Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:49
Originalno poslano od člana Perla Perla napisao:

Baš me veseli što su neke heuchere već ove godine pokazale što znaju!Wink Vrt i cvijeće u njemu ti je prekrasan! Kakva promjena: prvo si zimske mjeseci bile u hibernaciji, a sad svaki dan neke nove fotke, neki novi događaji u vrtu!
Uživam s tobom.
Lave je stvarno djevojčica i pol. Prava manekenka za tvoje cvijeće.

imaš pravo zimi hiberniram  smile168na granici sam dosade i smrti..hehe al evo Lave i svaki dan zajedno nešto sadimo ,presađujemo... 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:54
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Uf, uf, šećem već od prvog maja, sve živo sam prekontolirala i prošnjofala... sad sjedim na fotelji ispod luka.....nitko me ne šljivi Wink, pa dobro gdje je ta kava....smile232
Kako si se dobro sjetila za male kantice ja imam istu takvu samo narančastu, iskoristit ću ja nju Wink a ne da mi kupi prašinu LOL
Nikla je mala mlječika, brzo će ona porasti a onda čeka Olega Wink

Pusa za Lave.....Hug
sorry evo trčim kuhat...ugodno se zavali sad bum ja stavila kos slikica Big%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:10
mali žuti grm liči na brnistru u vrtu nije htio rast a tu na parkingu ispod bora uživa
ovo je jedan mali dio obale podno ispred našeg parkinga
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:22
jagodice dobivaju zamah u cvatnji

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:36
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:44
điran se oporavlja i dobiva polako pupove
pogled ispred kuće sa jednog od balkona
Na vrh
FlowerLover View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FlowerLover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:47
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

ovo mi je predivno... može ime pa da probam to negdje potražiti?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:51
mandarinka osuta cvijetekima divno miriši
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 17:04
u ovom kantunu svega..fuksija,pasiflora,lablab,suncokret,lila puza i skriva se Sarina margaretica

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 17:12
koktel bajzići Lave im se jako raduje
 beloperone nikako da ozbiljnije ozeleni a o cvetekima da ne govorim
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 17:16
Sve je krasno i sve je za pet............
Moram ponoviti ovu slikicu (vidim da se i Lantani sviđa) ali mene zanima gdje si nabavila ove posudice. Već dulje vremena pikiram si nabaviti takve teglice i postaviti ih u jedan kutak kuće!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 17:44
-ovo je previše za moje okice -sve zapisanosmile217-i spremno za krenutismile98
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:41
svakim danom sve ljepse
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:56
Slažem se sa Gio
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:31
FlowerLover to cure zovu čini mi se burito (javi mi se na pp)..
bergi tu su bile one žute svijeće za protiv komaraca al nisu niš vredile ionak sam bila kupila zbog kantica..hhehe
gioia,otok Thumbs%20Up baš lijepo pored hrpe lijepih vrtova da ste moji stalni posijetitelji
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:32
niho valjda ne buš zela prikolicu Confused
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:05

ovo je jedan mali dio obale podno ispred našeg parkinga

Vidim da se i ti širiš ili bolje rečeno uređuješ javne površine ispred svoje kuće.
Slažem se sa curama,otkako ste se probudili ti tvoj vrt, kod tebe svakim danom sve ljepše Clap. Ako več imaš viška djeteline, bilježim se sa štovanjem, jer mi je preslatka...
Gdje samo nađeš ostiće tako posebnih boja?
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:40
kate moja buš dobila djeteline da ćeš moć nahranit i susedovu kravu(ak je ima),nema brige zapisah,a šta se tiče javnih površina to mi je ostalo od osnovne škole sjećate se kad smo morali (svi) ići u školi čistiti okolicu LOL zekam se a li ima nešto u tome...volim da mi je okolo mene sve u cvijeću,tu ću posaditi i kadulju,ruta se već sama zasijava,smilje i par tih biljkica kojima sol ne smeta jer je tu odma i more pa kad je veliko jugo (kao trenutno) onda dobi biljčica i sol..
kaj se tiče ostiča svud zurim ko napeta puška nebi li vidla novu boju sam neznam di bi posadila više..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:41
smile96

niho valjda ne buš zela prikolicu Confused
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:42
Duda kako mi imamo puno istog cvijeća, ja uvijek više gledam detalje i baš imaš smisla za dekoracije, ono na prozoru je super, i ja volim te razne kantice, košarice... i zato mi se kod tebe sve sviđa LOL, a najviše od svega bi voljela malo pročakulat s tobom, meni je tako simpa taj tvoj dalmatinsko kajkavski govor Thumbs%20Up
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.