Moj novi dom |
Odgovori | Stranica <1 7576777879 151> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro veliš - treba sve pripremiti za njih! Taman kad budeš pri kraju "lopatanja" rupa, evo ruža!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je doba kad svi vrtovi izgledaju otužno, nema ni snijega da pokrije sve ovo što ne znam je li mrtvo ili čeka klijanje..
Pa kad već nema ničeg posebnog u vrtu, odlučila sam barem jednu naručenu ružu pokazati na svakoj stranici.
Ovu će stranicu ukrasiti jedna žuta
Kronos
A evo i njenih karakteristika:
Ovo je hibridna čajevka, a posebnost joj je što nema trnja! Cvjetovi promjera cca 9 cm. dugo joj traju i stalno se obnavljaju. Svaki cvijet ima 30 - 40 latica i spiralnog je oblika, a grm naraste do 90 cm. visine i gusto je obrastao sjajnim kožastim listovima.
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepu si ružu izabrala,ali ja velim da vrt sad spava zimski san a ne da izgleda tužno,vrt se mora odmoriti da nas na proljeće počne iznova veseliti
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me iz kupovne u tvoj vrt. Tražila sam i ja ruže, narančaste (ništa čudno za mene!), ali nisam našla.
Lani mi je MKM kupila lila i zaista je lila. Sad sam našla svjetlo zelenu. Ja se nadam da će i ona biti baš kao što je na slici.
Pregledala sam katalog rasadnika o kojem pišeš i vidim da si izabrala najljepše!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne si ruze izabrala
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus svaka je prelijepa na svoj način, a nekako mi se čini da najamnje viđam upravo žute, pa još i bez trnja!
hoya sad više nisam sigurna jesam li naručila jednu koja bi ti se sigurno svidjela. Zove se Monica a upravo je narančasta, samo na donjoj strani latica ima crveno-narančastu i zlatnu boju. Ako sam je naručila svakako ću na jesen pokušati zakorijeniti grančice (kao i sve ostale ) pa ću ti je poslati
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čujem da si kupila i Monicu,to je prekrasna ruža,ja ju imam i cvate bez prestanka čitavo ljeto,vidjt ćeš da ćeš se zaljubiti u nju.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti misty. Važno je da tebi krenu. A imamo i znalca, malog kaktusa .
Ona je djelomično "kriva" što se kod mene opet probudila ljubav prema ružama.
Bile su mršave i boležljive. Ove sam im zime posvetila dosta pažnje. Nadam se da će biti bolje. Špricane su i još ću ih šricati, dobro ću ih nahraniti da vam više ne moram pokazivati samo cvijet nego cijelu biljku
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruze su ti pun pogodak , volim zute
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus čini mi se da je jesam naručila, nisam zapisala a kažu da glupi pamte a pametni zapisuju
hoya i ja ću se od početka potruditi da im pružim sve što trebaju, nadam se da će me zavoljeti kao što ja volim njih i da će zato napredovati!
enrikova nona istina je da ima nešto posebno u tim žutim ružama, nekako ih se najmanje viđa
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer je izgledalo da stiže proljeće, a jutros je mraz opet obojio trave u boju graška! Na šetnji uz put vidjela sam neke biljčice sa srcolikim listićima, a svaki je listić bio obrubljen bijelim, mraz je na njima odlučio naslikati nešto baš čudesno lijepo! Šteta da je još mrak pa to nisam mogla slikati
A u vrtu sve po starom, ne znam hoće li proljeće natjerati posušene i podrezane biljčice da opet propupaju..
Jedino su moji zečićiu kamenjaru, bez većih oštećenja preživjeli snijegove i mrazeve...
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi vjesnici proljeća pupaju...moje visibabe |
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i jaglaci su, još stidljivo, otvorili prve cvjetiće
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hortensija je puna pupova! Ove godine nisam napravila prošlogodišnju grešku, nisam je podrezivala pred zimu, samo sam joj zaštitila korijenje suhom travom pa se nadam da će me ovu godinu obradovati cvjetovima!
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Visibabe, jaglaci, pupovi na sve strane
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da,hortenziju mozes i sad podrezati,to sam procitala ovih dana u jednom cvj.casopisu.
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon prelijepi su ti nagovještaji proljeća u vrtu!
gio kad smo tek stigli ovdje bila je prepuna cvjetova a nitko je nije podrezivao, neću je ni dirnuti, mislim da joj rezanje ne prija!
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvjetale su prve visibabe!
a uz lozu cijeli ih je mali grmić!
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lavanda i ruzmarin preživjeli su snijegove i mrazeve. Cijelu zimu su na dvorištu samo malo zaštićeni malčem od suhe trave. Uzalud joj objašnjavam da je grm , pa neka bude što želi!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7576777879 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |