OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 374> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam ove godine formirala jednu "gužvu pred golom". A ispred toga je stvarno konstrukcija sa vitezom baš kao gol. Stavila sam puuuno biljčica i jedva čekam da nestane mjesta za nogu. Baš sam to željela i zato - bravo za OTOK. Bio je to pun pogodak!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo današnjih sličica, zadnjih ljetnih prije ponovnog pretumbavanja
![]() ![]() ![]() ![]() vidimo se u jesenskom izdanju |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
meni se tvoja đungla jako sviđa,i ja se nadam da ću kod sebe jednom imat đunglu.
Kaj ti je ovo zadnje skroz desno na slici,baš je lijepo? |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Misliš na ovaj grmić?
Abelia šarenog lista |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Je ,taj grmić,baš je sladak
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koje šarenilo, prekrasno, baš si majstor
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
koliko god puta prošećem tvojim vrtom, svaki put se ponovo divim
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kak se ono veli, Otok? Kreativni nered ! Savršeno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, morala sam ići unatrag sve pregledati.
Kao prvo ona slika sa cikasicom i vodenikama me oduševila, kao sa naslovnice.
A onda sam vidjela tvoje vinke, kraj kojih sam ja ovo proljeće uredno prolazila na placu, ali sam sigurna da nakon tvoje slike i one će biti "otkriće" za drugo ljeto!!!
A za ostalo cvijeće nemam riječi kojima bih te pohvalila!!!
Zaista si uložila trud da sve to održavaš, i još i popišeš...svaka ti čast.
Bravo
|
|
![]() |
|
Da vam predstavim svoj rođendanski "ulov"
lithops (živi kamen) ![]() biskupova kapa (astrophytum myriostigma) ![]() adenium ![]() |
|
![]() |
|
kalanchoe tomentosa
![]() još jedna kalanchoa ![]() peperomia happy bean ![]() grupni portret ![]() |
|
![]() |
|
i rascvjetane ljepotice
ciklama ![]() i krizantema ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nemam riječi! Prekrasna "gužva" (al' sve gledam kud stavljaš noge! A "ulov" je bajan!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() Jesi možda, oprosti na znatiželji, dobila ikakav poklon koji nema veze sa cvijećem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Takvi su pokloni najljepši i najdraži .
![]() |
|
![]() |
|
Bilo je i nečeg što nema veze s cvijećem
![]() Drago mi je što sam sve napokon uspjela uvjeriti da ako kupuju cvijeće, kupe nešto za van, a ne za u kuću - prvo zato što u kući nemam gdje to smjestiti, a i zato što me više raduje ovo vanjsko. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pravi pokloni, nema šta!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim ja da i čestitari imaju ukusa, sve je prekrasno, da sam bliže ja bi došla čestitati s barem dva pitara.
![]() Ovo zadnje si napisala adenium, a meni se čini da je to madagaskarska palma, jer sam je imala, provjeri na netu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma nisam baš bila sigurna, to mi je sin donio iz Rijeke, skinuo je cijenu a na istoj etiketi je bio i naziv, rekao mi je da mu se čini da je na A, pa mi se učinilo da je to.
Jako je mala biljčica, nema ni 10 cm |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |