Prepoznajte mi ovo |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 243> |
Korisnik | ||
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
baš si me zaintrigirala s ovom biljkom, mislim da znam koja je, ali ne znam joj naziv, u prirodi naraste dosta visoko, 1,5 m i više, na vrhovima cvate klas kao metlica sa malim žutim cvjetićima |
||
Sponzorirani linkovi | ||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mari, vjerovatno misliš na solidago, a i mogao bi biti
|
||
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
eto saznala sam šta me je interesiralo, da solidago, imam ga u vrtu gdje sam ga prenijela iz prirodnog staništa pokraj šume, a poslije sam vidjela po mnogim vrtovima da ga ljudi sade kao ukrasnu biljku |
||
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zna li netko tko sam ja ?
|
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jel to sarenilo tako prirodno ili je biljka kloroticna?
|
||
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dado, prirodno je !
|
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Listovi i struktura opcenito me podsjecaju na neku lobeliju ali stvarno nebi znao. prvi put to vidim. kako cvijeta?
|
||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Solidago ili ,po našem, zlatnica!!! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
ivna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma ne znam, navodno (tako mi je rečeno u rasadniku) da sve ovisi o šarama, postoji još i bijela verzija umjesto ove bordo...ova bi trebala imati crvene a bijela roze cvijetove i to je sve što mi gđa u rasadniku znala reći o ovome cvijetu, osim da je trajnica...Ma u biti očito da niti ona ne zna ništa o njoj kao ni ja...
|
||
Streppy
Novo sjeme Pridružen: 17 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nemam trenutno sliku, ali evo opis:
* mislim da je kućna biljka * puzavica * listovi su duguljasti, sa uzdužnim ljubičasto, zelenim šraftama, dlakavi * u prvi tren izgleda zbog takvih listova kao da je umjetan cvijet |
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
možda neka tradescantia...
npr. ovakva http://toptropicals.com/pics/garden/m1/raznozw/zebrina6926.jpg |
||
Streppy
Novo sjeme Pridružen: 17 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 26 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Je to je to hvala, znala sam da ćete prepoznati jer je specifična... jedino što vidim da je ta na slici izgleda vani i to u nekom kamenu, ja sam mislila da mora biti unutra u kaliću.
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ako si na kontinentu onda je zimi moraš unijeti u zatvoreno, ali ljeti joj je vani na zraku sigurno bolje
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svi ti podaci asociraju na neku tradeskanciju
|
||
Anabananka
Novo sjeme Pridružen: 04 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
poznaje li netko ovu biljku, mislim da se radi o sukulentu:
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Achillea ptarmica Pearl
|
||
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dado , najljepša hvala na pomoći oko imena moje biljčice.
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 7475767778 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |