Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 134> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo Glikice, Moon, M.kaktus....krasni cvjetovi |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Krasna boja Đuđa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Meni jutros za dobro jutro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Izgleda da je ovo bila noć echinopsisa
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
Hvala Gricka
![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Sve pohvale Djudja ,glikica,krasni kaktusi.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Đuđa, koliko se sjećam već smo ga vidjeli, to je onaj kalemljeni ? Šteta što neće da procvate iako je i ovako lijep. Ako te šta tješi i moji gimnići su puni pupova napola otvorenih, nešto se teško otvaraju zadnje vrijeme.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
pogledajte sada ovaj cvijet, to je onaj astrić sa žutim cvijetom od jučer, danas dolazim kući s posla i ugledam ga u rozikastoj nijansi
![]() O čemu se radi ? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasni su!!!
|
|
![]() |
|
11111 jako lijepo, raskošno !
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikica,valjda je od sunca promjenio boju!
![]() 11111,prekrasan buketić
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
I ovakav je lijep Glikice. 11111 prekrasno, prekrasno
|
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
11111 zaista raskosan cvijet,bas je extra!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ajme ljudi,kakve vam cvjetove imaju kaktusi
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Gricka lijep mi je i ovako, čak dapače, samo mi je neobično da tako promijeni boju, ne sjećam se da mi se to prije događalo. Ajde da je u žutoj boji pa posvijetlio ili potamnio, ali da žuti postane roza ? Fora.
|
|
|
|
![]() |
|
Ovaj kaktus je već imao jedan cvijet, ali danas je pokazao pravu raskoš Jedino što još uvijek ne znam koji je to kaktus, dajte pomozite da ga već jednom zapišem :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |