Moj i njegov vrt |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 137> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zato što izgleda kao izvorno prirodan ambijent, nema većih zahvata, iz jednostavnog razloga što sama ne mogu previše uređivati, a osim toga meni se i sviđa ovakav način.. staze, koje su bile od cigle, već su posve zarasle travom, ponekad ih samo malo očistim, a i od hodanja se ugaze, ma ovo ti je pravo opuštajuća atmosfera u vrtu, da vidiš antonija kako lijepog korova ima koji cvate, milina, meni je sve žao uništiti
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo plavetnilo mi se puno svidja
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,raznovrsno,mirisno,zaista sam uživala u mirisima šeboja,napokon i moji su procvjetali na moju radost
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
penjačica divlja ruža, kao u dvorcu od Trnoružice
blue moon crvena čajevka mini ruža bijela stablašica ali sam ju pustila bez obrezivanja da se raširi u veliki grm fragaria indica opet ova divlja, meni je baš simpa s tim nježnim cvjetovima obični jasmin ( pajasmin ) oleander opet zaboravila kako se zove ..na štengama.. i jedan grm kadulje ovdje a kroz ove sam uhvatila traćak sunca, sjalo je punih tri sekunde |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod prijašnjih slika napisala si "vanjska kala". Da li to znači da je i prezimila vani ili si lukovicu tek nedavno posadila u vrt? |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mogu ti reci da je mm sadila cvijeće u stare lonce, kante sve što je bilo probušeno i za bacit i da je to cvijećebolje napredovalo nego ovo moje u plastici i ukrasnim loncima, inače kod tebe svašta lijepoga....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, ove ostaju vani, u kutu pokraj kućnog zida i zidića starog staklenika, ali ne pokrivam |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obično kad se odlučim na prasađivanje, nemam pri ruci prikladan novi lonac, a kad sam u kupovini onda mi to nije "hitno", sad sam već sve stare kante iskoristila, morat ću ipak kupit neki novi, al su skupi i nema tako velikih |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari - ono je rožac, kojem si zaboravila ime.
A za tvoje objašnjenje domaćeg, starinskog vrta u potpunosti se slažem!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo cvićeJuke,ruže,mirisni jasmin.....,ma sve lipo izgleda
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan pupoljak
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je u vrtu, i cvijetnjaku i povrtnjaku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |