Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 102> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće polako ali sigurno stiže u tvoj vrt.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
lijepi, zdravi sijanci
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Mali kaktus,Tačkaćica,Mari 5510
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dugo te nije bilo, a i mene kod tebe, ali stvarno imaš što pokazati proljeće nam je tu bez obzira na posljednje trzaje zime, rasada ti je jako dobra bolja od moje , ma sve ti je super
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
hvala draga,zima definitivno nije moje godišnje doma
![]() |
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
prosetala sam tvojim vrtom sve je predivno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ma falila si mi draga ! Hvala bogu da si nam se probudila s ovim sunčekom!
A da si ipak bila vrijedna... znala sam ja ! Ti si kao ja... kad zima šiba, neizlaziš van ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Draga Maris, vidim, bit će tulipana, a šafrani te već uveseljavaju svojim cvjetovima. Vrijedna si bila i u sijanju. U vezi s tim, imam jednu molbu: možeš li, molim te, napisati imena biljčica koje si sijala? Ne molim te to zato što bih fehtala, nego zato jer želim naučiti kako izgledaju pojedine biljke u vrijeme kad tek niču. Stalno to tražim na netu i nađem ponegdje, ali malo je sličica sijanaca pa bi to dobro došlo nama koji tek učimo.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Tak je ,i kad kažem da dremuckam nešto se u zemljicu ubaci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slažem se s tobom,evo poslikam još ponešto od proklijalog pa napišem ime uz svaku sličku.Hvala ti draga na posjeti,pusu šaljem ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Često se tiho šuljam tvojim vrtom i suzdržavam se od komentara ali više ne mogu.Kvaliteta fotki ti je super.Dobar neki aparat.I ja bi takav.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš mi je drago da si se vratila i to sa prekrasnim proljetnim slikama.I kaktuseki su ti krasni,a bila si vrijedna i što se sijanja tiče.Već se velim tvojim novim slikama.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...o koka, poslikala si nam vrtek
![]() ![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Oduševljena sam tvojim šarenilom
![]() ![]() Uspješno sa sijancima..... ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Draga Kiki,ja to isto pomislim kad gledam tvoje fotke,pogotovo sa Silbe-dobar fotić u još boljim rukama ![]() |
|
![]() |
|
Kaktuseki su mi bili zgodni,tak nacifrani,veseli ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sjećaš se tko je bio Piko Bodljić? Tvoj kaktusić s crvenom kapicom me podsjetio na njega i njegove bockave kritike.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Draga,evo tvoji Achimenesi niknuli,male slatkice,Tea će se obradovati kad vidi ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |