Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori | Stranica <1 7374757677> |
Korisnik | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo mogu reći prekrasno....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetati tvojim vrtom je za mene istinsko uživanje . |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme ženo-vrti mi se u glavi od tolike ljepote.samo uživaj dok možeš
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga bila sam u malom zaostatku i vratila se unazad i da nisam ovo sve vidjela lani negdje u ovo vrijeme rekla bih "ovo je nestvarno" ali.... stvarno je , stvarno, ljepota tvog vrta (cvijeće neću izdvajati jer oni pričaju svoju priču) je stvarno za veeeeeliku peticu ali onaj tvoj kaktusnjak koji je nadaleko poznat u mađu forumašima i ove godine oduzima dah svojim raskošnim izdanjem. Bogato te nagraguje cvojom cvatnjom jer ljubav se ljubavlju vraća
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svim mojim šetačima ,vruce je za poludit ,evo nagradila sam svoj umor sa par slikic akoje cu podijelit i tu sa vama
echinachea ukrasni luk bijela budleja tritoma grancica gaura |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
reci cu samo
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ću ponoviti
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktuse nemam pa sam posebnu pažnju obratila njima. Koliko ih samo imaš, koliko različitih oblika, boja, bodlji, cvjetova. Moram priznati da se u njihovoj ljepoti može uživati. Samo ja ne znam s njima, tu je problem. Gledam ovog i njemu sličnog. Izgledaju kao da su se umotali u toplu dekicu od paučine. Ti su kaktusi posebno privukli moju pozornost.
[URL=http://i1171.photobucket.com/albums/r551/kamenjar/S5009289_zps8ce57481.jpg][/URL] |
|
Sutra je novi dan.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt mislim da ću nakon ovoga počet sakupljati kaktusiće i sukulente
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo .... prelijepo ...... divno ! Dopalo mi se setati tvojim vrtom ! Dojdem ja opet !
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovu sparnu noć krenula ja opet put Vira. Isplatilo se. U prvom gledanju od silne količine biljaka i zadivljenih pogleda lijevo - desno, gore - dolje, kaktusnjak u cvatu i oduševljenja iskazanog poznatim dalmatinskim: Ajme meni!!!, morala sam doći još jednom provjeriti što mi je promaknulo. Ova šetnja je bila usporenim korakom, smirena, staložena... Ali oduševljenje jednako kao i prvi put.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prijavljujem šetnjicu, iako sam i češće ovdje ali ne pišem svaki put. Izdvajati ne mogu ništa iz jednostavnog razloga - sve mi je kod tebe prelijepo, od cvijeća do kaktusa!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam prošetala
da vidim da li ima ča novoga Vratila sam se par stranica unatrag i opet uživala u svemu.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da se oglasim ,i pozdtavim sve prijatelje ,neznam sto sam stavljala od ljetos tu,nemogu vidit svoje slike,pa ću neke mozda ponoit..ove god ako bog da bit ce promjena imam u planu neke promjee radit prvenstveno u kaktus gartenu,a i u vtu..neke biljke su mi nestale,neke me odusevljavaju ,sve u svemu zadovoljna sam proslogodisnjom cvjetnom sezonom
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10944195_1030403153640387_4534741127909001926_n.jpg?oh=72bfc3d3b5eaed46f6a4ddf79ace7e16&oe=557F6801&__gda__=1434688081_9b0225bc4fa4709415817577943bc256 d probam mogu li kopirat slike ,sve sam zaboravila |
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nece,zaboravila sam kako kopirat sliku sa fejsa
|
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vir |
|
Odgovori | Stranica <1 7374757677> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |