Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 112>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 12:35
Zajedno

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 10:53
pre,prelijepo Kiki,svaka cast smile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
martina1306 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1306 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 09:21
vilenjaci ... moja bolna tocka ...
super su :)
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 09:04
Kad vam se toliko sviđa evo vam još jedna.Ali u ovoj već žive vilenjaci.smile165

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 19:58
ah, što nisam ptica pa da uselim smile71
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 19:16
Kiki ,Kiki stvarno prekrasno,kućica me je oduševila,žao mije što ne navratim češće,zaista krasni radovi
Na vrh
Massha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 144
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Massha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 16:46
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Originalno poslano od člana Massha Massha napisao:

Slatka je kucica! ja bi radje bez tog ljubicastog na krovu..a ogledalo je super,puno bolja kombinacija boja nego ono prije
Točno sam unaprijed znala tvoj komentar do u detalje.Meni je samo žao da ovo ljubičasto nije bilo više "oblačasto"nego zrakasto.

E to..bilo bi bolje,onako ko pitoriko,i malo samo svijetlija nijansa ljubicaste,da je prozracno..to je to
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 09:12
SAVJET:Kad radite sa 2K nemojte ih mučkati.Ja sam opet to napravila iz navike pa sam dobila fleke i mjehuriće koji se vide tek kad se na suho stavi prah.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 09:07
Originalno poslano od člana Massha Massha napisao:

Slatka je kucica! ja bi radje bez tog ljubicastog na krovu..a ogledalo je super,puno bolja kombinacija boja nego ono prije
Točno sam unaprijed znala tvoj komentar do u detalje.Meni je samo žao da ovo ljubičasto nije bilo više "oblačasto"nego zrakasto.
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 00:47
-kućice su fantastične,neka ljubičaste...
Na vrh
Massha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 144
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Massha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 23:55
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 21:30
kiki nadmašila si samu sebe ,ovo je predivno!!!Clap
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 15:18
kućica je savršena,odlično kiki!smile141
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 14:51
Čekaj malo TB.Trebam se malo i odmoriti.Koje salvetice?Misliš ovo na ptičice?To je rižin papir.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 13:50
Mislim sa je perfektno, kako si se samo sjetila.Gdje si nabavila one salvetice. Bibi još nešto mrdulji, pa cekam.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 11:24
kućica je prekrasna...divno iskombinirani motivi....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 10:46
Kako je dobra!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 10:39
Kao da čeka jednog patuljka da se nastani unutra.smile165
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 10:06
kucica je kao iz bajkesmile227
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 09:50
Joj divno...smile126milina za oci...........
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.