enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 7273747576 221> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam kolko je boa stara,mislim da pas do godinu i pol grize sve sto stigne,bar je moj tako,nismo mogli imat obucu van,stol izgrizo..ja sam znala posipat biberom da on ne grize ,al presto je kad je navrsio godinu i pol ..a mozda sad kad osjeca da joj je neko blizan u opasnosti jos vise jer time zeli izazvat paznju ...zao mi je za splav ,nadam se da ce sve biti u redu,a jos vise zalim mambu jer je to ipak jedan zivot u pitanju..pokusaj joj sto vise mlika dat da pije
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga E Nona kako je Mamba!? I kako je splav?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preživjet će ti i hortenzija. Mi smo imali u Zagrebu... bile su jake zime i svako proljeće je opet cvala lijepo.
A Boa? Proći će i nju... samo treba strpljenja. Spoti od MSK je napravio štete da ne pričam.Knjige,dvd,kauč, fotelje (sreća pa su bili i tako prastari). A sad je gospodin u godinama, miran... istina tu i tamo mu švikne pa uskoči u vrtu gdje ne treba i iskopa rupu.Ali to je doista rijetko!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek nešto zanimljivo kod tebe predivno ti uspijeva kampanula
vragolasta Boa a i babica se odlično držinadam se da će izdržat vaša splav, evo i zima će olabavit brzo |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da bu splav preživjela led . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja. Čekamo izvještaj.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam znatiželjna,mada se nadam da će biti sve u redu
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa valjda neće bačve popucati pa splav ostane na površini. Možda ipak nisu skroz u ledu pa izdrže do porasta temperature. Bila bi velika šteta to izgubiti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S zebnjom čekam toplije dane...
Nona, uz tebe smo
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona, zatoplit će ovih dana..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
splav je sladak nadam se da će bit sve ok...kampanulice prelijepe jedva čekam svoje da počnu cvasti...
pesek je jako medeni ali hmmm lijepo čim vidiš da je nešto pregrizo odma nema čekanja primit ga za šiju dovest ga tamo nos mu gurnut u strgano i prstom oštro ga frknut nekoliko puta (ne ga neznam kako tuč da ne misliš to) po nosu uz strogi povik (obično riječ kojom mu nešto braniš ne ili fuj...važno je da je kratka riječ a ne kako obično ljudi "joj vidi šta si napravio "i blabla. mislim psi ne razumiju naš govor ali kratke nardbe če razumijet.) nemoj mislit da će on odma skužit ali u par puta kad mu to napraviš svatit će ...vjeruj da više neće ništa grist ali naravno moraš mu dati njegove "igračke" koje ćeš mu pokazat da se s njima može igrati i gristi ima za kupit tih pasijih igračaka nemoj mu davati dječije gumene jer će on zubima grist i skidat boju a to mu baš netreba ,ja sam odgojila tako tri psa i nikad nisam imala problema makar sam startala vrlo rano.
nadam se da sam mrvicu pomogla
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure hvala vam na brizi pored svih problema crkao mi komp. nešto od hardvera , evo sad sam stigla na selo i da vam se malo javim sa sinovog dok njega nema , mamba je dobro trči po vani sa ostale dvije dosta je mršava ali jede , splav je zasad dobro a u sobi sa cvijećem đumbus ošišale su mi jednu veliku kalanhou koja je bila na podu Duda Lave hvala ti na uputama idem odmah primjenit , uz rub kuće, ograda , zgrada imam posađeno cvijeće radi lakšeg košenja i one tri su utabale staze u snijegu baš po tim djelovima, a sve što vire su izgrizle sad će dobit
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plavi buketic zvoncica je predivan, a i splav lepo izgleda ovak u snjegu, ko kucica na suhome. Samo da nebude stete, a sigurno i nece biti, jer su eto temperature malo skocile gore.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za Mambu me baš raduje!!
|
|
P.Bosmans |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam cure na potpori sve se nekako sredilo a temperatura danas +10
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači splav je izdržala zagrljaj Snježne kraljice. Izvrsno. Valjda više neće biti tak niskih temperatura.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto, raduje me da je sve na dobro došlo!!
|
|
P.Bosmans |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7273747576 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |