Moj novi dom |
Odgovori | Stranica <1 7273747576 151> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakvi grmići, neobične roskaste boje, stvorili su se niotkud, preko noći. Ne znam im ime, niti cvjetaju li, ali izgledaju lijepo i dekorativno
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako potraje
ovakvo vrijeme, moji bi đirani mogli ponovo na balkon. Ovdje na prozoru
željno okreću svoje listove prema danjem svjetlu
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mini ružica, poklon od našeg Mede, pretrpjela je potpuno šišanje, ali se nije dala zbuniti. Ponovo lista...
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U zoru sam napravila posljednje snimke ostataka moje suncokretske straže. Sada su već svi izvađeni, njihovo mjesto (i još puno drugih) uskoro će zauzeti sadnice novih ruža. Naručila sam dvadesetak različitih i sada trebam dobro isplanirati gdje ih smjestiti. Baš ugodan zadatak!
|
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idilična jutarnja atmosfera! |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatki posao te čeka,sadit ćeš ružice
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne snimke suncokretove straže.
I ono samoniklo roza je zanimljivo, eto došlo k tebi da "razbije" zelenilo.
Geranije drži još u kući koji mjesec, nema sigurnosti da neće neki snježak.......mrazić i sl.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe proljetne slikice a i najava prave proljetne akcije - sadnje ruža!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suncokreti u zoru - romantično. Sretno s planiranjem, imat ćeš puno ugodnog posla. |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike zore
Imat ćeš posla sa ružama, ali slatkog. Oni samonikli grmići su prekrasni.... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cimi, moon, Lora prelijepe su ove zore, fotić ih ne može u potpunosti dočarati, ali drago mi je da ste ih zapazile!
bako hvala na savjetu, najavljuju zahlađenje, svakako će se morati strpiti još malo moji đirani Mari baš razmišljam dok se divim već rascvjetanim mediteranskim vrtovima, kako njihovi vlasnici ne poznaju to ushićenje pred prvim stidljivim cvjetovima! Anaida, pretjerala sam s narudžbom (to mi je svojstveno) ali se osjećam kao dijete u slastičarnici kad vidim ponuđenu cvjetnu raskoš! Puno sam razmišljala ovu zimu i konačno odlučila u vrtu napraviti pravi ružičnjak. "Kraljice" su nešto skuplje i zahtijevnije, ali i nenadmašne po ljepoti! Miro visibabe i jaglaci najavljuju proljeće, i mene posebno vesele! |
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona je u pravu, to je Oenothera biennis, veoma brzo se razmnozava tako da ces za par godina imati predivno zutilo od cvetova a preko zime lepo crvenilo od lisca pa s' razlogom spada u biljke koje smanjuju depresiju .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja mislim da je to oenothera - noćurak. Takvi listovi su i kod mene u vrtu.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobre su ti čokete, odgovara im na prozoru. Evo ide polako prema proljeću. Lijepe jutarnje slike
|
|
život je more
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enrikova nona, mimar, Nataly hvala vam na prepoznavanju tog grmića, sad im se još više veselim!
Mari sjećam se toga od prošle godine, već jučer je bilo hladno a magla se nije razišla cijeli dan! Lantana ovo je jedini prozor na koji mogu staviti cvijeće, ostali nemaju istake, ni vanjske ni unutrašnje, a proljeće možda stiže na obalu, ovdje se vraća zima |
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 7273747576 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |