Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 7576777879 90> |
Korisnik | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga , ovo carstvo ruza je fenomenalno ! Zelim ti od srca da sve do jedne cvjetaju tako da ti samo mozes knipsati slikice i pokazivati nam !
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko krasnih ruža, koja će to divota biti
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno
bome češ se naraditi ali češ se nauživati lipote...a i mi skupa s tobom.....ma moran to doči viditi |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arim, hvala na posjeti
Monna ljubiteljice ruža hvala na posjeti Kamelia, hvala na posjeti I mene zanima kakve će biti, odgvara li cvijet slici sa etikete. Draga gute, tebi se posebno veselim, hvala ti na posjeti Moon hvala na vremenu koje si danas izdvojila za mene Moja draga 11111 hvala na posjeti Nadam se da nas neće razočarati naša osiria, moja i od kamenjar. Ma samo ti dođi, bilo bi to krasno da dođeš do Rijeke |
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MiroK draga, uvijek imam vremena za drage osobe, a ti to jesi
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti ćeš imati cijeli rozarij koliko si ruža kupila. Gosti će uživati u njihovoj ljepoti i mirisu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...zamisli je boje vina i opojnog mirisa juga, kako stoji na šeširu zataknuta, il iz kuta usana visi, meka ko latice koje je krase. To je ruža! Nježna, al ni čedna nije, tuga njezina u sebi lukavu varku krije, nudeći obečanja koja ljubavlju klikću, a tako blizu trnja uvijek niču. Vita Sackville-West |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka ti sve lijepo i bujno cvijetaju kao kod M.kaktusa, Sarajke i Alise
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, trebala bi etiketa odgovarati ruži.Ja imam dosta ruža od njih,oni su inače moji susjedi.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro,prekrasne ruže si kupila,kako će to lijepo biti kad procvatu
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne ruze si kupila.
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, krasne ruže si kupila! I mislim da je Ana u pravu, bit će to pravi rozarij. Mogu zamisliti miris kad se raširi uokolo... bit će to prava uživancija!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o draga kod tebe tako puno preljepih novinaprekrasan izbor,judić divan
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno je judino drvo, mogu zamisliti kako je prekrasan pogled iz terase . Krasne si ruže kupila, ja imam penjačicu Don Juan i stvarno je zahvalna i preljepa ruža i dugo cvate. Neka ti sve bude rascvjetano.
|
|
život je more
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky hvala na posjeti Judino rvo je ogromno, visoko je oko 4 - 5 metara i zaista je lijepo kada procvjeta ali je prošle godine bilo bolesno, nadam se da sam ga spasila ove godine, stalno ga napadaju neke ljepljive uši..
Lantana hvala na posjeti Penjačica Don Juan je na Krku a svugdje sam zasadila ruže, one su mi najzahvalnije a mjesta je bilo. Kad me neće bugica kao kod tebe onda sam se prilagodila biljkama.. |
|
Rijeka
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne potunije, a i dalija je posebno lijepa
|
|
Odgovori | Stranica <1 7576777879 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |