LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 111> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lora draga...tvoj/moj agapantus se prilično dobro drži u podrumu i ako tvoji ne prežive, spremna sam ga poslati u matično dvorište samo da mi ne budeš žalosna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Cimi, tu sam stalno, ali nemam što slikati sada, sve je u jadnom stanju.
Čekam da malo zatopli, pa da barem terasu malo oživim. Dosta mi je toga pomrzlo, a ne znam još da li će se agapantusi uspjeti održati. To će mi biti najgore, jer ostalo se sve da nadoknaditi. Imali su cca 10 godina i činiii veliki grm... pun cvjetova svake godine. ![]() Jedino se za sada dobro drže kućne biljke, pa će one najprve kad zatopli van na terasu- |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
I ja pitam: gdje si Lora, pa slikni svoju terasicu da ne zaboravimo kako izgleda!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nedostaješ nam, forum je pust
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lora, zanemari lišće i čuvaj zdravlje. Uživaj u svom kućnom bilju. Poklonjeni primjerci su zbilja prelijepi!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lora, brzo ozdravi
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora draga što te još nema?Javi se malo da znamo da si bolje i da ćemo uskoro na novu kavicu...Ako trebaš nešto, samo javi,eto mene za čas...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Javila sam se tako da znaš da i ja mislim na tebe i naravno želim ti brzo ozdravljenje.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lorice dugo nema....brzo ozdravi!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Potpisujem Smrckin post.
Lijepi pozdrav Lora
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaka čast i darovateljicama i primateljici, prekrasni su i anturium i božićna zvijezda
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora naša, predivne darove si dobila od curki, sve u prigodnim bojama, vjerujem da se je radovao i TM, pa tko i ne bi da dobije takve ljepotice....
Nadam se da ćeš u četvrtak biti Ok a što se lišća tiče nema veze ako malo ostane tu će preko zime čeprkati ptičice i tažiti kukce......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi je drago da su ti Antiša i Zvjezdana uljepšali dom.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lora draga,listam stranice tvog vrta da provjerim kako ti je vrt i tvoje zdrastveno stanje...U vrtu ima još nešto cvijeća i puno lišća kao i kod mene...Čitam ozdravila si i krenula čistiti lišće i onda opet imaš problema...To lišće je moglo komotno čekati, jer drugi dan je vjerovatno bilo skoro isto...Nema veze, ti nam se hitno oporavi i da si u četvrtak spremna za kavicu...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
To joj je bilo uz lijepe želje za ozdravljenje!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow novi anturium i božićna zvijezda. Prekrasni su! Bravo za Smrckića i Hoyicu. Baš su te lijepo darovale krasnim biljčicama!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne biljčice, čekam tebe za ponovni odlazak u bauhaus,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super su noviteti!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Triša nema vremena....trči u Bauhaus da nas pretekne u kupovini
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |