Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 7374757677 272> |
Korisnik | ||
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hoja sve ti je prekrasno nema šta, samo pohvale |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
Sponzorirani linkovi | ||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rose, ubacila sam imena. Njihovih slika ima u mom vrtu mnogo pa sam ovaj puta propustila napisati.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lora, ove zadnje te čekaju !
|
||
|
||
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
sve je lijepo al bungica i krumpirko cvijet na cvijetu |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno, predivno, preljepo, pre.... a ponosna sam što imam tvoju Alstromeriu
|
||
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
S. amula i krumpirko su moji favoriti , a što se živice tiće i ja nisam baš za rezanje, ali moj muž to šiša dva puta godišnje i uvijek je gusta.
|
||
život je more
|
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nikada ne budi sigurna , možda ti virim iza leđa .
A meni kombinacija koprivica ili ja mogu pokrasti, pa svejedno? Ako budem krala koprivice to je kao da sam pokrala i Katicu Hojčeka je pravi poljoprivrednik, ja vidjela svojim očima. A ja sam njen učenik. Nar-šipak nemoj sada brati, reći ću ti ja kad. Krumpirko mi je sav ispleten i zavezan žicama i koncima, kao ranjenik, bit će pravi unikat paćenik Dobro da si mi rekla za bor , ja ga krenula čerupati. Znači daš mi još šaši. Leću i ja ispod mod ricinusa i slikati, pa ćete vidjeti svi vi sa golemim ricinusima Pa tvoj cvjetić sa rozim cvijećema je ljepši od mog, valjda sam ga od srca dala A što da kažem sve same ljepotice od cvjetića, vidi se da ih voliš i da ti vraćaju ljepotom. Postaješ pravi kolekcionar |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prošetala i ja tvojim vrtom! Koprivnjak-odlična ideja!!! Bugica i krumpirko prekrasni-moji malo štrajkaju s cvatnjom.
|
||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lilika oba cvijeta traže dosta sunca, ako nemaju slabije će cvasti
|
||
|
||
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tek sam sada primjetila da je bilo riječi o nekoj palmici.......hoya trebaš...samo reci ima još jedna dosta velika u vrtu.....
|
||
||
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala svima na posjeti.
Nisam baš neki kolekcionar, ali se trudim. Puno toga u vrtu niklo je iz sjemenke ili uzgojeno iz reznice. A ovaj je forum kao stvoren za ovakve cvjetoljupce kao ja.
Sve češće sam na pošti i sve češće čekam poštara.
Ovo je za svih vas
|
||
|
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koprivice su i za mene ove godine pravo otkriće, dobro si se opskrbila
Ono žuto mislim da nije šafran jer oni cvatu samo na proljeće, mislim da se je već negdje o tome raspravljalo, ali je kraaasan A alstromerie....ma što reći, nadam se da budu i moje (tvoje) tak divne kao i kod tebe |
||
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Rasadnik izgleda super, cvijeće rascvjetano i veselo...
Alstromerija izgleda predivno(ma nemam riječi za opisati tu ljepotu)
Dok moja ne procvjeta, uživati ću u ljepoti tvojih!
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O draga moja, odem na vikend a ti zatrpaš svoju temu novim predivnim slikama dvorište.
Uh ponosna sam što i ja imam tvoj šaš, stavila sam ga među crvene mini ruže, znaš kako je slatko.
Alstromerije su zakon, krumpirko puno, puno ljepši nego moj (uh kako mi teško pada ovo priznanje). Korpiva zeleno bijela moja otišla u "vječna lovišta", a tvoj koprivnjak će biti fantazija, pa ću lako doći do nove.
Što još reći o tvojem prekrasnom dvorištu - ništa - samo to da sam sretna da si u Rijeci, pa mogu u njemu uživati i uživo.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hoya što reći a da već nije rečeno cvijeće ti je stvarno fanastično,
alstromerija je potjerala dvije grančice- baš sam sretna nisam niti sumnjala da koprivicama neće biti dobro kod tebe |
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tvoj mi je šaš nekako suh ali ja se nadam da će na proljeće biti ok, rekla si da ionako preko zime nestane, za sada mi je u vazi...... Koprive su ti super.... Žuti jesenski "jaglaci" su moji a stručno se zovu: Sternbergia lutea - da polomiš jezik, mislim da je bolje zvat ih jesenski jaglaci
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
vidim da su nas ukrasne koprive sve zarazile pa skupljamo sa svih strana
moći ćemo izložbu koprivica napraviti uvijek volim prošetati tvojim carstvom, a moram ti se ponosno pohvaliti hoya je pustila korjeeeen |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Neću kidati vrhove krumpirka puni su pupova, stanje zadovoljavajuće.
I molim te nemoj mi nazivati krumpirka malim, on je itekako veliki |
||
|
||
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jooj Hoya...daj pazite da bugenvilija ne bi opet "letjela"u prizemlje ...baš je divna! A super je i ta scaevola aemula....jel to trajnica i može li preživjeti u vrtu kontinetalne klime? Jako je lijepa! Krasno su i ovi prkosi što kažeš da jesu, a alstromerije su "san snova"....da li se ja mogu nadati da će moje (tvoje) alstromerije potjerati prije zime....ili tek na proljeće? Svaka pohvala za tvoje biljke ...a jedna nova u duplom izdanju ti putuje....sutra ili preksutra čekaj
|
||
Odgovori | Stranica <1 7374757677 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |