
Pustio korijenje Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno ti je dvorište, a kaktusi su naravni za 100.
Pozdrav!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
osim kaktusa prekrasni sukulenti kućica za spremanje kaktusa i cvijeća je vrlo korisna, svaka čast TM sviđa mi se predivna palma kod vas u dvorištu
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni očekivala manje od ovoga jer kod tebe i ne može biti drugačije, sklad i ljepota eto to je to.....
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
sanja9802
Pustio korijenje Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim na ovaj lila cvijet |
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala i uživala!
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ti je prekrasan vrt,baš za uživanje.Kaktusi su ti posebna priča zato su i zaslužili zimovalište.
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je krasno.Trebala bi mi posuditi tu osobu koja je napravila te stalke za cvijeće.Imam muža ali.....
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čula sam iz prve ruke da je vrt tip top, slike već hvalila i pregledavala, ali draga nekako su mi tu ipak preglednije, valjda zato što su veće. I znaš ti da ja volim tvoj mali raj, zajedno s tobom sam uživala dok si ga dizala, pa je i užitak gledati ga kako buja.
|
|
belica,zagreb
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam šetajući ovom tvojom ljepotom. Puno puta sam zastala zadivljeno promatrajući, a ponajviše, ovaj puta, ispred divne palme
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako su mi oci ispale!
Sta reci osim-prelijepo!
Moram prokomentarisati onu palmu u dvoristu, to lijepo drvo, kao mala kad odem na more i vidim ga tamo, uvijek sam ga zvala ananas drvo i donosila grancice kuci za uspomenu |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da me netko tjera da odlučim što je ljepše teško bi.neznam da li su ljepše vrtne biljke,kaktusi,sukulenti ili sve zajedno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragi moji necu vis esadit,od sad cu uzivat u vasim vrtovima (rekla žaba da neće u vodu pa hoppp) al zaista ispucala sam limit za ovu godinu i ako hocu jesti (lako za mene,al obitelj ne smije ispastat zbog moje bolesti :) onda moram stat na loptu malo...svima vama hvala na setnji jer mi puno znacite i vi i vase rijeci..evo malo starih slikica i noviteta iz filip jakova
menta u pitaru je,necu da mi zauzme cijeli vrt po neznam koji put mini karanfili,imam ih 3 a kupila sma ih za ovo vrijeme bar 5 heuchera nova pelagonija nova ostic ljepotanko neki senecio smrdljivko to su bili noviteti |
|
Vir |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imas ti , draga , lijepu zbirku !
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vir |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja se pozurila , uvjerena da sam sve vidjela !
Ovo "plavilo" me zasjenilo , obozavam ga ! |
|
Odgovori | Stranica <1 7172737475 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |