Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 22:50
Draga , ovo carstvo ruza je fenomenalno ! Zelim ti od srca da sve do jedne cvjetaju tako da ti samo mozes knipsati slikice i pokazivati nam !   smiley7181.gif
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 23:09
koliko krasnih ruža, koja će to divota biti
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 23:11
predivno
bome češ se naraditi
ali češ se nauživati lipote...a i mi skupa s tobom.....ma moran to doči viditi
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 23:32
Arim, hvala na posjeti Heart
Monna ljubiteljice ruža hvala na posjeti Heart

Kamelia, hvala na posjeti Heart I mene zanima kakve će biti, odgvara li cvijet slici sa etikete.
Draga gute, tebi se posebno veselim, hvala ti na posjeti Heart

Moon hvala na vremenu koje si danas izdvojila za mene Heart

Moja draga 11111 hvala na posjeti Heart Nadam se da nas neće razočarati naša osiria, moja i od kamenjar. Ma samo ti dođi, bilo bi to krasno da dođeš do Rijeke Thumbs%20Up

Rijeka

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 23:36
MiroK draga, uvijek imam vremena za drage osobe, a ti to jesi
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 00:46
Pa ti ćeš imati cijeli rozarij koliko si ruža kupila. Gosti će uživati u njihovoj ljepoti i mirisu.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 06:36

...zamisli je
boje vina i opojnog mirisa juga,
kako stoji na šeširu zataknuta, il iz kuta usana visi,
meka ko latice koje je krase. To je ruža!
Nježna, al ni čedna nije,
tuga njezina u sebi lukavu varku krije,
nudeći obečanja koja ljubavlju klikću,
a tako blizu trnja uvijek niču.
                           Vita Sackville-West

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 08:12
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Cvate i karanfil ( na Krku je slikano 16.03.)

[IMG]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261364_10200144533433626_1341412120_n.jpg" height="720" width="960" />

Ovo ti je prekrasno,a tek ruže,

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 09:51
Neka ti sve lijepo i bujno cvijetaju kao kod M.kaktusa, Sarajke i Alise Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 20:16
Miro, trebala bi etiketa odgovarati ruži.Ja imam dosta ruža od njih,oni su inače moji susjedi.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:02
Miro,prekrasne ruže si kupila,kako će to lijepo biti kad procvatu
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 21:28
predivne ruze si kupila.
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 22:03
Miro, krasne ruže si kupila! I mislim da je Ana u pravu, bit će to pravi rozarij. Mogu zamisliti miris kad se raširi uokolo... bit će to prava uživancija!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 22:35
Jedna lijepa razglednica sa mog balkona i mojim velikim judićem. Kroz neolistalo drveće vidi se more ali kad olista ništa od pogleda na more.

Rijeka

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 22:54
o draga kod tebe tako puno preljepih novinasmile71prekrasan izbor,judić divanClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 22:58
Krasno je judino drvo, mogu zamisliti kako je prekrasan pogled iz terase Clap. Krasne si ruže kupila, ja imam penjačicu Don Juan i  stvarno je zahvalna i preljepa ruža i dugo cvate. Neka ti sve bude rascvjetano.  Thumbs%20Up
život je more
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:06
Imam i 3 potunije sa sajma iz Pordenone, roza, bijelu i crvenu

Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:07
Jedna lijepa dalija iz Pordenona

Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:13
blue sky hvala na posjeti Heart Judino rvo je ogromno, visoko je oko 4 - 5 metara i zaista je lijepo kada procvjeta ali je prošle godine bilo bolesno, nadam se da sam ga spasila ove godine, stalno ga napadaju neke ljepljive uši..

Lantana hvala na posjeti Heart Penjačica Don Juan je na Krku a svugdje sam zasadila ruže, one su mi najzahvalnije a mjesta je bilo. Kad me neće bugica kao kod tebe onda sam se prilagodila biljkama..

Rijeka

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2013 u 23:37
krasne potunije, a i dalija je posebno lijepa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.