Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 7576777879 90> |
Korisnik | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ih obožavam i ne mogu ih se nagledati. Trio na zadnjoj fotki je "ubitačna" kombinacija.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne hortenzije ubijaju lipotom
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt imaš Nisa.
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teško je odvojiti pogled od te raskoši
|
|
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOOW, kakve divne hortenzije
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mary85
Nedavno posijan Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće ti je stvarno prekrasno
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ne mogu vjerovati, neka mi samo još netko kaže da im je potreban hlad .... pa gdje u Hercegovini ima hlada ... nigdje ... a i ove tvoje mi ne djuluju da su baš u hladu.... eee Nisa. Rajskoj sam rekla da ima najljepše hortenzije na forumu, povlačim riječ, ma sve su prelijepe .... a meni još ljepše jer uistinu nemam sreće s njima. Zato drage moje uživajte u njima |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne su
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa predivno ti je sve, hortenzije su
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva raskoš...predivne hortenzije!!! Svaka čast!
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja kazem svaka cast
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje, hvala vam, hortenzije su stvarno ljepotice, sad već vrućinom pogođene, ali startaju neke nove koje cvatu sredinom ljeta;
rajski, kamenjarka, Karmen, aurelia korijenko, miska, vila2, zvjezdica, KosjenkaSB Mary85, Una, dobro došle nove prijateljice Bucka123, draga moja, hortenzije vole sjenu, koju im ja ne mogu u potpunosti ispoštovati, radi, kako si i sama rekla, hercegovačkog zvizdana, ali trudim se... Nove vrste koje imam, a vole sunce, mislim da bi u tvom vrtu uživale, a ja ću naći način.... |
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja ljepota ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Mary85
Nedavno posijan Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno sve izgleda predivno.
|
|
Una
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa,bas godi ova gužva u tvom vrtu
|
|
Odgovori | Stranica <1 7576777879 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |