Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 81>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:05
Drage moje hvala vam na komentarima.

U biti sam iznenađena kako je jednostavno raditi sa šablonama a dobije se super efekt.  Još su neke u pripremi, tako da će biti još teglica sa šablonama...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:57
odlicno ti to ide sa sablonima,meni ne uspjeva,probam na necem a ono nije ni blizu originalu pa odustanem.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:21
Sarita kako radiš ako ti ne uspije?

Nije nikakva mudrost, znači malo spužvicu umočiš u boju, i onda tupkaš po šabloni.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:42
nije problem raditi sa šablonama, ali ih je problem rezuckati Wink
ANĐELKA
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 21:12
Slika je prekokrasna, posuda za cvijeće je super ideja jednostavna i lijepa. Da i mogu misliti koliko strpljenja treba za izraditi šabloneClap
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 10:25
Proljeće,priprema za proljeće je baš proljetna!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 20:55
Drage moje, hvala da pratite moje radove.

Imate neopravdani bauk ( kao i ja prije) od šablona. Za izrezati jednu ne previše zahtjevnu treba od 5-10 minuta, a to je ništa u odnosu na rezultat.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 21:31
Uh,uh-lako je tebi majstorice govorit!Istina,nemožeš znat jel ti nešto ide ili neide dok ne probaš!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 22:25
sve izgleda lagano, kada znaš napraviti, nama ostalima je velika misterija.
Svaka čast!
Lijepi pozdrav
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 15:11
dala se ti u šablone Smile super! jako lijepo si ukrasila teglicu. još ću se na kraju i ja dat u cvijeće. koliko sam prije bježala od toga toliko sam sad primjetila da mi tu i tamo pobjegne pogled na cvijeće. proljeće nam uskoro dolazi. jeeeeeeeeeeeeeeeee smile188
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 15:24
...drago Proljeće, prizivamo mi svi ovo najljepše godišnje doba, ali kao da se stara zima baš ne da ove godine... svejedno, predivan je pogled na ovako krasno uredjenu teglicu, a ti si opasno "zapela" za šablone... i još kako dobro... svaka čast na strpljenju i trudu, rezultati su doista prelijepi Bow%20DownBow%20Down
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 14:22
smile227 radovi su ti super, i ja se spremam vec jedno duze vrijeme, da pocnem raditi sa sablonama, smile141smile99
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 21:34
Curke moje hvala vam na komentarima
I kako primavera reče, došlo proljeće i ja se probidih iz zimskog sna.

Evo još malo teglica za cvijeće...pa proljeće je treba se pripremiti za cvijeće-

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 21:52
Što su dobre,e da mi je znati gdje su ti prozori!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 22:01
Originalno poslano od člana Slavica 08 Slavica 08 napisao:

Što su dobre,e da mi je znati gdje su ti prozori!!!

U Zagrebu LOLLOLLOL, a gdje su tvoji?
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 15:53
Ah te šablone! Moj "Voyager" još u te kutke svemira nije stigao ...al zato tebi ide:
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 16:15
Voyager, šta nam sve spremaš sad kada je napokon svanulo sunce, ha? Ove teglice su ti mrakić, šablone su ti sjele skroz, a meni se najviše sviđa ona prva - sa zvrkanumom! Kad sam bila mala željela sam biti balerina... Sad sam graciozna kao medo, hihihi! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 18:25
ajde da si se i ti probudila... bilo je već i vrijeme.
teglice su super, odlično si ih izšablonirala!smile55

nego.... htjedoh pitati kakav je to proljetni swap bez proljeća na listi prijavljenih. zabušavaš?Ermm
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 18:36
Vidiš, nisam to ni primjetila..... PROLJEĆEEEEEEEE! smile232
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:06
Šta se dereš izzy,čujem te??!!
A tebe anastazija kada se dohvatim, dobit ćeš svoje...izdajico jedna.smile155

Mislila sam se ovaj puta provući, ali eto uvijek postoje špijuni Tongue, tako da eto ako ti se da izzy upiši me....

Maredelmare, zašto ne pokušaš??? Možda ti se dopadne?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.