Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 112> |
Korisnik | ||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zajedno
![]() |
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
pre,prelijepo Kiki,svaka cast
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
|
vilenjaci ... moja bolna tocka ...
super su :)
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Kad vam se toliko sviđa evo vam još jedna.Ali u ovoj već žive vilenjaci.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
|
ah, što nisam ptica pa da uselim
![]() |
||
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
Kiki ,Kiki stvarno prekrasno,kućica me je oduševila,žao mije što ne navratim češće,zaista krasni radovi
|
||
![]() |
||
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
|
E to..bilo bi bolje,onako ko pitoriko,i malo samo svijetlija nijansa ljubicaste,da je prozracno..to je to |
||
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
||
![]() |
||
|
SAVJET:Kad radite sa 2K nemojte ih mučkati.Ja sam opet to napravila iz navike pa sam dobila fleke i mjehuriće koji se vide tek kad se na suho stavi prah.
|
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
|
-kućice su fantastične,neka ljubičaste...
|
||
![]() |
||
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
|
Slatka je kucica! ja bi radje bez tog ljubicastog na krovu..a ogledalo je super,puno bolja kombinacija boja nego ono prije
|
||
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
||
![]() |
||
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
|
kiki nadmašila si samu sebe ,ovo je predivno!!!
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
kućica je savršena,odlično kiki!
![]() |
||
![]() |
||
|
Čekaj malo TB.Trebam se malo i odmoriti.Koje salvetice?Misliš ovo na ptičice?To je rižin papir.
|
||
|
||
![]() |
||
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
|
Mislim sa je perfektno, kako si se samo sjetila.Gdje si nabavila one salvetice. Bibi još nešto mrdulji, pa cekam.
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
kućica je prekrasna...divno iskombinirani motivi....
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Kako je dobra!
|
||
![]() |
||
|
Kao da čeka jednog patuljka da se nastani unutra.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
|
kucica je kao iz bajke
![]() |
||
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
||
![]() |
||
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
|
Joj divno...
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |