Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DECOUPAGE
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

DECOUPAGE

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 86>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 22:05
Radi ,radi Anđelka jedva čekamo tu veeeliku škrinju sa blagom!Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 00:26
Baš volim vidit neke neobične nijanse kao što je na onoj tvojoj kutiji s brodom-ja like it very much!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 21:36

dugo nisam ništa radilai  evo danas mislim napravit ću nešto.....došle neke ideje na pamet. I tako radim ja radim, napravim nešto, idem još samo polakirati i onda na ovaj dio gdje se rokovnik presavija staviti traku, kad ono kako se lak sušio, pojeo mi je print. Šta sad ,ogu učiniti? Nikad mi se to do sada nije dogodilo smile43! Baš sam se razočarala......

Picture%20005
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 21:42
Ajoj, šteta! Kako se to dogodilo? Kak su zločesti ti lakovi, ponekad su doista nepredvidivi! Ali sve si tako lijepo iskombinirala... Embarrassed
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 21:48
ne znam! možda nisam smjela upotrebljavati lak u spreju. Sad sam ponovo otišla pogledati, a sav lak se upio i uopće nema sjaja. Probat ću nešto iskemijati sa bojama, pa ako ispadne dobro onda dobro, ako ne onda ću probati ispočetka, ako će se dati skinti slika dolje, ako ne onda u smeće smile48
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 21:51
ajoj,steta.motiv je prekrasan. a da to malo bojama popravis i još jednom predes ljepilom,mozda bi tako spasila rokovnik.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 22:25
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

ajoj,steta.motiv je prekrasan. a da to malo bojama popravis i još jednom predes ljepilom,mozda bi tako spasila rokovnik.

probat ću svakako, samo moram prespavati da vidim šta će mi pasti na pamet, razmišljala sam da usnice pokušam doraditi temperom, lice isto tako koliko se bude dalo, a onda da nekako pokušam napraviti neke pramenove konturom, pa da padaju preko lica, tako da se baš ne vidi gdje je nestala slika
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 22:30
Stvarno ne kužim... Pogotovo lak u spreju ne bi trebao "pojesti" bilo šta, ma ni običan print sa ink - jeta! Ovo je stvarno bad luck, ali pokušaj nešto improvizirati - možda izađe još bolje! Thumbs%20Up
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 22:34
možda je stvarno bio jako slabi print, ali ne kužim jer uvijek printam na isti printer, i da mi se to baš desilo! U zadnje vrijeme skoro sve radim sa printevima i nisam imala takva iskustva, čak dapače bila sam jako zadovoljna. Jedino, ako nije bila neka luda reakcija kemikalija ,jer je podloga rokovnika malo mekana, a na nju nisam stavljala boju nego sprej bakreni u kombinaciji sa zlatnim, pa na to ljepilo, pa lak...... ko zna?!
ANĐELKA
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 22:56
Draga Anđelka, ponekad se stvarno događaju stvari koje ne možemo shvatiti... meni se slična stvar dogodila samo ne u decoupageu, nego kod fima i transfera slika... nakon stotine napravljenih transfera, jedan jednostavno nije htio uspjeti... tako se vjerojatno i tebi dogodila neka kemijska reakcija, možda izmedju ta dva spreja, onog u podlozi i laka... žao mi je, ali probaj nešto iskemijati bojama ako bude išlo, ako ne... zaboravi i počni ispočetka na nekom drugom rokovniku...držim ti fige da uspiješ
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 23:26
Print je predivan,nemoj bacati,možeš ga spasiti!Meni se slično dogodilo(na mojoj prvoj stranici imaš etui za naočale,motiv:ruže sa strane,the towerof London)pogledaj,ništa se ne vidi,jednostavno sam napravila drugi print i na oštečeno mjesto pažljivo zaljepila,malo doradila bojama ,MaredelMare ga je vidjela i držala u rukama i dok joj nisam rekla ništa nije primjetila.Budući da dosta kombiniram print i salvete naučila sam da print prvo pređem bezbojnom prozirnom bojom za staklo(koristim AMOS GLASS DECO 60ML=10,90KN) pa kad se osuši onda sve zajedno prelakiram.Događalo mi se da bi misalvata bila o.k. a print kao da ga je netko prelio uljem,na ovaj način to izbjegnem.Pokušaj na najmanje upadljivom mjestu(np. samo glavu)spojiti novi print sa starim i ništa se neće vidjeti!Ovo je moj ludi savjet,ništa te ne košta da probaš a možda uspije,rad je prelijep i šteta ga je!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 23:35
Je, istina je ovo za Slavičin etui. Meni se isto sviđa kako si zamislila ovaj rokovnik i nadam se da češ uspjet spasit "pojedena" mjesta, bila bi šteta da završi u kanti za smeće jer mi je motiv stvarno lijep. Pokušaj na Slavičin način.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2010 u 23:52
Evo sad sam opet išla promotriti, glavu ali bez cvijeća jer je ono u redu,izdreži do ispod vrata gdje su ključne kost,tu postoji izražen pregib tako kad staviš novi print djelovat će skroz prirodno,eventualno možeš malo sa bojom ali ni to neće biti potrebno!Pokušaj!
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 09:44
Cure,da nema vas  neznam da li bih se ikada sjetila dekup.rokovnike ,registratore,vješalice,kalendare,kišobrane....hvala što svoje ideje dijelite sa svima.Smile
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 10:05
joj, bas mi je zao sto ti nije uspjelo kako si se nadala jer je motiv bas jako lijep... Slavicin savjet mi se cini vrlo upotrebljiv... drzim palceve da uspijes u popravku Smile
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 10:14
Anđelka žal mi je kaj ti nije uspjelo, ali nemoj baciti, probaj popraviti. Vjerujem u tebe ipak si ti majstorica sa stažem :)))))
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 20:28
ako smijem svoje iskustvo ,kad nešto krene loše a ja počnem popravljati često na kraju uz mnogo živciranja i nezadovoljstva završi ponovnim brušenjem i mislim da je bolje odmah krenuti ponovo bez puno popravaka i nezadovoljstva, molim ne ljuti se
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 10:41
Anđelka rad bi bio predivan da ti se nije to dogodilo. Ja prvi puta čujem za takvo nešto, ali eto, vidiš da se događa.

Stoga,  nemoj se puno nervirati nego samo hrabro naprijed!!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 09:25
Jesi li što pokušala učiniti sa tim rokovnikom,stalno mi se mota po glavi i baš me zanima što je s njim,prekrasan je i strašno mi  je žao ostaviti ga tek tako!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 09:28
Originalno poslano od člana Slavica 08 Slavica 08 napisao:

Jesi li što pokušala učiniti sa tim rokovnikom,stalno mi se mota po glavi i baš me zanima što je s njim,prekrasan je i strašno mi  je žao ostaviti ga tek tako!

nisam još, nemam vremena, a nisam ni ponovo isprintala sliku. Pokušat ću ponovo "montirati" glavu do onog prijelaza na ključnoj kosti ha,ha,ha, kako to medicinski zvuči, pa malo osjenčati ili već nešto, možda ispadne kako treba. Možda preko vikenda!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,355 sekundi.