Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj šta da kažem -predivno pogotovo ove zadnje uživam tako kad se tako sve skupa slika -----a kod tebe je baš predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Štefi draga,pa lijepo je imati tako dobre prijatelje koje ti takvu hrpetinu cveteka poklone
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Petunije preplavile vrt, ali ove slika iz "zraka" su prva liga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Bit če veselo i šareno i na tvom balkonu
![]() Ja sam isto kombinirala 2-3 boje pelargonija. Pogled sa balkona je bajkovit ![]() |
|
![]() |
|
Joooj hvala vam svima na lijepim riječima..
Ivna mislim da ču ići u VŽ ali pošto je paket stigao na kučnu adresu nenadano odgodili smo to za kraj svibnja.. Štefice lani sam imala samo dvije boje na balkonu a ove godine nisam sama birala pa je sve ispalo nešta šareno, skoro niti jedna nije ista..vidjet čemo kak će to biti Triša hvala na posjeti.. |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
puno si zasadila cvijeća i bit će pravi užitak pratiti ga kako raste...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet sam bila kod teba i vidim da si bila vrijedna,lijepo si kombinirala biljčice
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepo si to posložila, a petunije su super
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti...ivna zaboravila sam ti odgovoriti, ona biljkica što cvate crveno je lewisia..
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ooo koliko lijepih i različitih surfinija na jednom mjestu, super
![]() ![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
hvala ti na posjeti pčelice..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Već sad je sve lijepo. Ali kad se "pridošlice" rascvjetaju što će to bitiiii
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |