moje dvorišče |
Odgovori | Stranica <1 7677787980 89> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da bas predivno,nije mi zao sto sam navratila:)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno......
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curičke
Proljeće,mislim da se sjećam kad si tu travu kupila(i čemu ono K....??Pa napiši konzum,ok nemoj ak je možda kaufland)Iskreno,meni se čini da to nisu iste biljke.Slične da,no iste ne.Ne znaš šta je pisalo na tegli?
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha Konzum je imaš pravo!!!
A kako se zvao cvijet, znala jesam ali više ne znam. Otok mi je bila napisala ( nešto u ovom stilu efinus ......) i po imenu sam našla na netu, da je to trava za oko bazena i da voli močvarno tlo. Pa ti sada budi pametan???
Ali jaaako brzo je nestala, samo požutila i to je to....šteta
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha draga, ti si prestala fotke stavljati taman kada sam ja došla na forum pa sam tek sada došla u tvoj vrt i pregledala ga od početka. I zbilja sam se nauživala gledajući tvoje cvijeće. Jako je lijepo, bujno i imaš ga puno vrsta, a uz to si i raspored u vrtu lijepo osmislila.
A zar nisi imala niti jednu zimsku slikicu da nam pokažeš kako ti u zimi vrt izgleda? |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uhhhjedva sam našla svoj vrt.
Za Cimi i ostale koje pitati di su slike.
Vjerovali ili ne,moj vrt zimi miriju a na žalost i ja sa njime.
Ma nije mi se slikao snijeg,jedino čega je bilo,jer ga je već dosta.
Još se danas samo mjestimice nazire snijeg pa se nadam da je to zadnji,do zime.
Vani ničeg nema,nešto je počelo nicati,par jaglaca imaju cvijet još od jeseni i to je to.
No,kako sam izašla uslikati zlatoglavicu,ovjekovječila sam,za vas i jednog malog vjesnika proljeća i puno malih tek niknulih biljkica.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih gornju sliku nazvala: znaci života!
A to jako puno znači, da poslije ove žestoke zime ima života u tvom vrtu!
Bit će on opet cvijetni korzo! Ne bojim se!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha, izvukla si svoj vrt iz prašine . Bravo Shasha, viš da i kod nas ima naznaka proljeća...
|
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stiže nam proljeće i kod Shashe!
A sad kad krene rapsodija boja...
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uskoro ce biti cvjetni raj
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaa, shasha, krenulo je! Podsjetila si me na zlatoglavicu. Čim si mi je poslala ja sam sijala jer bi htjela da čim prije cvate. Lijepo je niknula i zimu su bez problema "zelene vlasi" izdržale. Imam ih nekoliko. Moram ih presaditi, ali ne znam na koji razmak.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja-tvoja zlatoglavica je kod mene već velika, ima i mlade
Tvoj se vrt i njegovi stanovnici s nestrpljenjem očekuju.... barem ja
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izgleda da će biti hrpa kokotića
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budi se budi i vrt i Shasha
|
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je počelo s visibabama....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno si se pokrenula.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehehe.ma bravo Konteeeee.Viš kak žena zna kaj je niknulo uz visibabu
Što se zlatoglavice tiče,njoj ne smeta ako su na hrpi,jedna uz drugu,Hoya.Vidjela si i na slikama da je to velik grm od mnoštva malih grmića. Kao što rekoh,ne smeta joj a ljepše je vidjeti kada procvate 10-15 cvjetnih stapki na hrpi nego gdje-gdje po jednu.
Ma već su i drijemovci provirili,narcise,zumbuli,tulipani......Jaglaci cvatu,neki grmić mi je već i ocvao.Nisam ga stigla slikati jer je cvao,tj.primjetila sam ga,kad je bilo pola metra snijega a bijeli cvijet ima.E ne znam kak se zove,jesenas sam ga kupila i nisam znala da cvate zimi.
Lantana,danas sam se stvarno ,onako proljetno,probudila.Vani 15 u plusu i naravno da sam morala obići dvorište i malo počeprkati.Uživala sam
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a slikice, gdje su slikice.....nestrpljivo očekum
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora,sve je to još jadno.Ispred ,u kamenjaru,je još snijeg.Bude slika kad bude nešto prolistalo,procvalo
Ako vrijeme ostane ovakvo,to bude jako brzo
|
|
Odgovori | Stranica <1 7677787980 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |