Amarilisi |
Odgovori | Stranica <1 7475767778 85> |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, da li taj amarilis u jesen prenosiš iz vrta u kuću ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moji su amarilisi lani prezimili u zemlji na -10
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
U jesen ih vadim, ostavim lukovice da se osuše, odstranim uvele listove i spremim ih u kutiju. Zimi su mi u negrejanoj prostoriji na hladnom i tamnom mestu.
|
|
|
|
tina2515
Novo sjeme Pridružen: 23 Lipanj 2012 Lokacija: Zagreb, Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pronađoh jednu fotku od ove zime...cvijetao je taman za Božić
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
11111
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan bordo, nakon što su svi ocvjetali, pojavio se
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/amarilis/59607.aspx -
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koji amarilisi!
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su vam amarilisi!
Ali onaj sa crvenim rubom je tak eleganatan!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
tina2515
Novo sjeme Pridružen: 23 Lipanj 2012 Lokacija: Zagreb, Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna boja
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/amarilis/59930.aspx -
Moji prvi amarilisi |
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/administrator/amarilis/59931.aspx -
..i još jedan |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čovjek ih ne može ne voljetiPredivni su
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Fiorella
Upravo klijam Pridružen: 21 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada ćete prestati sa zalijevanjem i pripremiti amarilise za mirovanje?
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja baš ne obračam pažnju na to kada ću ih prestati zalijevati jer ih imam podosta.
Prestat ću ( stavit ću ih negdje gdje ih ni kiša ne može zalijevati ), negdje krajem 9 ili početak- sredina 10 mj., to sve ovisi o tome kad hoćeš da ti ponovno procvatu. Što ih kasnije staviš na mirovanje to će ti kasnije ponovno potjerati... Obavezno moraju biti na tamnom i hladnom kad miruju.
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
desert rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji nisu cvjetali ove godine jer sam ih dobila na proljeće sa već razvijenim listovima. Nisu bili na pravom mirovanju. Pretpostavljam da su sada lukovice pune energije pa bih mogla s njima ranije na mirovanje.
Imam još jedno pitanje. Da li je bolje izvaditi lukovice iz zemlje i tako ih osušiti pa spremiti na hladno ili ostaviti u vazi i prestati sa zalijevanjem pa sve zajedno staviti na hladno
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...tek sad vidim pitanjce....neću, tj. nisam ih oprašivala...bojim se da tak oslabim lukovicu i da neće cvasti dogodine...prije dvije godine sam ostavila da se osjemeni haemantus, i od onda neće cvasti...tak da...ništ od sjemenja... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1 7475767778 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |